pátek 30. září 2016

Novinky z řady Dermacol Aroma Ritual

Aroma Ritual od Dermacol je prostě klasika, která ani po letech stále neomrzela. Taktéž se neustále rozrůstá a byť se čas od času objeví menší zakopnutí a nové vůně nejsou tak opojné, tak si stále drží tvář a některé novinky jsou naopak stejně skvělé jako jedny z prvních produktů.

Dnes se podíváme na tekutá mýdla na ruce, která jsou v dostání v pěti vybraných variacích a také nejnovější sprchový gel s vůní grepu.

 

Já jsem testovala tekutá mýdla ve verzi Hrozny a limetka a Irská káva. Mám to podezření, že si v Dermacolu dali tu práci a poslali každé blogerce záměrně její oblíbené parfemace. Nebo aspoň u mě se trefili.

Tekutá mýdla jsou svojí parfemací k nerozeznání od sprchový gelů. A vlastně i to složení samotné se nebude nijak zásadně lišit.  


O mýdlu na ruce se toho zase tolik naspat nedá. Prostě úžasné voní a funguje přesně tak, jak od něčeho takového očekáváte. Ruce umyje, nijak výrazně je nevysuší. A musím říct, že jsem nadšená z pumpičky, která mýdlo dávkuje velmi decentně a celé balení tak déle vydrží. 

Cena je 59 Kč za 200 ml, což není to úplně nejlevnější mýdlo na trhu, ale ani ne nejdražší. A když je navíc seženete v akci, není co řešit. Je to moc pěkná ozdoba koupelny, u každého mytí si můžete užívat skvělou vůní a uživatelsky je naprosto v pořádku. Určitě nějaký kousek vyzkoušejte. Já je rozhodně také nemám naposledy. 


Nejnovějším přírůstkem je energizující sprchový gel s růžový grepem, který je naprosto úžasný. O samotných vlastnostech sprchového gelu se asi netřeba zmiňovat. Je úplně totožný jako všechny ostatní kousky, takže už sami dobře víte, zda vám to vyhovuje či nikoliv. Já osobně jsem s tím nikdy neměla problém.

Vůně samotná je neskutečná a za mě jedna z nejlepších z celého portfolia. Je to neuvěřitelně věrná vůně šťavnatého grepu nebo ještě lépe čerstvě vymačkané grepové šťávy. Dokáže to krásně nakopnout a potěšit při každé sprše. Vůně samotná se na kůži neudrží, ale z koupely jde cítit ještě pěknou chvíli. 

Hrozny s limetkou mi grep z první příčky nesesadil, ale řadím ho hned za něj. Třetí příčku u mě drží černá třešeň. A dříve jsem měla moc ráda i pistácie, ale ty už se bohužel nevyrábí. :-(

Cena sprchového gelu je 59 Kč za 250 ml, ale znáte to, v akci jde sehnat i za 39 Kč.  


Dnešní dávka Aroma Ritual mi opravdu sedla. Mýdla jsou krásná, voňavá i funkční a nová verze sprcháče s růzovým grepem mě osobně dostala. Pokud máte řadu Aroma Ritual v oblibě, novinky by vás neměly minout.

Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji PR Dermacol.

A schválně mi dejte vědět, jakou vůní z Aroma Ritual máte nejraději vy.

5 komentářů:

  1. Mám melounové mýdlo, ale teprve čeká v zásobách. Grapefruitový sprcháč určo voní nádherně, časem vyzkouším.
    Beauty of pink / Soutěž

    OdpovědětVymazat
  2. Pořídila jsem si citronové a kávové mýdlo, Irská káva je vůně, kterou naprosto zbožňuji. A grepový sprcháč ráda vyzkouším, už jsem měla všechny parfemace, tak musím pokračovat v tradici:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Osobně trochu nechápu ten humbuk kolem těchto řad. Za mě je to prostě jen obyč sprcháč, parfemace jsou dost silné, zkoušela jsem černou třešni, která mě jako jedna z mála zaujala. A co mi nevyhovuje je balení, mám prostě raději jiné sprcháče. Grep může být fajn osvěžující na léto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to stejně,.uvažovala jsem nad koupí, ale žádný mi nevoní tak moc, abych si ho koupila.

      Vymazat
  4. Mýdlo bych ráda nějaké zkusila a hlavně se dívám po sprcháči po tomto grepu musí dokonale vonět :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat