pondělí 24. dubna 2017

Jarní novinky v drogeriích

Tento článek už tady opravdu dlouho nebyl. Většinou vám novinky dávám jen na Facebook a nedávno jsem nějaké třpytivé novinky ukazovala v článku o rozjasňovačích. Pořád tady ale něco zbývá, tak se dnes mrkneme na to, co za novinky na nás čeká nejen v drogeriích.


Makeup Dermacol

Jednou z nejočekávanějších novinek posledních dní je makeup Noblesse od Dermacol. Makeupy této značky obecně vždy poutají pozornost. Bohužel pár posledních pokusů se jim moc nepovedlo. Změní to Noblesse? Tento makeup nabízí lehoučkou texturu a spojení protipólů zmatnění a rozzáření. V nabídce jsou čtyři odstíny. Já už mám tohoto krasavce doma, ale stihla jsem ho vyzkoušet jen jednou, takže si soudy nechám někdy na příště. Co mě ale mile potěšilo, že mi sedí barevně. A to dokonce až druhý odstín v řadě. Cena je 429 Kč.

Odlakovač Dermacol

Novinkou je i odlakovač na nehty, který je výjimečný tím, že nezapáchá jak je u tohoto druhu produktu zvykem. Jsem na to zvědavá, tím spíše, že jeho starší bráška je už asi dva roky mým jediným odlakovačem, který kupuji. Cena je 63 Kč.

Tvářenka TheBalm

Moc se mi líbí i nejnovější přírůstek v tvářenkové rodince TheBalm. Tvářenka Balm Springs vypadá na krásnou univerzální růžovku. Už doma jednu tvářenku od této značky mám a je skvělá, tak bych klidně brala další.


Novinky Gabriella Salvete

Gabriella Salvete chystá ve svých stojanech pořádný průvan. V nabídce je nově rozjasňující makeup, rozjasňující paletka, nová řasenka, nová verze paletky očních stínů - laděna do modra a nové tvářenky.


Mě osobně nejvíce zaujaly právě tyto tvářenky. Hned jak je uvidím v drogerii, tak je minimálně omrknu.

Paletky Makeup Revolution


Jestli Makeup Revolution něco umí, tak jsou to oční stíny. Tak doufám, že se jim vyvedli i tyto nové paletky a že jsou minimálně tak dobré, jak vypadají vizuálně. To balení je skutečně krásné a barevné ladění obou variant se mi také líbí. Už jdou sehnat na eshopu za 399 Kč.

Balzám na rty Balea

Balea je pořád nějaká limitka, až to nestíhám sledovat, ale tohle mě skutečně zaujalo. Balzám na rty s vůní máty a jablek? To musí být super, a to i přesto, že svými účinky jsou většinou jejich balzámky spíše průměrnější.

Hydratační mist Loreal

Na závěr ještě jedna novinka z budoucnosti. V zahraničí se pomalu začíná objevovat novinka od Loreal, která mě opravdu zaujala. Jedná se o hydratační mist, a to jak víte, na podobné věci já mám slabost. Zatím vůbec nevím, kdy a zda se dostane k nám, ale kéž by to do léta stihl.

Která novinka vás nejvíce nalákala?

16 komentářů:

  1. Ten make-up by mě hodně zajímal ,vypadá skvěle , ale ta cena na drogerku už tak hezká není, možná až zase bude 40% sleva...

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych chtěla vyzkoušet ten make-up Dermacol s kapátkem, ale přijde mi docela drahý :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce to opravdu počkat na nějakou slevu, aspoň 25 %, často mají i 40 %, pak to bude o něco lepší.

      Vymazat
  3. Make-up od Dermacolu mě zaujal, cena mi tedy přijde na drogerkovou značku přemrštěná, ale třeba bude stát za to, narozdíl od jejich posledních make-upů.

    OdpovědětVymazat
  4. Loreal Hydratační mlha vypadá skvěle, jen se bojím, že ho u nás cenově přestřelí a bude za tolik, že se ho skutečně nevyplatí koupit. Záleží jestli to bude tak trochu péče nebo vyloženě jen osvěžující a možná trochu pečující mlha. Pokud by stál do 150 Kč asi to problém nebude. Jenže taky by klidně mohl být za 250 Kč a to už by se mi za něco, co při stříknutí skončí ze 2/3 na mě, ale z 1/3 i mimo a bude rychle ubývat, fakt dát nechtělo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je vždycky u takových značek lepší počkat na akci, pak si myslím, že to cenově nebude tak zlé.

      Vymazat
  5. Nejvíc mně zaujaly novinky Gabriella Salvete a hydratační mist od Loreal, ten vypadá docela slibně, ještě teda záleží kolik pak bude stát:-) A zaujal by mně i make-up Dermacol, ale ta cena už podstatně méně, snad leda, když bude někdy akce.

    OdpovědětVymazat
  6. Na nový makeup od dermacol jsem četla něco v tom smyslu, že je opravdu super, ale počkám si na více recenzi. GS se mi jejich nabídka líbí hlavně mě zaujal ten makeup. A co se týče Makeup Revolution, jedním slovem wow, krásné balení paletky i stíny pěkně poskládané. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem velmi zvědavá na ten odlakovač a také ta mlha, tak uvidíme uvidíme :)

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ta paletka od MUR vypadá skvěle, to by byla ozdoba každé kosmetické sbírky. Jsem zvědavá na makeup Dermacol, těším se na tvoji budoucí recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  9. Samé krásné novinky :) Také jsem se bála odstínu Nude u make-upu Dermacol, ale byla jsem příjemně překvapená, že mi sedí :) Doufám, že bude super.. už potřebuji nějaký povedený kousek jako náhradu za lanýže :D

    OdpovědětVymazat
  10. tak na tie paletky MUR idem hneď pozrieť! sú úžasné :) práve som o objednávke MUR písala na blogu :) ale vtedy tam ešte neboli k dispozícii
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  11. Tvářenka od theBalm má vážně skvělý odstín! U Dermacolu mě štve, že si jej všichni chválí, ale já ho ani nemohu vyzkoušet, protože je na mě každý make-up moc tmavý. :(

    https://magdatumova.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Mě tentokrát zaujalo dost novinek a u spousty i plánuju si je koupit. Nejvíc asi ta paletka stínů Aqua od Gabrielly Salvete, je nádherná, jenže fakt nevím, jestli se k mým zelenomodrým očím hodí. :/ Chtěla jsem i takovou malinkou paletku neutrálních stínů od Freedom, ale možná místo ní zvolím tu Makeup Revolution, vypadá fakt pěkně, tuším, že opět zkopčili paletky Urban Decay. :D Od GS mě zaujaly i tvářenky a makeupy. :)

    OdpovědětVymazat