pondělí 25. července 2016

Aktuální kosmetické novinky

Novinky se v průběhu léta neobjevují v nějak vysokém počtu a všichni si svá esa v rukávu schovávají spíše na podzim. I tak se ale za poslední dobu vyrojilo pár zajímavých kousků a bylo by škoda je opomenout. Pojďme se tedy podívat, co lákavého na nás čeká v drogeriích. 

Rtěnko balzámy Loreal

Na rtěnko balzámky já slyším, a tak mě novinka od Loreal příjemně překvapila. Tyto tyčinky slibují krásnou pigmentaci a zároveň péči o rty. V naší drogerii jsem viděla pět odstínů. Dva ,,sheer" jen s letmým tónováním a k tomu tři syté zářivé barvičky. Textura byla moc příjemná a krásně máslovitá. Zatím jsem je tam nechala, ale určitě chci jeden kousek vyzkoušet. Cena je 250 Kč.

Řasenka Loreal

Lorealí rodinka se rozrtostla také o novou řasenku. Miss Hippie slibuje jak jinak, než úžasný objem. I když mám řasenky od této značky hodně ráda a sedí mi nejvíce, tak konkrétně tento kousek mě zase tolik nezaujal a ze svého testování ji spíše vypustím. 

Řasenka Dermacol

To by nebyl měsíc, aby Dermacol nepřišel s novou řasenkou. Nejnovější přírůstek se jmenuje Ultra Tech a slibuje krásný tvar a prodloužení řas. To se mi líbí, protože přesně tohle já od řasenky chci. Už se mi ale moc nepozdává ten kartáček. Ty štětinky mi přijdou až moc daleko od sebe. Ale uvidíme ve skutečnosti, určitě ji chci vyzkoušet. Cena je 199 Kč.

Řasenka Gabriella Salvete

Pořád málo řasenek? Jdeme na další. Novinku má ve stojanu i Gabriella Salvete. Nováček Gaby slibuje natočení a prodloužení. Nevím proč, ale ten vzhled tubičky se mi vůbec nelíbí, a tak mě ani neláká k vyzkoušení. Jak jste na tom vy?

Primer Gabriella Salvete

Gabriella v poslední době jede a dalším nováčkem je matující báze pod makeup. Kdo takové věci používá, určitě je to dobrá zpráva, protože bází v drogerii pořád tolik není. Pro mě to ale nebude, protože je nepoužívám.


Laky na nehty Astor

Gelové laky jsou bezesporu hitem letošního roku. Takže komu v portfoliu dosud chyběly? Ano, Astor. Docela jsem si tento druh manikúry oblíbila, ale ne každá značka dokáže laky udělat opravdu dobře. Určitě mě ale láká k vyzkoušení i tato verze. Dostupná je v deseti odstínech a cena je tedy trošku překvapivá, 199 Kč za lahvičku. Bude se čekat na slevy.

Laky na nehty Revlon

Další v řadě je značka Revlon. Koncept je opět stejný. Vytvořit si krásnou a dlouhotrvající manikúru v klídku doma a bez UV lampy. A ano, i tento kousek mě láká vyzkoušet. Cena je 239 Kč za kus.

Limitovaná edice Alverde

Alverde právě nabízí limitovanou kolekci Natural Brightness. Ty paletky mě zase tolik nezaujaly, ale ten rozjasňovač by nemusel být marný. 

Která z dnešních novinek vás nejvíce zaujala? Řasenky nebo gel laky?

15 komentářů:

  1. Edice od Alverde a Loreal balzámy/rtěnky mě zaujaly! :) Díky za tipy. :)
    BLOG Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  2. Spíš negativně mě zaujaly řasenky od GS, vypadají jako barevné řasenky pro patnáctileté holky.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty GS řasenky vypadají fakt strašně...nějak jejich design a koncept celkově nechápu. Jinak nejvíc mě zaujaly ty L'Oréal rtěnky a taky se hodně těším na nové Kate od Rimmelu, ale ještě jsem je u nás v Rosmáči neviděla

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce mě zaujal Loreal s novými balzámo-rtěnkami, tento typ malovátka na rty vyhledávám nejčastěji. Řasenek mám tolik že nevím co s nimi a báze pod makeup nepoužívám neboť je to většinou na bázi silikonů a mě se potom akorát zhorší vždycky pleť. Od Alverde se mi líbí tvářenka, třeba si ji pořídím.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě hodně zaujaly tu rtěnko balzámy, aspon jeden odstín bych mohla vyzkoušet :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Doma mám už primer od GS tak jsem na něj zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíc se mi líbí rtěnko balzámy Loreal, aspoň jedna barvička bude muset být moje:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Uuuuu, to je novinek. Naštěstí mě nic neláká, takže ušetřím :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  9. No mna najviac zaujalo prave alverde to vyzera skvele
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  10. Najviac ma zaujali tie rúžo-balzamy, ale u nás som si ich zatiaľ nevšimla. V poslednej dobe nejak fičím na rúžoch :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  11. No z těchto novinek mě zaujala řasenka od Dermacolu a to je všechno :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  13. Ďakujem za tento článok :D ♥ musím ísť omrknúť tieto novinky naživo a veľmi ma zaujal primer od GS, tak uvidím :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  14. Koupila jsem si Sexybalm a je skvělý :) Kdyby bylo u nás více těch tónujicich odstínů pořídila bych si další ☺

    OdpovědětVymazat
  15. Líbí se mi limitka Alverde a balzámy od Loreal.Díky za tipy!

    OdpovědětVymazat