neděle 17. ledna 2016

Nejlepší kosmetika 2015

Sice s pěkným zpožděním, ale je to tady. Výčet toho nejlepšího, co mě v kosmetickém světě loni potkalo. A musím říct, že jsem se při výběru pořádně nadřela. Vždy jsem dávala TOP 10, tentokrát jsem to ale musela trochu rozšířit a po vzoru svých kolegyň jsem, na počest roku 2015, vybrala celkem 15 kousků. Snažila jsem se to však shrnout stručně a pokud byla o produktu celá recenze, najdete u textu odkaz. 

V roce 2015 se mi dařilo především u produktů na nehty, kde jsem objevila hned několik hvězd, které mé lakovací návyky změnily od základu. Začala jsem si také pravidelně dobarvovat obočí, konkrétně gely na obočí, nedala jsem ani ránu bez plátynkových masek a poprvé v životě jsem přišla na chuť peelingu. V kosmetice je prostě stále co objevovat...



Urychlovač schnutí laků OPI

Tento zázrak jsem za objev roku označila již v březnu a za tímto rozhodnutím si stojím i s odstupem měsíců a celého vypotřebovaného balení. Tohle prostě potřebujete. Po každém nalakování stačí letmo stříknout na každý nehet a během několika málo minut máte vystaráno,protože lak je stoprocentně suchý. Funguje se všemi laky napříč značkami. (RECENZE)

Base a Top coat Essence

Druhým lakovacím zázrakem je tato dvojka od Essence. S jejich kombinací vydrží manikúra dokonalá celý týden a navíc vytváří dojem gelových nehtů. Fakt pecka, bez které již nemůžu žít. (RECENZE)

Masky Missha

S těmi jste se v mém spotřebovánu střetli během roku nesčetněkrát. Absolutně jsem si je zamilovala a dokázaly vždy dát moji pleť do pořádku. Nejraději mám hydratační medovou, špatná není ani olivová a v létě na podrážděnou pleť vždy fungovalo aloe vera. (RECENZE)

Tělový olej Dove

V kategorii tělového mazadla to na plné čáře vyhrál tělový olej Dove Uplifted+. Oleje mám ráda obecně, ale tenhle je z těch, co jsem kdy zkoušela, jednoznačně nejlepší. Miluji jeho vůni, která mě vždy spolehlivě nabije pozitivní energií. K tomu se olej lehce roztírá a vstřebá se během vteřinky, takže člověk není vůbec ulepený. Hydratuje také skvěle.

Krémy treaclemoon

Další skvělá mazátka jsou ta od treaclemoon. Tyto mini lahvičky mi dělaly společnost po celý rok a byť jsou určeny na celé tělo, používala jsem je jako krém na ruce. Nejlepší je asi kokosová varianta, která je i nejvýživnější a ruce dala vždy do pořádku. (RECENZE)

Linky Essence

Kousek z dekorativky. Letos jsem se konečně naučila dělat pořádně linky a dost mi k tomu pomohl tento fix od Essence. Má naprosto přesný hrot, se kterým namaluje tenkou linku i ten největší nešika. Za 80 Kč je to skvělá věc.(RECENZE)

Makeup Essence

U Essence ještě chvíli zůstaneme. Zamilovala jsem si i jejich Mousse Makeup. Nanáší se jednoduše prsty, dobře kryje, ale stále vypadá velmi přirozeně. Stihla jsem vypotřebovat téměř celé balení. Bohužel se tento kousek objevil v aktuální výprodeji a končí. :-( Stihla jsem si ale koupit další balení do zásoby. (RECENZE)

Makeup Loreal

S makeupy se mi obecně dařilo a musím vám ukázat ještě jeden. Loreal Infallible patří k těm těžším makeupům, co doma mám, ale i tak má v mé sbírce stálé místo. Perfektně matuje a dělá viditelně hezčí a vyhlazenější obličej. Pokud toužím po větší retuši, vím vždy po čem sáhnout. (RECENZE)

Ústní voda DontoDent

Tohle ne každý označuje za kosmetiku, ale já bych se přece jen chtěla o ústní vodě DontoDent zmínit. Od té doby, co jsem ji objevila, nepoužívám žádnou jinou. Občas jen změním její příchuť, ale nejvíce jsem věrná právě variantě Sensitive. Voda je fakt chuťově příjemná, bez alkoholu a navíc vyjde jen na 50 Kč.

Odličovací gel Eucerin

Odličovacích gelů jsem ve svém životě příliš nevyzkoušela, ale ten od Eucerinu mě skutečně učaroval. Byl velice příjemný, nevysušoval a nedráždil, smyl spolehlivě veškeré nečistoty. A jedno balení vydrželo téměř rok. (RECENZE)

Lak na nehty Essie

Nikdy jsem nevěřila, že se vyplatí připlatit si za lak na nehty. Změnila to až značka Essie. Tento lak je úžasný. Když opomenu jeho pozitivní barvu, tak se skvěle lakuje a vydrží bez jakýchkoliv zlepšováků i týden. (RECENZE).

Pleťový krém Yves Rocher

Najít ten pravý pleťový krém je můj dlouhodobý problém. Ten se mi konečně podařilo vyřešit díky řadě Sensitive Végétal od Yves Rocher. Tento krém si s mojí pletí neuvěřitelně sedl a rozhodně ho nemám naposledy. (RECENZE)

Deodorant Alverde

Příjemným překvapením byl i deodorant od Alverde. Hledala jsem nějakou nehlínikovou alternativu pro klidnější dny a tento kousek nejen podpaží hezky provoní, ale částečně dokáže zabránit i potu. Nepoužívám ho denně, ale má na mé poličce čestné místo. (RECENZE)

Stíny v tužce Gosh

Mým letním pomocníkem v líčení se staly stíny v tužce od Gosh. Krásná neutrální barva, která se rovnoměrně nanášela a v kombinaci s bází držela na oku celý den. (RECENZE)

Multifunkční krém Elizabeth Arden

Musím se vám přiznat, že v případě slavného krému Eight Hour od Elizabeth Arden zpětně nesouhlasím se svojí recenzí. Tehdy jsem ho označila za předražený krém. Což tedy pořád je, nicméně jsem tehdy nezohlednila jeho mnohočetné benefity, které ukázal až čas. Ano, na běžné mazání rukou je to sice super, ale příliš drahé. Nicméně, pokud vás začne trápit ekzém, spálenina, škrábanec nebo třeba jen odřený nos při rýmě, rázem se z toho stává ceněný pomocník. Tento krém si dokáže poradit s veškerým neduhem na pleti, pokožce i rtech, a to velmi rychle. Během roku se mi podařilo udolat téměř dvě balení. (RECENZE)

Jaký byl váš top produkt roku 2015?

10 komentářů:

  1. Moc pěkný článek, hodně mě zaujaly make-upy, ten Loreal určitě omrknu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Do toho urychlovače schnutí nehtů snad investuju, protože zatím jsem nenašla žádný funkční. Lak Essie mě láká už dlouho.Naopak deodorant Alverde mám doma a nijak mě neokouzlil :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasit můžu s make-upem Loreal a mazadly Treaclemoon, baví mně jejich vůně i ta skvělá balení s pumpičkou:-)
    Pro mně byl největší objev roku asi řasenka Lash Sensational od Maybelline, naprosto jsem si ji zamilovala:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Essie laky sú skvelé, perfektne držia! Dokonca mi prídu lepšie ako (tiež mnou milované) OPI :)

    OdpovědětVymazat
  5. Loreal Infallible jsem předevčírem kupovala, tak jsem na něj zvědavá :).

    OdpovědětVymazat
  6. Make-up od Loreal tenhle matující mám na sobě teprve potřetí a za mě je zatím fakt super. Aby nevypadal tak placatě po tom, co ho na sobě nanesu, tak je pak nezbytné dodat konturovací trio (tmavý pudr, tvářenka a rozjasňovač) pro větší přirozenost, ale prostě mi vyhovuje, když má make-up vyšší krytí no :) Dnes jsem si koupila base a top coat od Essence, protože jsem na něj slyšela samou chválu, tak jsem zvědavá, zdali mě o svém úžasu přesvědčí.
    Jinak já se zamilovala do uhlazujícího séra na vlasy od Kardashian beauty. Používám ho, když si foukám vlasy do hladka a mám po něm vlasy jak ze salónu krásně hladké, jemné, ale nezatížené. Hodlám v roce 2016 více prozkoumat tuhle značku :) k Ježíšku jsem dostala mojí dloouho vytouženou Urban Decay Naked smoky a už stihnul stát se mým oblíbencem :) ale jinak přes rok jsem hodně používala Make-up revolution paletky stínů, které jsou sice dobré, ale už mě nebaví je používat :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle makeup od Essence neni spatny, skoda ze konci. A ustni vodu od DontoDent mam moc rada v grapefruitove verzi :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle makeup od Essence neni spatny, skoda ze konci. A ustni vodu od DontoDent mam moc rada v grapefruitove verzi :)

    OdpovědětVymazat
  9. Z tvojho výberu mám vyskúšaných hneď niekoľko produktov, no stopercentne sa zaručujem hlavne za fixko-linku Essence (je úplne skvelá) a tieň v ceruzke Gosh - ten svoj som už dávno minula, čo svedčí o tom, že som ho používala denne a bol úžasný.

    OdpovědětVymazat