neděle 31. července 2016

Letní novinky od Dermacol

Půlka prázdnin je za námi a já jsem si uvědomila, že jsem ještě ani pořádně nezačala s letními články. Pravda, letní produkty nejde zkoušet jinak než až v průběhu prázdnin a navíc, ten letošní průběh, co se počasí týče, není úplně podle mého gusta. Určitě bych brala dny teplejší a slunnější. Nicméně, je nejvyšší čas s letními produkty začít, protože bych o nich také mohla psát o Vánocích, a to by vás už asi tolik nezajímalo. :-)


Letní produkty ve stojanech Dermacol jsou již takovou tradicí a i letos se opět zopakovaly zářivé laky na nehty, křídy na vlasy nebo barevné řasenky. A přibyla i novinka v podobně barevných linek ve fixu. O spoustu z těchto věcí jste si mohli zasoutěžit v minulé giveaway, nyní se podíváme na zoubek třem kouskům, které jsem si nechala pro sebe.


Lak na nehty

19 Neon Bikini je krásná neotřelá barvička. Je to světloučká průsvitná oranžová tekutina s množstvím třpytek. Určitě je lepší používat ji jako topcoat na váš obvyklý lak. Tak se mi také více osvědčila a na barevném základu lépe drží. V podstatě tak dlouho, jak to zvládne lak pod ním.

Pro vás jsem jej nafotila takhle zvlášť. Úplně si nejsem jistá, jestli bych to někdy zopakovala. Takhle osamoceně působí na nehtech tak trochu ,,zažloutle" a nemůžu pochválit ani výdrž. V podstatě hned druhý den se začal výrazně loupat.

Jinak lakování  i schnutí bylo v pořádku a kupodivu šel i docela bez vztekání odlakovat, ani nebylo potřeba alobalu.

Cena je myslím kolem 40 Kč. Mají roztomilých 5 ml, což je super a určitě si mezi nimi každý najde svého letního favorita. 


Linky ve fixu

Největší novinkou jsou jistě Colour Eyeliner, které jsem dostala v odstínu Electric Blue. Je to zvláštní, protože modrá nikdy nepatřila k mým oblíbeným, ale letos v létě jsem ji záhadně propadla a tohle nejsou jediné modré linky v mé arzenálů. 

Linky mají pěnový hrot, který nemám moc v lásce. Kreslí se s ním sice skvěle, ale je to otázka jen pár použití, než se vám zlomí a přestane fungovat. Použila jsem ho opravdu párkrát, protože modré linky nejsou úplně denní záležitost a už teď mám problém domalovat v pohodě druhé oko. 


Kapitolou pro sebe je výdrž. Výrobce je deklaruje jako voděodolné. S tím ale nemůžu souhlasit a už vůbec nemusíme brát ke zkoušení onu vodu. Linky nedají pořádně ani pot. Pokud ještě není vyloženě vedro, tak to docela jde, ale v náročnějších dnech mají tendence se obtiskávat a mizet neznámo kam. 

Dobré je také dát pod ně jen velmi nenápadný podklad, jinak ztrácí na své intenzitě.

Jako prázdninový úlet na pár použití to není vyloženě špatná věc, ale jinak to asi není nic, co nutně potřebujete. Cena je kolem 150 Kč.



Balzám na rty

Balzámů na rty má Dermacol v nabídce ve spouště barevný provedení. Dost z nich jsem i vyzkoušela a musím říct, že to není žádná hitparáda. V dobrém vzpomínám na jejich úplně první pokus se srdíčkovým tvarem. Ty byly svojí konzistencí a vlastnostmi daleko lepší. 

Letní odstín Juice voní jako sladké chemické bonbonky. Vůně je to dost silná a cítit ji budete notnou chvíli i po nanesení. A nebudete jediní. Stalo se mi, že tu vůni cítila i sestra, která šla vedle mě. A to asi nechcete, aby byl na daleko cítit váš balzám na rty. 

Barvička vypadá v balení šíleně, ve skutečnosti rty jen velmi decentně zabarví. Balzám chutná tak sladko - plastově, což je problém vlastně celé řady.

Mizí rychle, s prvním napitím či jídlem. Mám těch balzámů doma několik a občas je používám, ale hledáte-li roztomilý balzám na rty, kupte si raději BabyLips od Maybelline. Stojí stejně , vypadají stejně, ale jsou daleko lepší. 

Cena je kolem 70 Kč. 


Je mi líto, že dnešní článek vyšel tak negativně, ale je to prostě tak. Žádná z těchto věcí není vyloženě pecka a vše má nějaká svá negativa. Osobně mi nejvíce sedí asi fix na oči, ale ta jeho (ne)výdrž mě trochu štve. Lak na nehty ani balzám mě tolik neberou a mám doma za ně daleko zábavnější a funkčnější náhrady.

Za poskytnutí produktů děkuji PR Dermacol.

Zkoušeli jste něco z letních produktů od Dermacol?

5 komentářů:

  1. Já na ty fixy cčetla samé negativní recenze, škoda jich protože odstínově jsou super a na léto vyuzitelné :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám z těchto novinek dva laky na nehty - Kiwi a Kiss a z barev jsem nadšená. Celkově jsou ty odstíny povedené, měla jsem potíž si vybrat. Linky jsem měla v plánu pořídit, ale ty ohlasy na ně nejsou dobré, takže kupovat nebudu.

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujaly mě jejich barevné řasenky a fixky na oči, jen si trošku nejsem jistá jestli to nejsou vyhozené peníze, protože moc lidí je nechválí.. :(

    OdpovědětVymazat