pátek 29. července 2016

Řasenka Loreal

Řasenka Volume Million Lashes Féline mě zaujala ihned, jak se na sklonku minulého roku objevila v drogeriích, a tak jsem si ji nechala nadělit od Ježíška. Na svoji chvilku si musela tedy chvíli počkat, ale aktuálně je mojí top letní řasenkou a nepoužívám žádnou jinou.


Řasenky od Loreal mi obecně sedí ze všech nejvíce, takže to byla téměř sázka na jistotu. Kartáček je přesně takový, jaký miluji. Plastový, s různými štětinkami a zahnutý do oblouku. 

Na jednom konci jsou štětinky výrazně delší, což je super, protože jde s řasenkou krásně vykouzlit efekt motýlích křídel a řasy zčesat směrem ven. 


Nebude to samozřejmě pro úplně každé řasy, ale mně sedí dokonale. Řasenka moc hezky řasy oddělí, výrazně prodlouží, natočí a jak už jsem psala, pěkně odhrne na stranu. Co se objemu týče, zvládne spíše decentní, ale to je přesně to, co já potřebuji. 



Vyhovuje mi i konzistenčně, protože velmi dobře drží. Během dne se ani nepohne a s klidem zvládá největší vedra i opakovaný ,,atak" termální vodou. Zlobí potom jen při odlíčení, kdy jde vidět, že se jí moc nechce ani pod tíhou dvoufázového odličovače. Ale není to zase natolik hrozné, abych se jí kvůli tomu vzdala. 

Celkovou výdrž balení zatím nemůžu posoudit. Mám ji otevřenou asi měsíc a půl, používám ji denně a zatím vypadá pořád stejně a konzistenci nijak zásadně nemění.

Cena je trochu vyšší, myslím že kolem 300 Kč, ale jde v pohodě sehnat ve slevách. Pro mě jsou řasenky Loreal těmi nejlepšími, takže za mě se určitě vyplatí. A já si už brousím zuby na ,,novinku" Sculpt o které všichni mluví, věřím, že mi bude vyhovovat také.


Co vy a řasenky Loreal? Najdete mezi nimi své oblíbence?

5 komentářů:

  1. Ještě jsem L´oreal řasenku nezkoušela, ale výsledný efekt vypadá vážně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. tuto som este neskusala ale Loreal ma velmi dobre riasenky bohuzial ta cena ale ked je nejaka v zlave :) ja teraz mam false lash architect
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle udělala opravdu pěkné řasy :) Ale nějak nevím zda by mi vyhovoval kartáček.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat