středa 20. ledna 2016

Přehled letošních novinek Essence

Pomalu se to opět blíží a pravidelný únorový update Essence je na spadnutí. Ve stojanech se již začíná uklízet a o víkendu jsem narazila na výprodej končících produktů za 35 Kč. Končí spoustu super věcí, takže jsem hned brala něco do zásoby, ale není nutné truchlit, připraveno je spoustu novinek.

České stránky Essence jsou aktuálně nějak v rozkladu, takže jsem se rozhodla čerpat z německých, kde už jsou všechny novinky pěkně představeny. Je ale nutné počítat s tím, že pravděpodobně ne vše se dostane i do našich drogerií nebo minimálně ne všechny odstíny. Ale uvidíme. 


Kategorie rtů je velmi nabitá. Jednou z velkých novinek jsou tyto BB lesky, který díky bambuckému máslu a vitaminu E slibují péči a díky pigmentům hezkou barvu. Já jsem milovníkem těchto textur, takže se mi to docela zamlouvá a ráda je vyzkouším.


V nabídce budou i klasické lesky. Myslím si, že to bude náhrada za ty stávající, které já osobně moc ráda nemám. K vyzkoušení mě moc nelákají.


Oleje na rty jsou v poslední době velkým hitem, takže nesmí chybět ani ve stojanech Essence. Clarins to sice asi nebude, ale i tak mě k vyzkoušení hodně lákají.


Tuto špičatou věc jsem původně vůbec nepochopila. Píše se, že je to rtěnka a konturka 2 v 1, takže jsem si myslela, že na jednom konci bude rtěnka a na druhém konturka. Jenže ono to má jen jeden konec. A ten jde údajně použít i jako konturka i jako rtěnka. No, zdá se mi to nějak složité a navíc moc dobře víme, jak fungují věcí, které toho hodně slibují. Ale uvidíme.


A jako další textura na rty budou dostupné tyto pastelky. Vypadají zajímavě a navíc jsou v krásných odstínech. Jen doufám, že nebudou moc suché.


Jumbo tužky na oči už kdysi v nabídce Essence byly, pak je zrušili a nyní jsou tu opět. Mám na ně docela dobré vzpomínky, takže ráda je zkusím znovu. Nejvíce se mi líbí ten třetí zleva a samozřejmě poslední fialový.


V nabídce se objeví i nové mono stíny The Velvets. Mono stíny u Essence mě snad nikdy nebavily, ale zase víme, že paletky udělat umí. A musím se přiznat, že některé ty barvy jsou skutečně nádherné. Třeba ten meruňkový!


Tekuté linky od Essence mě baví a nějaké jsem si kupovala i teď do zásoby, protože jich hodně v nabídce končí. Nahrazovat je budou tito barevní krasavci. Zrovna bílou linku si asi představit nedokážu, ale jiné barvičky by docela šly.


Tria na konturování jsou také velký hit, který začíná mít každá značka. Essence přispěje do mlýna těmito kousky. Tvářenka se mi více líbí ve dvojce, ale byť to tak na obrázku nevypadá, předpokládám, že v jedničce bude světlejší bronzer, který bych uvítala. Asi bude nutné vidět to naživo.


Korektor vypůjčený ze stojanu Catrice. :-) Tyto textury korektorů já osobně nevyhledávám, takže mě moc neláká.


Srandička v podobě blush ball je prý údajně skvělá na cesty, kdy si tvářenku nanesete na tváře bez pomocí štětce. Upřimně mě spíše lákají kousky níže.


Tyto krásné tvářenky mě ze všech novinek nadchly nejvíce. S výjimkou toho nahnědlého tónu bych brala všechny. Fakt jsem zvědavá na jejich kvalitu, protože ta se u Essence tvářenek špatně odhaduje, jelikož umí skvělé kousky stejně jako propadáky. 

V nabídce se toho objeví samozřejmě více, nové odstíny stávajících laků, rtěnek, nové řasenky, ještě více korektorů a jiné. Tohle je ale podle mě výčet těch nejzajímavějších kousků a já už se nemůžu dočkat, až se objeví v drogerii a bude možné si je osahat. 

Všechny koláže jsou vytvořeny ze screenů ze stránky www.essence.eu/de.

Jaká novinka nejvíce zaujala vás?

25 komentářů:

  1. Novinky vypadaji naprosto skvele, hlavne produkty na rty.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna o víkendu jsem koukala na stránky essence a řikala si, jak to že tam ještě nejsou novinky, když produkty které pujdou pryč tam jsou. 😀 Ale některé novinky ujdou, konturovací paletka se mi líbí, jsem zvědavá i na bílé linky, ale podle mě nebudou moc pigmentované ☺️

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to už se moc těším :). Hlavně jsem zvědavá na ty barevné tužky na rty

    OdpovědětVymazat
  4. Teda docela koukám, jaké zajímavé novinky se chystají! Zaujala mě konturovací paletka, taková levná by se na cestování hodila. A pak oleje na rty, mám Clarins a jsem spokojená, tak ráda zkusím i tohle. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. no, vypadá to zajímavě, přiznám se, že bych ráda vyzkoušela ten olejíček, ale spíše ze zvědavosti, jak se s tím Essence popral a ty tvářenky jsou alespoň na obrázku taky pěkný :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, to je novinek. Moc se mi líbí všechny produkty na rty a trio na tvář. Musím zajít okounkout výprodejové stojany, ráda bych taky něco ukořistila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pár věcí mě zaujalo, ale počkám si až na recenze, třeba u stínů v tužce by mě zajímala hlavně pigmentace a výdrž.

    OdpovědětVymazat
  8. Essence si teda toho připravilo hodně, mě nejvíce zaujaly olejíčky na rty, pastelky na rty a jumbo tužky na oči :) Dneska mám namířeno do DM, tak jsem zvědavá, jestli něco ve výprodejovém stojánku ulovím

    OdpovědětVymazat
  9. Ty pastelky na rty jsou moc pěkný.Doufám,že se dostanou brzy k nám.

    OdpovědětVymazat
  10. Líbí se mi BB na rty, je to originální nápad. Doufám že se sem dostanou i jambo tužky

    OdpovědětVymazat
  11. Bezva! Urcite vyzkousim olej, blushball a linky! Me prave zrovna ty bile strasne lakaji a nemohla jsem je nikde sehnat. I ty ostatni vypadaji super :)

    OdpovědětVymazat
  12. Teda to je nálož! Snad něco ukořistím :D Ta konturka s rtěnkou v jednom (ta špičatá obluda) je vážně divná. Bych si to určitě patlala i na zuby! Co mně hodně zaujalo jsou ty "pastelky" na rty :3 Já miluji "voskovky" na rty, takže tohle by zrovna nemuselo být špatné. Jinak jumbo tužka na oči v černém odstínu je skvost. Doufám, že za něco bude stát a já si jí pořídím. Na smokey eyes by mohla být božská :3 Hezkou texturu mají mono stíny, ale mnohem lepší jsou ty tvářenky.
    Moc děkuji za tenhle přehled :D Hned odpoledne si asi něco připíšu do Wishlistu.

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to je parádní update, nejvíc se mi líbí BB lesky, chladnou mně nenechávají ani pastelky na rty a jumbo tužky na oči. A rozhodně lákavé jsou i konturovací paletky a tvářenky. Už se moc těším, až se novinky objeví v prodeji:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tyhle články miluji a na Essence novinky se upřímě dost těším a to hlavně i na jejich limitky. Z výše uvedených produktů mě nejvíce zajímají pastelky na rty a jumbo tužky, myslím že na těchto produktech Essence snad nic nepokazí. Rozhodně se mi líbí i poslední tvářenky

    OdpovědětVymazat
  15. Nejvíce se těším asi na ty pastelky :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  16. Paráda, za mě určitě oleje na rty, jumbo tužky a tvářenka! Uvařovala bych i o konturovací paletce a linkách :) Jsem zvědavá, co z toho bude. A v DE už to mají?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím ne, mají tam uvedené datum 15.2. a myslím si, že u nás to bude plus mínus podobně.

      Vymazat
    2. Aha, já jen, že bych to v německém Rosmiči v sobotu přehlídla. Ale zase to nemusí ani mít všude, že.

      Vymazat
  17. Neviem, no, asi ma už Essence prestáva baviť :( Teda, pekných produktov pribudne dosť, ale nie je medzi nimi nič extra zaujímavé. Páčia sa mi síce viaceré odtiene lakov, ale laky už nechcem kupovať...

    OdpovědětVymazat
  18. No jako zaujalo me snad vsechno, takze se tesim az to bude v drogerii. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  19. Já se neskutečně těším na ten fixační pudr, pokud to bude stejnej, jako byl kdysi, tak ho budu brát po kilech! :D

    OdpovědětVymazat
  20. Fú, tak toto je aká záplava super noviniek od Essence, popravde si ani neviem vybrať čo ma najviac zaujalo :) Ale asi tie lesky, tie predošlé som mala veľmi rada, pretože vôbec neboli lepkavé, narozdiel od tej verzie myslím, že sa volala XXl a tie boli hrozné lepkave.

    OdpovědětVymazat
  21. tyjo, ty jumbo tuzky na oci a na rty mě nadchly, ty já mám od essence fakt ráda, těším se, snad tu budou...

    OdpovědětVymazat
  22. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat