pátek 1. července 2016

Andělská řasenka Dermacol

Angelash od Dermacol si za poslední měsíce vyžádala mnoho pozornosti. Bohužel, sklízela spíše negativní ohlasy. Já jsem se na ni hodně těšila, protože podle popisu i kartáčku to bylo přesně pro mé řasy. Nyní už ji pravidelně používám kolem dvou měsíců a pomalu se blíží ke svému konci. I přesto se stále nedokáži rozhodnout, jestli ji nesnáším nebo miluji. Každý den je to jinak. :-)

 

Řasenka má na první pohled klasický kartáček, ale jednotlivé štětinky jsou plastové, tak jak mi to více vyhovuje. Fajn je i její celkově zahnutý tvar. Řasenka mimo jiné slibuje i péči o řasy. A tady musím říct, že skutečně funguje. Není to nic markatního, ale na těch řasech to pociťuji. Ne že by byly delší, ale jsou celkově silnější, všechny stejně dlouhé, nepadají, prostě v dobré kondici. Asi to není věc, kvůli které bych si řasenku kupovala, ale jako milý bonus to určitě beru.


Práce s ní už je horší a vlastně se to měnilo podle toho, jak postupně vysychala. Jedno se jí musí nechat, umí řasy pěkně prodloužit. A teď ke konci, když už je sušší, tak jdou i hezky vyčesat to stran do efektu motýlích křídel. 

Jestli ale něco neumí, tak je to objem. A to se považuji za člověka, co má svoje řasy poměrně husté a objemové řasenky jsem nikdy nevyhledávala. Jenže tady mi kolikrát přišlo, že mám místo řas pár dlouhých tenkých jehliček a nebylo to přesně tak, jak bych si představovala. 


V jedné fázi mi dokonce dělala cucky a řasy slepovala, ale byla to otázka si jen dvou týdnů někde uprostřed její životnosti. Nyní na konci mi vlastně docela vyhovuje. Je sušší, takže se s ní dobře pracuje, řasy jdou pěkně vyčesat a tím, jak jsou i v lepší kondici, tak jim stačí méně.

Jinak musím pochválit výdrž. Během dne se nemaže, neobtiskává, zvládne i teplejší počasí a zároveň jde bez problémů odlíčit. 

Celková výdrž balení bude něco málo přes dva měsíce. Je to takový standard řasenek od Dermacol. Jejich konzistence je taková, že ty dva měsíce jsou pro ně maximum. 



Já osobně si řasenku zaškatulkuji jako průměrnou. Vyloženě mi nevadila a po většinu času mi vlastně vyhovovala. Ovšem chyběla mi aspoň špětka toho objemu a celkově ten efekt nebyl nijak výjimečný. Neměla jsem problém ji používat, ale vím, že si ji v budoucnu již znovu nepořídím. Jestli bych ji mohla někomu doporučit, tak snad těm, co rádi používají dvě řasenky, jednu na objem a druhou na délku. V tomto případně by tento andílek mohl právě s prodloužením pomoct.


Za poskytnutí řasenky k recenzi děkuji PR Dermacol.

Zkoušeli jste tuto řasenku, vyhovovala vám?

7 komentářů:

  1. Na řasenku jsem četla spousty rozpačitých recenzí. Já ji osobně nezkoušela a vzhledem k mému momentálnímu počtu řasenek ji nemám v plánu kupovat. Já s řasenkami problém nemám ale už jsem měla v rukou i výjimky které byli katastrofální, jako např. Oriflame Giordany řasenka nebo celkově Avon řasenky nejsou nic extra. Poslední takovou divnou řasenkou je okurková od Rimmelu, nevím co si o ní myslet a připomíná mi popisem právě tuhle Angel lash.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak po téhle recenzi už ji asi potřebovat nebudu :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, super fotky :) Angelash jsem nezkoušela, mám doma Devilash, co jsem dostala od ségry, tahle mě ale podle kartáčku neláká

    OdpovědětVymazat
  4. Mě by nevyhovoval kartáček, ale tobě vykouzlila krásné řasy :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Dlouho jsem žádnou řasenku od Dermacolu neměla, protože mi povětšinou nevyhovovaly, ale pak jsem si pořídila Devilash a ta je fajn:-) Ale tahle andělská mně neláká.

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som ešte riasenku od Dermacolu nevyskúšala, ale táto ma napríklad ani vôbec nezaujala, nemám rada takéto strapaté kartáčiky a navyše som na ňu čítala len kritiku, vraj je hrozná oproti Devil Lash. Takže tú by som keď tak radšej vyskúšala :).

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat