neděle 19. února 2017

Medová královna od W7

Dnes si dáme takovou nedělní rychlovku o tvářence Honey Queen od W7. Je to vůbec můj první kousek od této značky. Nejsem sice nějak vyloženě proti "napodobujícím" značkám, ale konkrétně W7 Cosmetics mě svým vzhledem nikdy nelákala.

Až jednou jsem viděla recenzi na tuto krásku a okamžitě jsem ji zařadila do svého wishlistu. A jelikož stojí ani ne 150 Kč, velmi rychle se zabydlela u mě doma. Vizuálně je nádherná a na fotkách ještě hezčí než ve skutečnosti, tak si je náležitě užijte, protože produkt samotný už za tolik nestojí.



Balení připomíná "vy víte co", ale v reálu se to zase tolik srovnat nedá. W7 působí hrozně levně, vše je chatrné a křivě slepené. Přiložený štěteček je naprostý vtip. Je to pár hrozně jemných chlupů v jedné řadě, které okamžitě pod kůží ujíždí a neuděláte s tím nic. Ale štětce, co jsou součástí tvářenek i stínů, bývají obecně hrozné, takže to bych tomu i odpustila.

Barevně na vás čeká vyvedená mozaika, která slibuje přirozený broskvový nádech s kapkou neutrální růžové. 



Při nanášení na tvář ale končí veškerá sranda. Ta barva je sama o sobě velmi světloučká a taková nijaká, ale to by nebyl ten největší problém. Byť se to v balení vůbec netváří, obsahuje množství třpytek a na tváří jdou ve finále vidět hlavně ty. Takže si prostě uděláte na obličeji nevýrazný flek okořeněný třpytkami. Celkově je ta textura divná, blbě se to nanáší a vůbec to nevypadá dobře. A aby toho nebylo málo, nakonec to stejně nedrží a tak zhruba za čtyři hodinky už na tvářích není téměř nic. Možná nějaká ta zapomenutá třpytka.



Nutno přiznat, že zrovna na tvářenky jsem docela rypák a jestli mám někde ukrytých nejvíce peněz, tak právě ve tvářenkách. Tyto kousky pro mě musí být nejen funkční, ale i krásné na pohled. To tato medová královna splňuje jen z dálky a použitelná není téměř vůbec. Nebo abych nebyla tak zlá, pro méně náročné uživatele by to úplně marné nebylo. Nebo třeba jako dárek pro hodně mladou slečnu na hraní. Ale jinak jděte raději ke stojanu Essence, i tam najdete lepší kousky.



Tvářenku W7 jsem kupovala na Notino.cz za 139 Kč, takže mě to ani tolik nemrzí, ale poputuje o dům dál a já si raději našetřím na nějaký slušivější kousek. A kosmetiku W7 asi dále také testovat nebudu.

Jaká je vaše zkušenost s W7? Máte od nich něco rádi?

8 komentářů:

  1. No téda to koukám, protože pigmentace opravdu nic moc. Já od W7 mám tvářenku a tu jsem zatím zkoušela jen párkrát a zatím se jeví dobře. :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá s pigmentací mizerně, tak příště radši pročíst víc recenzí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony jsou ty recenze vesměs pozitivní, ale nikdy se prostě nedá zavděčit všem a mně tento kousek nesedl.

      Vymazat
  3. Tak to díky za info,díky té ceně jsem do ní chtěla jít..

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku vůbec neznám, ale tuším, že inspirace je od tvářenky Benefit. Taky chci konečně investovat víc peněz do tvářenky, myslím, že třeba řasenka se dá v pohodě sehnat za nízkou cenu, ale levné tvářenky nemají skoro žádnou výdrž, taková je moje zkušenost s levnými tvářenkami. Já mám zatím jen levné, protože s tvářenkami jsem začala relativně nedávno, tak jsem pochopitelně nechtěla hned kupovat tvářenku třeba za 600 Kč. :) Tohle balení by mě ale vůbec nelákalo, vždyt' musí být dost nepraktické to z toho nabírat.
    http://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to úplně super. Je pravda, že Benefit má dost podobný kalíšek, ale není tolik hluboký. Na druhou stranu, to balení není na tom produktu to nejhorší a kdyby samotná tvářenka fungovala, tak by to tolik nevadilo.

      Vymazat
  5. Značku W7 znám a pár produktů mám doma také a jsem velice spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat