pátek 23. září 2016

Pleťová péče Leganza

V tomhle jsem vážně blázen. Nechte kolem mě projít neznámou kosmetickou značku a já ji musím vyzkoušet. Pro mě je to jako droga. :-) A tak když na mě, už ani nevím kde, zablikala reklama na Notino.cz ( bývalé parfums.cz) a značku Leganza, musela jsem ji vyzkoušet. 

Tato bulharská kosmetika na mě působila velmi dobře, což ještě více podtrhly opravdu lidé ceny. Stačila chvíle a dva kousky skončily v košíku. 


Když už jsem byla u toho experimentování, rovnou jsem přihodila věci, které pro mě nejsou tolik typické. Růžovou vodu jsem měla vůbec poprvé a pleťových sér se u mě také mnoho neotočilo. 


Začněme tedy s kouskem, který mě bohužel nezaujal. Asi jsem čekala trochu něco jiného. Představovala jsem si, že ji budu používat na takové to letmé přestříkání obličeje před nanesením krému, ale byla jsem zklamaná už na začátku z toho, že to není sprej, ale má to klasický uzávěr. Hned záhy jsem byla zklamaná i ze složení. Víte, že já ho zase tak striktně nehlídám, ale růžová voda jde sehnat i ,,čistší".



Ale nevzdávala jsem to a pustila jsem se do testování. Někdy člověk potřebuje testovat dlouho, někdy ale od prvního použití ví, že je něco špatně. A to byl případ i této vody. Nejvíce mě otravovala vůně, která byla neskutečně silně květinová a držela na obličeji po dlouhé hodiny. Po několika dnech jsem navíc měla pocit, že to pleti nesvědčí. Neměla jsem žádný hmatatelný důkaz, kůže mi po tom neslezla. Ale prostě pocit, že to není úplně to pravé ořechové. V kombinaci s tím smradem to fakt nešlo vydržet, a tak většina obsahu skončila v umyvadle a produkt jsem dávno vyhodila. Někdy to testování prostě přináší oběti.

Za mě jednoznačně ne a je to jeden z nejhorších produktů, co jsem kdy zkusila. Opravdu mi nesedl. Cena je ale krásná a vyšla na 65 Kč.


Značku jako takovou ale zavrhovat určitě nebudeme, protože hned druhý kousek mě naopak velmi nadchnul. Nemám se séry velké zkušenosti. Pořád to ještě neberu jako automatickou věc, ale myslím si, že je to jen otázka času, kdy se k tomu dopracuji. 

I tak ale Leganza splnila to, co jsem od ní očekávala. Konzistenčně je to velmi lehoučký gel, který se bleskově vstřebá a pleť zanechá sametově jemnou. Voní decentně po levanduli.


Navíc to má fakt nádherné balení. Pěkné, elegantní, bytelné, s pumpičkou. Opravdu super.


Sérum jsem používala v kombinaci s ne úplně dobrými krémy Essence a Lirene. Ale aspoň jsem si ho mohla otestovat. Používala jsem ho vždy večer před krémem a šlo poznat, když jsem ho nanesla a když ne. Krémy samy o sobě totiž nestačily a na pleti se začaly objevovat šupinky. V kombinaci se sérem byly hned pryč a celkově byla pleť taková zklidněnější a spokojenější.

Co se sér týče, ještě se mám hodně co učit, ale myslím si, že jsem si pro začátek zvolila dobrého pomocníka. Cena je 159 Kč. 

Mé testování dopadlo tak padesát na padesát, ale rozhodně toho nelituji. Můžu si tak odškrtnout další značku a běžet testovat zase něco jiného. To, že jsem blázen, jsem myslím psala už v úvodu. :-) 

Pokud vás značka Leganza zaujala, najdete ji na Notino.cz, kde jsem ji kupovala i já.

Také vás baví pokoušet nové značky nebo raději dáváte přednost osvědčené klasice?

4 komentáře:

  1. Taky mě baví zkoušet nové věci, ale tuhle značku vůbec neznám a musím říct že to sérum mě i celkem zaujalo a je opravdu za skvělou cenu! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Značku neznám, ale ta silná vůně růžové vody by mi taky vadila. Já moc ráda zkouším nové značky, klasika je jen jedna, ale ta možnost objevování je úžasná:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ružovú vodu som si chcela kúpiť, no radšej už nie, tú parfumáciu by som nezniesla. :(

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat