středa 12. dubna 2017

Moje sbírka rozjasňovačů + wishlist

Ráda bych pokračovala v představování mé sbírky a dnes se podíváme na rozjasňovače. Těch zase tolik nemám. Nebo spíše, jak se to vezme. Na normálního smrtelníka je šest kousků až až. Ale uznejte, že na beauty blogerku je to pekelně málo. A i proto na konci článku najdete můj wishlist. Musím to brzy napravit.


Je tedy pravda, že na rozjasňovačích tolik neujíždím a není to pro mě úplně denní chleba. Obvykle je používám do vnitřních koutků očí, ale tam si často vystačím i se stínem. Stejně tak pod obočí. Na tváře ho používám jak kdy. Někdy si o to makeup doslova řekne a je potřeba tvář trošku rozzářit, ale někdy na to s klidem zapomenu. I tak po nich ale sahám čím dál častěji a v létě obzvláště.

TheBalm Mary-lou manizer


Tohle je klasika všech klasik a pokud chcete mít doma jen jeden rozjasňovač, bude to tenhle. I pro mě to byl můj první kousek a doteď je mým nejoblíbenějším. A to ho mám doma už pomalu čtyři roky. Používám ho často, někdy i namísto očního stínu, a jak vidíte, spotřebovat prostě nejde. Sice je v něm dolíček, ale absolutní většina produktu stále zbývá.

Za mě je to fakt ideální rozjasňovač a dokáže líčení hezky prozářit. Často ho také beru do kabelky, to když vím, že po práci ještě někam vyrazím. TheBalm stačí jen znovu nanést do vnitřního koutku, klidně zajet i do vybledlých stínů a hned to vypadá, že jste si očí líčili před hodinou ne před deseti. 

Urban Decay Angel

Tento andílek je součástí tvářenkové paletky od Urban Decay. Vždy mi přišel, že je hodně podobný TheBalm, jen má o něco odlišnější podtón. Vůbec není špatný a sahám po něm obvykle tehdy, když používám zrovna i tvářenku z této paletky. Úplně samostatně si na něj většinou nevzpomenu.

Makeup Revolution


Tuto paletku jsem měla dlouho zašantročenou na dně šuplíku a přitom je to vážně škoda. Až při sepisování tohoto článku jsem si uvědomila, že je ten rozjasňovač vážně krásný a směle může konkurovat dvěma dražším krasavcům výše. A i bronzer s tvářenkou jsou fajn. Musím si paletku dát na čestnější místo a využívat ji častěji. 


Revlon

Z řad růžových rozjasňovačů tady mám kousek od Revlonu. Docela mám tuto paletku ráda a využívám ji hlavně na jaře. Nějak mi k tomu líčení vždy sedí. Když jsem ale chystala swatche k tomuto článku, přišla jsem na to, že je tento kousek vlastně úplně nejslabší a že bych raději mohla dávat přednost jiným kouskům. Prášek je také hrubě namletý a při aplikaci práší. Stejně ji mám ale nějakým svým způsobem ráda a úplně zbavit se jí nechci.

Inglot

Tento světloučký rozjasňovač Inglot jsem kupovala ve výprodeji za asi 150 Kč. Kdybych za něj dávala původních pět set, asi bych byla pěkně naštvaná. Byl to pro mě takový ten rozjasňovač na účení se, kam ho vlastně nanést. Je hodně světlý a nenápadný a je spíše jen pro váš dobrý pocit, než aby ho někdo reálně viděl.


Nakonec tady mám paletku od Essence a musím říct, že se docela povedla. Je tedy vhodná hlavně na světlou pleť, protože ty barvičky jsou hodně nenápadné, ale mně to právě kvůli tomu vyhovuje. Úplně nejčastěji sahám po té růžové a těším se na tu bronzovou, až ji využiji přes léto. Pokud vám stačí jen jemný lesk a chcete něco levného, tohle je fajn volba.



V poslední době jako by se roztrhl pytel s novým rozjasňovači a člověk by je nejraději bral všechny. Za mě je asi největší favoritem Dandelion Twinkle od Benefitu právě proto, že bych potřebovala nějaký pěkný růžový kousek. I když takové srdíčko od Too Faced by taky nebylo marné. A z levnějších řad jsou krásné ty od Makeup Revolution. Poté je tady ještě NYX nebo teď nejnověji celá paletka od Gabriella Salvete. Myslím, že začnu používat rozjasňovač na celý obličej, abych si nákup novinek nějak obhájila. :-)


Kolik rozjasňovačů doma najdete vy?

Jelikož se nám blíží Velikonoce, které plánuji trávit odpočinkem, malou pauzičku dám i tady na blogu. Věřím, že i vy budete spíše někde venku nebo s rodinou. A tak se na další článek můžete těšit zase za týden ve středu. Mezitím můžete sledovat můj Instagram (stannah.navlastnikuzi), kde budu aktivnější.

19 komentářů:

  1. máš naozaj peknú zbierku :) tiež mám vo svojom wishliste Benefit lícenku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Mna z tvojej zbierky podla swatchu najviac zaujal rozjasnovat Makeup revolution. Ked sa k nam konecne dostane znacka Trend it up, tak mam v plane ich rozjasnovac, ktory chvalila Rendy. Po Mary Lou pokukavam uz dlho, ale na mna je moc zlaty.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné, nejvíce se mi líbí The Balm

    OdpovědětVymazat
  4. The Balm se mi hodně líbí, ale také mě hodně zaujala paletka Makeup Revolution :) Já mám zatím jeden rozjasňovač :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám dva rozjasňovače od Essence, pak od Catrice, a Trend it Up - a ten používám nejvíc:-) Pořídit si chci ten od The Balm a paletku Makeup Revolution.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten rozjasňovač od Benefitu a too faced mám na svém seznamu přání taky! POvedený článek ♥

    OdpovědětVymazat
  7. S "brickem" od Revlonu mám úplně ten samý problém. Není to nic extra, ale záhadným způsobem vypadá na tvářičce prostě dobře a nikdy bych ho nedala pryč!

    OdpovědětVymazat
  8. To GS trio mě taky zaujalo, to mám asi v plánu si pořídit :) Já rozjasňovače naopak teď používám pořád, dřív by mě to ani nenapadlo :D Mary Lou si přeju dlouho, už bych si ho měla pořídit.

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som rozjasňovače začala používať v podstate nedávno a doma mám 2 - Lumi Drops od GOSH a potom lícenku s rozjasňovačom od I ♥ makeup. Obľúbila som si ich najmä teraz, keď už vykukuje slniečko a vyzerajú tak dobre :)

    OdpovědětVymazat
  10. užij si velikonoční svátky :) já mám doma rozjasňovače 3, úžasnej je od Makeup Revolution zapečený

    OdpovědětVymazat
  11. lesku není nikdy dost.. :-) Na TF rozjasnovače se chci také podívat.. a láká mě i Becca :-)

    OdpovědětVymazat
  12. MRL mam doma také , ale uz jsem na panvicce. Teď častěji používám Pupa. Ja rozjasnuji každý den ☺

    OdpovědětVymazat
  13. tak teˇjsem si ujasnila že to bude TheBalm Mary-lou manizer

    OdpovědětVymazat
  14. Moc jsem tomu nepropadla. Nevidím v tom moc logiku - nejdříve si člověk obličej zapudruje, aby byl matný, a pak si na to plácne rozjasňovač, aby se leskl. :D Popravdě se to podle mě hodí spíš pro slavnostnější líčení stejně jako konturování. Pro denní nošení to často spíš vypadá, jako když je člověk zpocený. Já samostatný zatím nemám, jen paletku korektorů od Dermacolu, kde je i highlighter, tak ho používám. Jenže mi prostě přijde, že mi to ještě víc zvýrazní pupínky. :/

    OdpovědětVymazat
  15. Já myslela, že Dandelion je tvářenka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. čistě Dandelion je tvářenka, ale teď bude nově Dandelion Twinkle, což bude rozjasňovač.

      Vymazat
  16. Já? Ani jeden. To je ostuda! Mám ale v plánu si do konce roku nějaký pořídit. Mě se líbí od The Balm ale koukala jsem na Makeup Revolution že má celkem pěkné kousky.

    OdpovědětVymazat
  17. Ja mám doma jeden práškový a jeden tekutý. Ten klasický púdrový mi vyhovuje oveľa viac.
    A na mojom wishliste je určite The Balm <3
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  18. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat