neděle 6. března 2016

Oblíbenci za měsíc únor

Poslední zimní měsíc je za námi a já už se nemůžu dočkat, až naplno propukne jaro. Nicméně v únoru jsem se snažila užít ještě všech studených barviček, hutných krémů a teplých vůní.


Kosmetika
V únoru jsem hodně tíhla k velmi klasickému, ale pro mě osobně ne tolik typickému looku - linkám a červeným rtům. Jo, myslím si, že konečně po asi třech letech jsem se naučila udělat obstojné linky v obstojném čase a můžu si je dovolit malovat pravidelně i po ránu, kdy spěchám. Byť tedy stále preferuji fixy, se kterými je to nejjednodušší. Testuji hned tři novinky - Loreal a Revlon a doplňuji to hnědými tekutými linkami Flormar. Určitě se můžete těšit časem na celý článek právě o této trojce. Červené rty většinou obstarala tužtička od Essence v odstínu 04 I am charming. Má pleť je velmi bledá, takže byť je tohle vlastně jen tónovací balzám, na mě je to výrazné přesně tak akorát, aby se to dalo nosit v běžný pracovní den. Zároveň mi vyhovuje hydratační textura, která rty ani po celém dni nevysuší.
S makeupem jsem to měla velmi jednoduché a jak můžete vidět, je to ten samý, jako minulý měsíc. Astor Skin Match prostě miluji a myslím si, že u něj trhnu rekord v rychlosti vypotřebování makeupu. Mám ho od Vánoc a už je ho jen trocha u dna. 


Produkty v akci

U laků jsem točila moje oblíbené mrazivé odstíny. Nejraději mám holografický Color Club, který mám už tři roky, ale stále mě baví. Vytáhla jsem také šedý Loreal a modrý Kiko.


Asi na pátý pokus jsem přišla na chuť suchým šampónům Batiste. Dosud jsem nebyla úplně spokojená, ale tropická varianta mě nadchla. Voní příjemné a nemám pocit akutního zadušení pří každé aplikaci. Navíc jde obstojně vyčesat i z mých černých vlasů. 


Nákupy oblečení
Oblečení není kosmetika a jeho nákup mě nejen nebaví, ale je mi také líto peněz, které musím obětovat, protože bych je mnohem raději nechala úplně někde jinde. Výsledkem je má velmi chudá skříň, která v sobě skrývá naprosté minimum kousků. Tím spíše je potřeba šatník každou sezónu lehce doplňovat, abych měla vůbec co nosit. Na tuhle hromádku jsem tak velmi pyšná. Stálo mě to asi jen tři hodiny časy, stačily dva obchody a ani finanční ztráta, s ohledem na množství, nebyla tak hrozná. Vypadá to, že toto jaro bude frčet růžová, a tak jsem si pořídila jak sukni, tak bundičku. K tomu pár triček, svetřík, kalhoty a minimálně do června mám vystaráno.


Jídlo
To se i v únoru především blbě fotilo. Takže pro vás mám jen jednu fotku, a to zimní edici mozzarelly s rajčaty. Ingredience jsou zachovány, jen je to vše lehce prohřáto na pánvi.


A pak mám pro vás typ na malou svačinku. Tato müsli srdíčka od firmy Goody jsem objevila v Lidlu a jsem z nich nadšená. Velikost sáčku (50 g) je přesně tak akorát na zahnání rychlého hladu. Všechny varianty (papája, kokos, čokoláda) jsou výborné, poctivé. Já sice nejsem zastánce hysterie, co se složení týče, ať už jde o jídlo nebo kosmetiku, ale mnohé z vás jistě potěší, že tato dobrota je vyrobena v České republice a neobsahuje palmový tuk. Cena je 9 Kč, také ideál.


Jaký jste měli únor vy?

19 komentářů:

  1. Astor make-up mám také a je parádní, doporučuji si k němu pořídit i korektor s houbičkovým aplikátorkem :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten korektor je na mě bohužel moc tmavý. :-( celkově mám s těmi odstíny u Astor problém. Je zázrak, že tento makeup udělali i světlý, ale chtěla jsem třeba ten jejich nový BB krém, ale je to strašná oranžáda.

      Vymazat
  2. linka od Loreal ma zaujala, takisto mám najradšej linky vo fixe :)
    určite sprav na ňu recenziu! :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze určitě časem bude, ale aktuálně mě asi po měsíci používání zlobí stejně jako Essence. Dostaly se do toho štětečtu stíny a občas špatně kreslí.

      Vymazat
  3. Líčení moc pěkné a zaujala mě bundička, vidím dobře, že je z Orsay, že ano? :) Jinak ty srdíčka z Lidlu miluju, bezkonkurenčně jsou nejlepší ty kokosové! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je z Orsay. Vlastě s výjimkou džín a zelené halenky je to vše o Orasay. Je to můj nejboblíbenější obchod s oblečení a vlastně 90% šatníku mám právě odsud.

      Vymazat
  4. Srdíčka Goody jsou u nás hodně oblíbené. Líčení ti sluší. Momentálně používám batiste originál, ten tropical mi nesednul

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Original mám také doma, ale ještě jsem ho nezkoušela. Je zajímavé, jak se každá ta varianta chová jinak a člověk aby prozkoušel úplně všechny.

      Vymazat
  5. A to mně nákupy oblečení baví hodně, hned po kosmetice jsou to mé nejčastější výdaje:-D Make-up od Astoru jsem si teď pořídila, nalákala jsi mně na něj už v lednových oblíbencích a já ho od té doby nemohla pustit z hlavy, tak snad budu taky tak nadšená:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Makeup od Astoru me laka a ta srdicka z Lidlu jsou super, zkousela jsem zatim jenom cokoladovou variantu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Makeup od Astoru me laka a ta srdicka z Lidlu jsou super, zkousela jsem zatim jenom cokoladovou variantu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek, na ten makeup od Astoru jsi mě docela nalákala, až trochu spotřebuji zásoby, tak se po něm možná mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Makeup od Astoru bych rada vyzkousela. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  10. Suchý šampon od Batiste bych taky ráda vyzkoušela a to jídlo vypadá dokonale. Mozzarela s rajčaty musí být výborná. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Batiste je moje oblíbená značka suchých šamponů :) a müsli srdíčka si taky jedu! :)

    Tess Pretty Little Things

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší a jak tak koukám na tvoje hadříky, mám chuť jít nakupovat. Ach jo. Na tu růžovou bundičku jsem koukala taky, ale pak jsem ji zavrhla, že bych vypadala jako cukrkandl. Mám ale skoro chuť jít se na ni podívat ještě jednou... :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  14. Tahle musli srdíčka z Lidlu taky miluju, jsou výborná.
    Moc ti sluší tahle červená tužtička na rty, na té fotce máš jen tu tužtičku? Je překvapivě dost výrazná a jsem podobně bledá, taky by mi sedla. Má ten make-up od Astoru žlutý nádech, nebo spíš neutrální? Taky sháním nějaký hodně světlý make-up, možná si koupím Rimmel Match Perfection v odstínu Light Porcelain, nebo tenhle Astor, pokud není moc do žluta (já mám plet´ do růžova)

    OdpovědětVymazat