neděle 20. března 2016

Aktuální kosmetické novinky

Plním sliby a připravila jsem opět kupu kosmetických novinek, které jsou nebo se chystají na náš trh. Tentokrát je to opravdu hodně zajímavý výběr a mám tam plno favoritů.


Rimmel Super Gel laky na nehty

Jednou z největších novinek jsou jistě Gel laky od Rimmel. Tento trend se v poslední době hodně rozrůstá a mám radost, že se dostalo i na moji oblíbenou značku. Je to jednoduché. Nejdříve nanesete barevný lak a poté vše zafixujete speciálním top caotem. Mělo by to vypadat i vydržet jako gelový lak, ale odlakovat to půjde jako běžný lak. Jsem na to moc zvědavá a určitě to chci vyzkoušet. Už jsem je zahlédla v DM, ale trochu mě zarazila cena, která je 169 Kč za kus, což je na Rimmel docela pálka. Takže si počkám na nějakou akci, ale určitě do nich půjdu.

Max Factor makeup

Max Faxtor mě obvykle nechává chladnou, ale nový makeup mé pozornosti neunikl. Slibuje lehkou texturu, která se bude zároveň lehce roztírat, hydratovat i krýt. Dívala jsem se na něj v drogerii a opravdu se mi ta textura líbí a co mě mile překvapilo, tak nejsvětlejší odstín je opravdu krásně světloučký a s lehkým podtónem do žluta, takže mně bude sedět. Cena je 450 Kč, ale v DM je na něj rovnou sleva a dá se pořídit za 350 Kč. Určitě si ho chci časem koupit, ale možná počká až na podzim. Na léto asi vyloženě nebude.

Gosh olej na rty

Oleje na rty také kralují letošním novinkám a naposled mě zaujaly tyto tubičky od Gosh. Obsahují čtyři pečující oleje a vitamín E. Rty jen lehoučce natónují a především jim dodají potřebnou hydrataci. Dostupné jsou čtyři barevné variace za cenu 279 Kč za kus. Ráda bych si jeden pořídila, ale strategicky vyčkávám na nějakou akci. 

Astor řasenka

Řasenek není nikdy dost a pokud někdo mluví o natočení, ihned větřím příležitost pro mé řasy. Nový kousek od Astor nabízí zahnutý kartáček přesně tak, jak mi obvykle vyhovuje. Hodně mi připomíná Super Curler od Rimmel. Až spotřebuji trochu ze svých řasenkových zásob, ráda bych sáhla i po této. 

Makeup v houbičce Yves Rocher

Makeup v houbičce je také fenomén poslední doby. Jelikož mě ale zklamal vzoreček průkopníka od Lancome, jsem v tomhle směru nedůvěřivá. Pokud s tím ovšem přijde moje oblíbená značka Yves Rocher, jsem ochotna o tom začít znovu uvažovat. Prodávat se bude v pěti odstínech za oficiální cenu 540 Kč, ale znáte to, půjde lehce sehnat i za půlku. Na eshopu už je naskladněný, ale v prodejně jsem ho zatím neviděla.

Dermacol krém na ruce

Dermacol trochu odpočívá a zásoba novinek se lehce utlumila. Nicméně je tady alespoň nový krém na ruce s pupalkovým olejem a bambuckým máslem. Poslední červená varianta se hodně povedla, takže jsem zvědavá i na tenhle kousek. Cena je 89 Kč za 100 ml. 

Too Faced Sweet Peach Palette

Na svoji Too Faced paletku stále čekám. Než se totiž rozhoupu nějakou koupit, vytvoří mezitím zase nějakou jinou a ještě hezčí. Takže mým nejnovějším favoritem je tahle Sweet Peach paletka. Barevně vypadá úžasně a přes broskve se asi přenesu snadněji než přes srdíčka. Tak uvidím, až si ji budu moct na živo osahat.

Eshop Kiko

Kosmetiku Kiko jistě dobře znáte ze zahraničních výletů. Je to úžasná kosmetika za super ceny a vše, co jsem zatím od nich vyzkoušela, mi vyhovovalo. Dlouho dobu se u nás jejich produkty nedaly sehnat a museli jste se buď vydat nejblíže do Německa nebo objednávat ze zahraničního eshopu. Proto mě potěšilo, když se nedávno otevřel český eshop věnovaný této značce. Vypadá to, že se stále rozjíždí a pomalu naskladňuje, ale myslím si, že je to dobrá alternativa, jak se k těmto skvělým produktům dostat a i ceny mi nepřijdou nijak výrazně vyšší. Eshop najdete na www.kikokosmetika.cz.

Která z novinek vás dnes nejvíce nalákala a co si plánujete pořídit?

16 komentářů:

  1. Tak z novinek mě zaujal olej na rty a paletka Too Faced :)
    Beauty of pink / Soutěž

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka od TF se mi líbí hodně :) pak mě zaujal krém od Dermacolu a olej na rty od Gosh

    OdpovědětVymazat
  3. O těch lacích od rimmelu si myslím úplně to samý.

    OdpovědětVymazat
  4. Olej na rty a řasenka od Astor- to mě zaujalo.

    OdpovědětVymazat
  5. Paletku Too faced bych moc chtěla a zaujal mě i olejíček na rty :).

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné věcičky, jsem na ně moc zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  7. Super tip na cushion make-up od YR! Ten budu muset zkusit!

    OdpovědětVymazat
  8. Na tu řasenku jsem velmi zvědavá..

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem nejvíc zvědavá na gel laky Rimmel a líbí se mi i make-up Max Factor a paletka Too Faced:-)

    OdpovědětVymazat
  10. laky od Rimmelu jsem chtěla zkusit, ale taky raději počkám na nějakou akci, protože mě ta cena dost překvapila :)

    OdpovědětVymazat
  11. Zaujal me i ten makeup od Yves Rocher, nebo krem na ruce od dermacol. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  12. Z novinek mě nejvíce zaujaly oleje na rty a krém na ruce od Dermacolu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  13. Stáňo, já si tu trošku postěžuju, neva? Potřebuju to ze sebe dostat, protože mě to fakt rozčiluje :-D Ty photoshopový řasy u reklam na řasenky, to je fakt něco. Zrovna tady jsou v programu udělaný spodní i horní a tak moc to bije do očí. K čemu tedy takovéhle reklamy fungují? Nechápu. Jinak paletka od TF je k sežrání <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že tohle je velký nešvar všech reklam a konkrétně u toho obočí to vždy nejvíce bije do očí.

      Vymazat
  14. broskvička musí být moje, je božská :) a z kika mám moc velkou radost! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat