pátek 24. února 2017

Vlasová péče J Beverly Hills 2/2

Jak jsem slíbila, budeme pokračovat v povídání o kosmetice J Beverly Hills. Já jsem z ní fakt nadšená, protože mi to změnilo pohled na mé vlasy a jejich úpravu, tak doufám, že se mi ta radost podaří přenést i na vás.

O značce samotné a také šamponech a kondicionérech jste si mohli přečíst minulý týden. Dnes se zaměříme na dvě kouzelné lahvičky, které mě parádně převezly, protože jsem od nich nečekala vůbec nic a ve finále mi změnily moji vlasovou rutinu o tři sta šedesát stupňů.


Řeč bude o Bodifier, což je tužidlo ve spreji se střední fixací, které je vhodné právě na jemné vlasy. A poté Platinum 5 v 1, často přezdívaný jako "Zázrak", zkrátka proto, že je to takový malý kouzelník. 

Když jsem produkty našla v testovací krabičce, vůbec mě nezaujaly. Těšila jsem se na šampony, ale já a stylingové produkty? To mě nikdy nebavilo a neměla jsem s tím dobré zkušenosti. Dlouho mi tedy ležely doma, ale když jsem viděla, co umí šampony, tak jsem je přece jen zkusila a ano, něco to na té hlavě dělalo, ale stále to bylo bez nadšení a chuti používat je dál. 

Jak už ale víte, v lednu jsem byla u kadeřnice a zároveň majitelky salonu, která mi názorně ukázala, jak tyto produkty používat a kombinovat a láska byla na světě. Jo, opět a zase budu opakovat tu filosofii J Beverly Hills, ale já jsem fakt učebnicový příklad, takže to ani jinak nejde. :-) Je důležité, aby vám odborník vybral produkty přesně na míru a ukázal vám jak na ně, jedině tak to bude fungovat a vy budete spokojení. 


Bodifier v úvodu trochu děsí tím přízviskem "tužidlo", protože to spousta lidí nemusí a má to spojeno s mastnými vlasy. Jenže tohle je úplně něco jiného. Je to tekutá vodička, která se aplikuje přímo ke kořínkům a svá kouzla předvede až ve spojení s teplým vzduchem. Jak mě kadeřnice naučila, není nutné ho stříkat po celé délce vlasů, ale soustředit se hlavně na ty kořínky. Já vždy ještě jednotlivé prameny poodhrnu a stříkám až přímo k pokožce. (Jo a mimochodem, tak vůbec nesvědí, takže další body nahoru) 


Pak je nutné vzít do ruky fén a ideálně ještě v kombinaci s  kulatým kartáčem vyfoukat. Teď přichází na řadu i vaše (ne)šikovnost, ale po pár zkoušeních si najdete ten svůj styl a Bodifier vám k tomu dopomůže. Objem je dosti viditelný a výdrží. Celý první den úplně v pohodě, ten druhý den už to není úplně ono, ale pořád tam cítíte ten rozdíl. A třetí den to musím tak jako tak umýt. 

Cena za 237ml balení je 490 Kč a byť je to tekutina, tak ubývá pomalu a myslím si, že to vydrží klidně i rok. 

Stylingová emulze 5 v 1 oficiálně slibuje lesk, hydrataci, sílu, zabránění krepatění a ochranu před vlivy tepelné úpravy. Konzistenčně je to mléko a aplikuje se logicky jen do délek. U hlavy už může dělat neplechu nebo já jsem třeba měla tendenci ho dávat na ofinu, ale přestala jsem s tím, protože ta se pak skutečně rychleji zmastí. V délkách to ale nadělá jen a jen parádu. 

Nevím, jestli dokážu odsouhlasit těch pět vypsaných benefitů, ale ty vlasy jsou jednoduše hezčí. Jsou hebčí, uhlazenější, lépe se s nimi pracuje a mně konkrétně supluje i slaný sprej. Já mám vlasy totiž přirozeně lehce vlnité, a když to něčím podpořím, vlasy se mi hezky navlní i bez kulmy. A když do nich dám tohle mlíčko a pak už konečky nerozčešu, ale naopak "namačkám", tak to tyto pěkné vlny umí a také dlouho vydrží.

Cena za 250ml balení je 790 Kč a vydrží vám to asi tak do konce života. Já to používám tři měsíce, v poslední době fakt pravidelně, ale chybí mi asi tak půl centimetr a zatím si nedovedu představit, že to jen tak vypotřebuji. 


Povím vám, jsem teď se svými vlasy nejspokojenější snad od mých pěti let, kdy jsem je měla až po zadek. A za poslední dva měsíce jsem na ně dostala tolik komplimentů, kolik ne za celý život. I mé okolí si všimlo, že se něco změnilo. 

Pořád musím pracovat s tím, co mám a co není zrovna ideální, ale celá péče J Beverly Hills mi v tom hodně pomáhá. Mými top produkty je šampon Addbody a kondicionér Masque a k nim oba dnes zmiňované stylingové produkty Bodyfier a 5 in 1. Nebudu vám tvrdit, že je pravidelně používám všechny při každém mytí. Je to samozřejmě nejlepší, protože ten výsledek je pak nejviditelnější, ale ne každý den je nálada vlasy foukat a ono jen když použiji šampon a kondicionér, tak jsou ty vlasy krásné samy o sobě. A znáte mě, jsem mistr ve střídání kosmetiky, takže tu a tam sáhnu po šamponu úplně jiné značky. Ale tak nějaká přicházím na to, že to zkrátka není ono a hned se zase pokorně vracím k této zázračné 
čtyřce.


Tady jsou dva nejčastější způsoby, jak nyní vlasy upravuji. V obou případech jsou použity všechny čtyři produkty. Na první podpořím právě ty svoje vlny anebo naopak vše vezmu přes kulatý kartáč a trochu vyrovnám. Osobně mám asi raději vlnky, tak nějak ke mně patří. Ale více komplimentů dostávám na druhou variantu, která je zároveň i jednodušší k vyfoukání.


Jsem fakt ráda, že jsem na tuto značku narazila a vídat ji teď budete u mě častěji. Netvrdím, že už nikdy nevyzkouším žádný jiný šampon. Na to nabízí kosmetický svět až příliš mnoho lákadel. Ale rozhodně plánuji J Beverly Hills jako svoji "dvorní péči" o vlasy. Stylingové produkty mám jasné, tyto dvě lahvičky mi vystačí ještě na pěkně dlouho, ale šampony mám jen v miniaturách, ve kterých je na dně. Takže si určitě budu pořizovat větší balení šamponu Addbody a k němu nějaký kondicionér. A určitě udělám nějaký update, třeba po půl roce nebo i delší době, abych já a ostatně i vy věděli, jak se to bude chovat v dlouhodobějším horizontu nebo prostě jen v jiném ročním období. 

Produkty J Beverly Hills zakoupíte v kadeřnictví Colour by Nikola v Praze 1 (Dušní 11). A já moc děkuji zastoupení značky za možnost tuto kosmetiku vyzkoušet. 

Na jaký vlasový zázrak v poslední době sázíte vy?

10 komentářů:

  1. Skvelá zmena vlasov! Musím povedať, že túto značku nepoznám, ale vyzerá skvelo :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Zmena o 360 stupnu znamena, ze koncime presne tam, kde jsme zacali. Kruh je holt mrcha...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, byla jsem z toho tak nadšená, až jsem se doslova zatočila. :-)

      Vymazat
  3. Máš ted' krásné vlasy. :)
    http://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší :) Já jsem ráda, když si na vlasy dám kondicionér :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Já mám normálně stejný problém, jen šampon a tečka. Ale tohle dělá s vlasy takové divy, že to stojí za to.

      Vymazat
  5. Stáni, vážně ti to sluší a nová péče svědčí! :) Vypadá to zajímavě, o téhle značce jsem jen jednou něco málo zaslechla, ale dosud jsem neznala, takže děkuji za rozšíření obzorů! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Kdyby si hledala nějakou novou inspiraci, je to určitě dobrá volba.

      Vymazat