pondělí 25. ledna 2016

Představení kosmetiky Lirene

Krásný start do nového týdne. Jak jste si jistě všimli, blog prošel velkou změnu. Jsem z toho nadšená, protože starý design mě již delší dobu trápil, ale stále se nedařilo dokončit ten nový. Konečně je ale hotový, je jednodušší, světlejší, vzdušnější. Doufám, že se vám bude líbit stejně jako mně. :-)

Ještě malá poznámka, pokud byste náhodou hledali štítky, odstěhovali se úplně dolů na konec stránky. Je jich už opravdu hodně a v boční liště to přestávalo být přehledné.

Pojďme se již ale věnovat blogerské akci, která se konala na počest značky Lirene. Tuto kosmetiku jistě znáte. Není u nás sice nějak významně rozšířená, ale jde bez problému sehnat skoro v každé drogerii, a to za velmi příznivé ceny. Sama mám již z minulosti pár kousků vyzkoušených a asi nejraději mám jejich tonika, která za pár korun odvedou opravdu výbornou službu. 



Akce byla skvěle vyvedená. Sešla se dobrá blogerská parta, nechyběla personalizovaná výzdoba ani výborné jídlo.


Já jsem se pustila do řízečků se salátem a při přednášce jsem si pochutnala na výborných dortíčcích.



Vraťme se však ke kosmetice. Zástupci značky nám postupně představili historii značky, nové pleťové krémy a hlavní hvězdu dne - čisticí kartáček na obličej.


Kartáčky jsou v poslední době hodně populární, a tak je docela dobrou zprávu, že je nyní v drogerii k sehnání jeho levnější varianta. Sada Lirene s kartáčkem, čisticí a masážní hlavicí a čisticím gelem vyjde na 699 Kč. Dle výrobce je dostupná v Teta drogeriích, ale sama jsem ho viděla i v Rossmannu. Výměnné hlavice pak vyjdou na 199 Kč za 2 kusy. 



Víte, že já mám obecně k mokrému čištění obličeje poměrně chladný vztah, což je také důvodem, proč jsem dosud žádný kartáček nevyzkoušela. Nicméně, nyní asi nastala ta správná chvíle a pokusím se s Lirene kartáčkem nějak sžít. Určitě vám dám vědět, ale asi to bude běh na dlouho trať. Viděla bych to na nějakou pěknou letní recenzi. :-)


Moc děkuji za pozvání společnosti Mark Distri a eshopu www.kupkosmetiku.cz.

Znáte značku Lirene? Máte něco vyzkoušené?

18 komentářů:

  1. Teda koukala jsem na Instagramu, jakou parádní akci jste měli! :-) Lirene mám ráda, dlouhou dobu jsem používala hydratační tonikum, občas nějaké pleťové mléko. Mamce pravidelně kupuji krémy, má je ráda a stojí pár korun. :-)
    Fairychain

    OdpovědětVymazat
  2. Nějaký ten den jsem tu nebyla, takže wow! Krásný nový vzhled webu!!! A Lirene.. No já od nich kdysi měla micelárku a vůbec mi nesedla. Hrozně mi po ní lepil obličej a odličování s ní taky nic moc. Takže tahle zkušenost mě trochu odradila..

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. Musím říct, že zrovna micelárku jsem také měla a ta mě nebavila. Ale jinak si zatím na nic dalšího od nich stěžovat nemůžu.

      Vymazat
  3. Muselo to být moc krásné :-))
    Nejvíc mě zajímá micelární voda budu se po ní muset podívat :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Lirene mám celkem ráda, hlavně jejich tělové přípravky. Krémy mi přijdou fajn, k poměru ceny a složení.

    OdpovědětVymazat
  5. Nový design se mi moc líbí, paráda:-) Od Lirene nemám vyzkoušeno nic, ale nedávno jsem si v dm pořídila tonikum, tak to bude moje první setkání s touto značkou:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný nový vzhled blogu :) Nic jsem od Lirene nezkoušela, ale už kolikrát jsem na tuto značku koukala v DM

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem zvedava jaky ten kartacek bude. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Opět velmi povedená akce a tak mě děsně mrzí, že jsem ji opět prošvihla :( Ale přeju vám to holky, je super, že se o vás někdo tak krásně postaral! :)*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už ani nevím, jak vypadáš. Snad ti to vyjde na nějakou příští akci. :-(

      Vymazat
  9. Znacku Lirene znam, ale zatim jsem nic nevyzkousela :) Ten kartacek nevypada spatne, jsem zvedava, jake na nej budou recenze :)

    OdpovědětVymazat
  10. Znacku Lirene znam, ale zatim jsem nic nevyzkousela :) Ten kartacek nevypada spatne, jsem zvedava, jake na nej budou recenze :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je zajímavé, značku neznám, ale docela mě zaujala :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  12. Ráda jsem tě zase viděla Stáni a doufám, že si takových akcí užijeme spolu víc.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat