pátek 9. září 2016

Tonikum a krém na ruce Ziaja

Po delší době si dáme recenzi o značce Ziaja. Nějak se nám po ní slehla zem a nejde vidět tolik jako dříve. Já ji mám stále ráda a vím, že se u ní dají za super peníze sehnat fajn produkty. Pokulhává už jen ta dostupnost. Ten jejich obchůdek je sice krásný, ale má tak hloupou otevírací dobu, že se do něj normální pracující smrtelník prostě nedostane a jinde se moc komplet sortiment nevidí. Já ji tedy nejraději nakupuji, když jedu k rodičům do Břeclavi, kde je  drogerie soustředící se právě na tyto značky a můžu si tam vždy v klidu vybrat z kompletního sortimentu.

V létě jsem tam sáhla po toniku a krému na ruce. Tonikum už je dávno spotřebované, krém dodělávám, takže je nejvyšší čas pustit se do recenze.


Tonikum mě skutečně nadchlo. Jak už víte, já je fakt snad piju a mám lahvičku tak na měsíc, takže pořád hledám nějaká nová. Mým kriteriem je, aby bylo bez alkoholu,a tím se mé možnosti značně snižují. Ziaja ale tohle splňuje, takže už zbývalo jen zvolit, kterou variantu. Nakonec jsem sáhla po měsíčku, ale příště vezmu i aloe vera.



O toniku se toho moc namluvit nedá. Tohle jednoduše funguje tak, jak má. Voní lehounce květinově, zvládne dočistit poslední nečistoty, na pleti nelepí ani nedělá jinou neplechu. Pro mě je to nepostradatelná věc při ranní i večerní očistě obličeje, a tohle byl skvělý parťák. Cena byla kolem 70 Kč, takže také super a určitě si plánuji pořídit další balení.


Krém už mě nadchnul o poznání méně. Byl tedy neskutečně levný. 100 ml vyšlo asi na 35 Kč, ale příště bych si raději připlatila desetikorunu třeba za jejich ,,kozí" krém, který je daleko lepší. 



Krém má lehkou pudrovou vůní a celkově je takový jemný a nadýchaný. Do rukou se vsákne hned, ale pak nastává ta věc, že za pět minut nevíte, že jste se mazali. Na rukou zanechá takový divný film a spíše mám pocit, že jsou ruce ještě sušší. Ještě takhle v létě a zvláště přes den na takové to přemazání to šlo, ale vyloženě suchým rukám by neulevil. 

Dnes to tedy bylo přesně padesát na padesát. Tonikum je výborné a splňuje přesně to, co od takového produktu očekávám. To si určitě budu kupovat znovu a pokud na něj někde narazíte, vyzkoušejte jej také. Krém na ruce mě naopak neoslovil. Uživatelsky je příjemný, ale jeho hydratační schopnosti jsou velmi nízké.

Co vy a produkty Ziaja? Máte tam nějakého oblíbence a kam je chodíte nakupovat?

7 komentářů:

  1. Kozí krém mám taky ráda, jiné jsem nezkoušela. Jinak celkem dost věcí mají v drogerii PeMi, já jsem tam kdysi koupila okurkové tonikum (bez alkoholu, tohle taky ve složení sleduju), ale nějak mě nenadchlo a měla jsem z něj pleť trochu podrážděnou :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do té drogerie se chystám už snad sto let, ale nějak ji také nemám úplně po ruce.

      Vymazat
  2. Ziaja je mi sympatická, ale ta nedostupnost sortimentu mi taky vadí, nejčastěji proto objednávám na ruzova10 a nebo na VMD-drogerie.

    OdpovědětVymazat
  3. Kozí krém na ruce je stejně nejlepší! :) Jinak také už zkouším nějaké tonikum zatím jsem ho zkoušela jen jednou, tak nemohu říct zda je dobré :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Kamarádka měla tenhle krém na ruce a já měla ten olivový a musím říct, že rozdíl v hydrataci byl znát. :) Tak zkus ten olivový, když budeš někdy hledat krémík na packy, já s ním byla velmi spokojená! :)


    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  5. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat