neděle 29. května 2016

První letní kosmetické novinky

Dlouho tady novinkový článek nebyl, takže je nejvyšší čas se opět porozhlédnout po tom, co na nás kosmetické firmy chystají. A jelikož už je ve vzduchu cítit léto, vše hraje veselými barvami a lehkými texturami.

Tekutý mýdla Dermacol

Začneme ve stojanech Dermacol, kde čeká pravidelná porce letních věcí. Tradičně jsou v prodeji opět neonové laky, barevné řasenky nebo křídy na vlasy. Ty už ale znáte, takže přejděme k úplným novinkám. Tím největším lákadlem je rozšíření řady Aroma Ritual o tekutá mýdla. A to hned v pěti oblíbených parfemacích. Cena je 59 Kč za kus, což z toho nedělá nejlevnější mýdlo na ruce, ale ten obal a ty vůně, jsem si jistá, že podlehnu. Minimáně moji oblíbenou vůni hrozny a limetky musím mít. 

Dermacol barevné linky

Novinkou jsou také barevné linky v pěti odstínech - najdete zde modrou, šedou, hnědou, fialovou a zelenou. Já se letos v linkách vyžívám, takže jsem hned zbystřila. Jen se trochu bojím, jak se budou nanášet. Mají stejný pěnový aplikátor jako linka z jejich zebří kolekce, který mi opravdu nevyhoval a brzy se zlomil A i když jsem je zkoušela v Dermacol obchodě, tak některé z nich už jim nemalovaly, a to je tam opravdu nemůžou mít dlouho. Ale uvidíme, na léto je to rozhodně fajn experiment. Cena je 149 Kč za kus.

Stíny v tužce

Zajímavou novinkou jsou i pudrové stíny v tužce. Tyto aplikátory nabízí již několik značek, ale ještě jsem je nikdy nezkoušela. Ty od Dermacol mě ale hodně lákají. Dostupné jsou ve třech různých odstínech hnědé a cena je 199 Kč.

Gabriella Salvete konturovací paletka

Konturování je letos trendem číslo jedna a produkty k tomu určené se objevují napříč značkami. S horkou novinkou přišla i Gabriella Salvete. Krabička obsahuje naprostou klasiku, bronzer, rozjasňovač a tvářenku. Vizuálně se mi moc líbí, naživo jsem ji ještě neviděla. Nicméně já osobně se budu přes léto spíše věnovat průkopníkovi těchto trií od Makeup Revolution. 

Paletka Makeup Revolution

A k Makeup Revolution se rovnou i přesuňme. Ta nyní přichází na trh s letní bláznivou paletkou Unicorns are real. Musím říct, že mě docela okouzlila. Potřebovala bych ji tedy vidět naživo, tak doufám, že se objeví i v Rossmannech, ale pokud by byla pigmentace ucházející, ráda si ji pořídím. Není to nic na běžný denní makeup, ale jako letní výstřelek jistě poslouží dobře. Cena je 199 Kč.

Inglot konturovací tria

O konturování to dnes bude ještě jednou. Inglot přišel s novými rozjasňujícími trii v krásných odstínech. Ten poslední je možná až moc tmavý, ale první tři bych brala klidně všechny. Plánuji si od Inglot pořídit tu jejich velkou paletku a seskládat si tam jako oční stíny, tak různé tvářenky, bronzery, tak si myslím, že některý z těchto kousků tam bude mít své místo. 

Vůně Essence

Vrhněme se na stojan Essence, kde nás čeká spousta lákavých věcí a limitek. Prvním přírůstkem je kolekce vůní My message. Každá z lahviček odpovídá nějaké náladě a emotikonu. Těšit se tak můžete na Love, Luck, Kiss, Smile a Wow. Cena je 159 Kč za 30 ml. Jasně, cílí to trošku na mladší generaci, ale musím říct, že se mi ten nápad líbí a přijde mi to milé. Jako dárek pro mladší sestru to nemusí být špatné. 

Essence Juice it!

Povedla se i šťavnatá letní limitka Juice it!. Barevně je krásná a vyzařuje z ní pozitivní energie. Těšit se můžete na klasické věci jako rtěnky, laky, vůně, alte třeba také hřebeny alá tangle teezer, voňavé nálepky na nehty nebo balzám na rty ve tvaru jablíčka. Mě osobně nejvíce lákají rtěnky, které mají mít údajně gelovou texturu. Limitka by se měla objevit během června a července, tak doufejme, že tomu skutečně tak bude a nepotkáme ji v regálech na Vánoce. 

Essence Bloggers Beauty Secrets

Na vývoji této limitky spolupracovaly čtyři zahraniční blogerky. Vznikly tak čtyři paletky a čtyři laky na nehty. Rozhodující bude kvalita, protože to u stínů Essence nikdy nevíte, ale budu doufat, že se povedla. Protože vizuálně vypadají krásně a vůbec nevím, kterou vybrat. Kolekce u nás bude v průběhu léta a cena paletek bude 154 Kč. 

To je z dnešní nálože vše, doufám, že tam máte také několik favoritů stejně jako já. A schválně mi napište, jestli jste propadli trendu konturování a jaké produkty k tomu používáte.

16 komentářů:

  1. Ty pudrové stíny v tužce od Dermacol mě hodně zaujaly, možná je časem zkusím. Já konturuji už dlouho, rozhodně to pro mě není záležitost pouze letošní sezóny. Moc jsem si oblíbila právě konturovací trio od Makeup Revolution, díky božskému bronzeru i tvářence. Rozjasňovačům jsem obecně zatím na chuť nějak nepřišla. Maximálně si je nanáším na projasnění vnitřního koutku nebo nad horní ret, ale na tváře ne :)

    OdpovědětVymazat
  2. to som zvedava, kedy a kde sa objavia tie limitky essence. v tete este vidavam ''limitku'' nauti girl, ktora bola v rossmanovi tak v novembri :D inak ma nic extra nezaujalo, okrem balzamu v tvare jablcka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Stíny v tužce od Dermacol, mě teda hodně zaujala :) Jinak Essence jako vzdy jejich limitky jsou fajn :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ty limitky Essence vypadají velmi výživně, snad se jich v létě skutečně dočkáme. A tekutá mýdla Dermacol..hlavně tedy to kávové:-)

    OdpovědětVymazat
  5. O Inglotu uvažuji už dlouho, slyšela jsem chválu i na oční stíny :) Konturování se zatím učím, používám na ně spíše pudrové produkty jako jsou bronzery nebo tmavší tvářenky :).
    Esthe Jones

    OdpovědětVymazat
  6. Pouze malá poznámka - průkopníkem u konturovacího tria není ani omylem Makeup Revolution. V době, kdy o MR nebylo vidu ani slechu, jsem už doma dávno měla Sleek, MRL to jenom okopírovali ;) Jinak já asi půjdu kouknout na tu bloggerskou řadu u essence, docela mi přijdou paletky dobře poskládané.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim,mam doma trio od sleeku v odstinu fair davno pred mrl a jsou nachlup stejna

      Vymazat
  7. mýdla od Dermacolu jsou super :) mám dvě a ta vůůně, to je boží :)
    akorát si je schovávám před zbytkem rodiny, protože na takové to běžné umytí rukou je to celkem drahá srandička :))

    OdpovědětVymazat
  8. Limitky Essence nikdy nezklamou, rozhodně se těším na tu Juice Fit!. Líbí se mi konturovací paletka od Gabriely Salvette. Konturování je na velké oblibě ale já ho popravdě ještě nezkoušela, třeba někdy ano. Tekutá mýdla od dermacolu mi přijdou jako pěkný nápad ale já se v klidu spokojím s obyčejným tekutým mýdlem i od jiné značky, takže tahle novinka mě až tak nestrhla.

    OdpovědětVymazat
  9. Na tie paletky od bloggeriek sa neuveriteľne teším!! :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  10. Na ty paletky Essence jsem hodně zvědavá, snad budou použitelné, protože bych si ráda nějakou pořídila :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se líbí ta paletka od MUR a vážně uvažuji, že do ní půjdu. Zbytek mě nějak nechává chladnou. Já mám totiž tu podivnost, že jarní/letní limitky, kolekce a barvy mě moc nelákají. za to období podzim/zima bych vykoupila úplně všechno. :D Tekutá mýdla nepoužívám, ale vím, jak hezky voní, takže proč ne. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Na novinky se moc těším :). A co se konturování týče, tak už to bude přes rok, co jsem přestala používat i tvářenku, nějak mi stačí si vyhrát se stíny na oči a to už taky jen občas :D.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  14. Paletka Makeup Revolution vypadá parádně. Mám top pro ty, kteří by rádi vyhráli přímo Tangle Teezer, je teď soutěž s tampóny Ria. Stačí nahrát účtenku na web riagirl.cz a mít štěstíčko. je tam i parfém Chloe a další.

    OdpovědětVymazat