pondělí 11. července 2016

Oblíbenci za červen

Utíká to jako voda. Tak jsem se těšila na můj oblíbený červen a ono už je polovina července. :-) Původně jsem oblíbence za minulý měsíc ani dělat nechtěla, protože jsem nenašla mnoho věcí, které by mě provázely po celou dobu. Nakonec jsem však něco dala dohromady, i když to dnes bude opravdu jen velmi krátké.


Z kosmetiky to byl takový různý mix. Velká vedra ještě nenastala, takže jsem se zpočátku měsíce líčila zcela běžně. Z toho, co se opakovalo jsem vybrala paletku stínů LoracPro. Přistihla jsem se totiž, že byť ji miluji, tak ji používám velmi málo. Mám s ní naučené asi tři kombinace a zbytek jsem míjela. Takže jsem se  trošku naštvala, paletku si dala na stůl a začala ji používat častěji. A ovšem, že se dalo přijít na milion dalších zajímavých kombinací. Podobný případ je i tvářenka od Oriflame. Mám ji asi dva roky. Je krásná, funkční, dobře drží. Ale opět ji téměř vůbec nenosím. V zimě totiž používám spíše růžové a v létě oranžové a ona je přesně někde uprostřed. Ideál na přelomové červnové období. Poté jsem hodně linkovala, v poslední době mě to obecně dost chytlo. Nejraději mám tekuté linky od Essence. Škoda, že se již nevyrábějí. A nakonec nový rtěnko balzám od Rimmel. Viděli jste ho již minule a uvidíte asi i za měsíc. Je to můj top letní produkt.


Z péče jsem se vrátila k Bi-Oil. Přes zimu si na něj ani nevzpomenu, ale spolu s prvními slunečními paprsky se z nás stávají opět parťáci. Je skvělý po holení nebo když je trochu podrážděná kůže od sluníčka. Stihla jsem si také již oblíbit jeden opalovací krém. Nivea Bronze je určena primárně na obličej, ale používám ji i na dekolt, někdy i ruce. Je uživatelsky velmi příjemná. Voní, roztírá se jedna báseň, nedělá bílé fleky a ani na obličeji žádnou jinou neplechu. A jelikož jsem se ještě nespálila, tak také funguje. Už se pomalu blížím na dno balení. 

Velkou láskou se pro mě také stal slaný sprej od Tony and Guy. Dlouho jsem takový přípravek chtěla, ale bála jsem se, že to bude vlasy zbytečně vysušovat. Což se možná také děje, ale ten efekt jsem si zamilovala. Mé vlasy jsou přirozeně vlnité, takže sprej to jen podtrhne, dodá objem a celkově s tím velmi lehce vytvořím uspokojivý účes. Také o něm určitě neslyšíte naposledy.


Poslední červnový týden jsem trávila o rodičů na Moravě. Veškerá kosmetika šla stranou, snad jen s výjimkou toho opalovacího krému. Skvěle jsem si odpočinula, pravidelně vyjížděla na výlety na kole a prostě si užila klidný týden plný lenošení. Škoda jen, že to tak rychle  uteklo. 


Červenec u mě bude spíše pracovní, plánuji jen menší pražské výlety. Ale další dovolená mě čeká hned v srpnu. Je tedy stále na co se těšit.

Užívejte prázdniny!

11 komentářů:

  1. Taky si užij prázdniny. :) Já strávila několik červnových dní s rodiči mého přítele v jejich baráku a bylo to moc fajn, nejdříve jsem se tam učila na státnice (byl na to určitě větší klid, než kdybych byla doma) a potom ještě na konci června. Ted' se snažím najít brigádu a taky už čtu nějakou četbu do dalšího ročníku. Z kosmetiky jsem si koupila konečně Baby Lips od Maybelline v odstínu Peach Kiss a nádherně voní i dobře hydratuje, taky další Eos balzám (červený). Ještě světle růžový lak na nehty od Gabrielly Salvete, tvářenku od NYC, šampon Nivea a řasenku Essence.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Kdyby někoho zajímal můj tragikomický příběh o veškerém mém barvení vlasů, tak tady (ještě jsem na blog vložila reportáže z koncertů, abych je zálohovala): http://story-of-diana-s-life6.webnode.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Na ty rtěnky od Rimmelu se budu muset zaběhnout podívat, můžu se zeptat, jaký máš odstín? Taky užívej prázdnin:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám 600 Spin all spring a má podtón do oranžova. pak mají myslím téměř průhledný, do růžova a do červena.

      Vymazat
  5. Paletka Lorac Pro je nádherná, já po ni pokukuji už delší dobu, jen jsem se k ní ještě nedostala.

    OdpovědětVymazat
  6. Sprej od Toni&Guy mám tiež. Skúšala som to s ním ešte keď som mala dlhokánske vlasy, ale nič s nimi nespravil. Teraz sú však kratučké a po tomto článku ho asi vytiahnem z dna šuflíka. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten rtěnko balzám od Rimmelu vypadá lákavě, jinak hezké léto! :)

    http://twolittleladies9.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Najviac ma zaujala tá paletka, má krásne farby :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat