neděle 7. února 2016

Letošní kosmetické novinky

Tento článek mám v hlavě snad od začátku ledna. Od té doby již spoustu věcí přestalo být novinkami a všichni je znají, nicméně vyrojila se zase spousta dalších lákavých kousků, takže je stále o čem psát. V poslední době je to skutečně jedna lákavá novinka za druhou, tak se pojďme společně podívat na ty nejlepší kousky.

Catrice

Catrice, stejně jako její levnější sestra Essence plánuje pravidelný jarní update. Od března se sortiment rozroste o spoustu zajímavých věcí. Zde je jen výčet toho nejzajímavějšího. Konturovací tvářenkové trio nebo větší krémová paletka, olejíček na rty, hydratační rtěnka a spousta dalších lahůdek a nových odstínů. 

Dermacol řasenka

Dermacol je spolehlivý zásobitel novinek. Jejich parfémy jste již jistě zaznamenaly a nejsou pro vás novinkou. Tak mám pro vás alespoň zbrusu novou řasenku. Po ďábelské Devilash je tady andělská Angelash. Ta slibuje dodat řasám nejen objem, ale především je natočit a prodloužit až do nebes. K tomu navíc obsahuje panthenol a výtažek z bambusu. Přiznám se, že Dermacol pálí jednu novou řasenku za druhou, takže je vůbec nestíhám testovat, ale konkrétně tahle mě velmi zaujala a podle popisku i vzhledu kartáčku by se mi mohla hodně líbit.

Paletka Loreal

Nude paletka od Loreal se v našich končinách zřejmě uchytila, a tak se nový přírůstek objevil dříve, než všichni čekali. La Palette Ombre nabízí o kapku divočejší barvičky. Musím říct, že i na živo je moc pěkná a určitě bych ji využila. I pigmentací je lepší než její nude sestra. Ale ještě jsem nestihla pořádně otestovat jednu, takže její nákup zatím nezvažuji.

Valentýnské Baby Lips Maybelline

Baby Lips jsou moje láska, takže mě velmi těší, že se u nás v pravidelných intervalech objevují limitky a nabídka se neustále rozšiřuje. Valentýnská kolekce nabízí tři voňavé varianty. Já sama jsem si však dala závazek, že musím spotřebovat nějaké z mých asi osmi kousků a teprve potom si budu moct koupit další. Takže tentokrát asi vynechám. Jinak obrázek je půjčený od stránek Rossmannu, kde jsou nyní za 55 Kč, ale jdou sehnat i v DM.

Novinky Astor


Novinky se objeví i ve stojanech Astor. Tato značka sice nepatří mezi moje největší favority, nicméně novinky mě zaujaly hodně. Nové rtěnky ve zkosených obalech jsou teď velký boom a má je snad každá značka, Astor nevyjímaje. Já stále úspěšně držím stopku, co se věcí na rty týče, takže se držím i tady. Mnohem více mě zaujal nový makeup, který slibuje nemožné. Lesklé části na obličeji by měl zmatnit a ty sušší naopak hydratovat. Tohle jestli bude fungovat, tak to bude skvělé a ocení to všechny majitelky smíšené pleti, které neustále bojují s obojím - leskem i šupinkami. Záležet bude na výběru odstínů, které ne vždy Astor dokáže plně uspokojit. Ale pokud bude v nabídce něco uspokojivě světlého, půjdu do toho.

Balea balzám

Pokud hledáte levnější variantu k Lip Butter od Labella, určitě se vám bude líbit nový kelímek do Balea. Příchuť mandlí je sázka na jistotu.

Ryor novinky

Čerstvé novinky přináší na trh i značka Ryor. Konkrétně sprchový gel a cukrový peeling s vůní citronové trávy. K tomu všemu v krásných pozitivních obalech. Gel vyjde na cca 100 Kč, peeling na 150 Kč. A právě ten si plánuji pořídit. Myslím si, že to bude na léto skvělá volba.

Rok 2016 bude také patřit několika novým značkám. Také to již není zrovna nejčerstvější informace, takže to jistě víte, ale nemůžu to nezmínit. V dohledné době se v našich drogeriích začne prodávat kosmetika NYX. Já se na to moc těším. Teď se sice dala sehnat v Douglas, ale obvykle na vás čekal vybrakovaný stojan, takže doufám, že teď to bude lepší. Na mém wishlistu jsou slavná lesky Lip Butter, korektor nebo tvářenky.


Ještě větší peckou je kosmetika Revlon. Ta by se již nyní měla nacházet ve vybraných 15 prodejnách Fann Parfumerie a také si ji můžete prohlédnout a nakoupit na www.fann.cz. Smutnit ale nemusí ani ti, co zrovna Fann nemají při ruce. V průběhu několika měsíců by se Revlon měl dostat do jedné z našich drogerií. Osobně jsem nejvíc zvědavá na věhlasný makeup a také doufám, že se k nám probojují Lip Butter, které mám na svém wishlistu už několik let.


Flormar u nás není novinka, ale novinkou je fakt, že jej nyní najdete v prodejnách Rossmann (kde konkrétně můžete zjistit v jejich mapičce). Zatím jsem kolem stojanu prošla jen letmo, ale určitě se u něj někdy zastavím, protože výběr mi přijde štědřejší než v Tetě.

Musím říct ,že těch novinek je tolik, že jsem zdaleka nevyčerpala všechny možnosti, ale myslím si, že je těch lákadel pro dnešek dost. A slibuji, že se pokusím rubriku připravovat častěji, aby nám nic neuniklo.

Která novinka vás nejvíce zaujala?

19 komentářů:

  1. Flormar stojan jsem v Rossmannu potkala ale byl naprosto vybranej :) Nejvice me zaujaly novinky od Catrice a rasenka angel. Mam doma Devil a je to muj skvely partak :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám v plánu vyzkoušet olejíčky na rty od Essence a Catrice. Mám tyhle produkty ráda, zatím byly jen od high-end kosmetiky, tak jsem zvědavá! :)

    OdpovědětVymazat
  3. OOOOO, ty rtěnky od Astoru vypadají nádherně :)

    INKA blog

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se líbí Baby Lips, ale mám tolik balzámků, že nejspíše budu muset odolat. I když Candy Kiss mě fakt láká :D
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujali ma najmä tie nové rúže Astor, vyzerajú parádne! Aj Catrice olej na pery by mohol byť fajn :) a ten NYX Vám v ČR závidím, my sa ho asi nedočkáme...
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi novinky od Catrice, hlavně ta řasenka a taky máslo na rty s příchutí mandlí od Balei může být super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo, všechno vypadá úžasně .Těším se na novinky od Catrice a na řasenku od Dermacolu :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujali me novinky od Astor :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/?m=1

    OdpovědětVymazat
  9. Můžu se zeptat, ve které drogérii se má začít prodávat NYX? Díky
    Kristýna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím to nějak nespecifikovali, já si myslím, že ve všech. Minimálně Rossmann a DM.

      Vymazat
  10. Určitě mně zajímá update Catrice, už takhle na obrázku vypadá lákavě a pak taky novinky od Astoru a valentýnská kolekce Baby lips:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc se těším na NYX, několik věcí mě hodně zaujalo a těším se, až je vyzkouším :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  12. O tých babylips som ani netušila! :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  13. Zaujaly me novinky od Catrice a na znacku Revlon se taky moc tesim, hlavne na makeup a pastelky na rty :)

    OdpovědětVymazat
  14. Zaujaly me novinky od Catrice a na znacku Revlon se taky moc tesim, hlavne na makeup a pastelky na rty :)

    OdpovědětVymazat
  15. Novinek spousta, teď ještě mít spousty peněz, abych si mohla pokoupit.. :D :)

    OdpovědětVymazat
  16. Mám ten balzam Balea a s Labellem se nedá srovnat-špatně se to otevírá, strašně lepí a je o hodně hodně tekutý. Labello je spíš jako máslo a líp hydratuje, myslím.

    OdpovědětVymazat
  17. Tieto updaty kozmetiky mám tak rada!!! Ale v poslednej dobe akosi neprahnem po ničom, neviem čo sa deje... :D Z tvojho výberu sa mi páčia odtiene rúžov Astor. Už dávnejšie som ich obzerala v AT, ale dúfala som, že budú matné, no nie sú, takže nič.

    OdpovědětVymazat