pondělí 19. září 2016

Aktuální kosmetické novinky

V poslední době se opět objevilo spoustu kosmetických novinek, které mě nenechávají chladnou, a tak se musím podělit i s vámi. Některé z nich si již brzy budeme moct osahat, některé jsou zatím jen v zahraničí, ale zaujaly mne natolik, že je sem musím dát a společně budeme doufat, že brzy dorazí i k nám.

Paletka stínů Rimmel

Pěkné novinky se chystají ve stojanu Rimmel. Tyto paletky stínů vypadají na první pohled úchvatně. Musela jsem vám sem dát všechny tři verze, protože jsem se nemohla rozhodnout, která je nejhezčí. Myslím si, že mě čeká ještě velké dilema. Záležet bude i na kvalitě, ale k očním stínům Rimmel mám srdcový vztah, protože to byly jedny z prvních líčidel, které jsem doma kdy měla, a tak bych se k nim ráda vrátila. A i první recenze zahraničních blogerek nejsou úplně marné. Cena je 229 Kč, ale zatím jsem je v drogerii ještě nepotkala. 

Makeup Dermacol

Dermacol je král mezi makeupy, a tak je každá novinka opředena velkým očekáváním. Nejinak je tomu i u nováčka Selfie Makuep, který slibuje spojení primeru a samotného makeupu. Vyrábí se ve čtyřech odstínech a cenově vyjde na pěkných 139 Kč. Sama jsem na něj zvědavá, i když se trošku obávám těch odstínů. Už jsem je v obchodě zkoušela a všechny jsou docela tmavé. 

Makuep Gabriella Salvete

Nový makeup představila i Gabriella Salvete. Tento matující kousek slibuje sametově hebkou pleť. Prodává se v pěti odstínech za 159 Kč. Musím se ale přiznat, že poslední přírůstek Brilliant mě natolik zklamal, že tento pokoušet nechci.

Pudr Gabriella Salvete

V portfoliu se objevil také kompaktní pudr. Ten mě naopak láká velmi. Vypadá už vizuálně krásně a navíc slibuje lehkou sametovou texturu a hedvábné proteiny. Cena je 90 Kč.

Rtěnky Loreal

Čtyři nové krásky doplní stojan Loreal. Rtěnky Gold Obsession nabízejí luxusní balení i obsah. Obsahují kombinaci vzácných olejů a 24 karátové zlato. Všechny odstíny obsahují zlatavý nádech. V drogerii by měly být do konce září za 270 Kč. 

Řasenka Loreal
Zdroj: tiskové materiály Loreal

Bez nějaké nové řasenky by se tento přehled neobešel. A další z edice Volume Million Lashes mě velmi potěšila. Jedna z posledních kousků Féline mi neskutečně sedla, a tak se na novou Fatale opravdu těším. Slibuje jak jinak, než černo černou barvu, výrazný objem i délku. A plastový kartáček, který určitě budu milovat. Cena je 360 Kč.

Houbičkový makeup Maybelline

Cushion makeupy vládnou světu, a tak není divu, že se v koncernu Loreal rodí další hvězda. S novinkou nyní přichází Maybelline. Zvěsti o tom, kdy a zda dorazí k nám, bohužel zatím nejsou, ale věřím, že je to jen otázka času. A jelikož mi stávající novinka od Loreal vyhovuje, těším se i na tento. 

Trend It Up

Náš malý český rybníček je zase o jednu značku bohatší. V drogerii DM se začala prodávat dekorativka Trend It Up. Je to jejich privatní značka, takže taková sestra She, ale věřím, že o této toho uslyšíme více pozitivního. Já jsem u stojanu stála zatím jen jednou, ale rozhodně ne naposled. Mně osobně nejvíce připomíná asi Catrice, a to jak svým provedením, tak cenami. Produkty vypadají velice slušně a cena většiny z nich nepřesáhne stokorunu. Zatím jsem si domů odnesla paletku stínů a lak na nehty, tak vám dám určitě co nejdříve vědět a časem určitě dokoupím i něco dalšího.

Pro představu jsem vám udělala pár momentek přímo z drogerie.



Tak co, na kterou z novinek se těšíte nejvíc a už jste stihli zaznamenat stojan Trend It Up?

13 komentářů:

  1. Paletky Rimmel vypadaji krasne, hlavne ta prostredni. Zaujal me i make-up od Maybelline.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Ten stojan Trend It Up jsem už okukovala, zatím jsem odešla s prázdnou, ale určitě vypadá zajímavě a něco si časem pořídím. Matující make-up od GS už mám čerstvě doma, mají ho zrovna v akci za 110Kč a já té ceně a slovu matující nemohla odolat:-) Jinak se mi líbí ten pudr od GS a paletky Rimmel - všechny tři:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si z Trend it up odnesla paletku stínů, bázi a konturku. Zatím je to všechno dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  4. Paletky od Rimmelu už jsem viděla na vlastní oči! Jsou boží, budou boží :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Paletky od Rimmelu mě teda také zaujaly, ale nevím zda budou tak dobré :) Ale doufám že ano. Jinak BB od Dermacol by mohl být fajn. :) Líbí se mi i ta nová značka v Dmku byla jsem v týdnu u nás v DM a ještě naskladněna nebyla.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Stojan Trend it up jsem zaznamenala, ale zatím mě nechává chladnou. Ten matující makeup Gabriella Salvete mám, ani jsem nevěděla, že je to novinka. Nejdříve jsem měla v košíku True Match od Lorealu, ale když jsem viděla, že tenhle stojí jen 159 Kč, tak jsem dala zpět do stojanu ten od Lorealu a koupila jsem si ten od GS. Ještě jsem ho nezkusila, snažím se dodělat BB cream Garnier a až poté načtu nový makeup Gabriella Salvete. Určitě dám vědět, jak mi sedne, odstín se mi zdál krásně světlý a myslím, že ani nezoxidoval na pleti. Já mám obavu z toho matujícího efektu, po všech matujícíh makeupech, co jsem zatím z drogerie měla, jsem měla obličej jak vysušenou švestku. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Paletky Rimmel vyzerajú veľmi sľubne, som na ne veľmi zvedavá. Makeup od Gabrielly už mám doma a testujem, ale zatiaľ som skôr sklamaná ako nadšená. Uvidíme...

    OdpovědětVymazat
  8. U nás na Slovensku trend it up stojan zatiaľ nie je, no dúfam, že dorazí aj k nám. A na Rimmel sa hrozne teším. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. takže taký makeup už bude aj Maybelline? :) teším sa, ak by prišiel aj k nám...už som taký videla aj u Yves Rocher
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, bude. jen se ještě neví, kdy se dostane do našich drogerií. YR ho má již nějakou dobu, ale vůbec mi tam nesedí odstíny, takže jsem nezkoušela.

      Vymazat
  10. Tento týden budu mít cestu do DM, takže určitě stojan s novou dekorativkou omrknu :)

    OdpovědětVymazat
  11. U nového stojanu jsem se už zastavila a koupila si barevný lak a topcoat z řady UV Powergel a musím říct, že tohle kombo je super! :) Moc mi laky na nehtech nedrží, ale tohle i týden a v hezkém nositelném stavu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat