pátek 2. října 2015

Nové paletky očních stínů od Essence

Pro tentokrát jsem se rozhodla vám novinky Essence rozfázovat, protože je mezi nimi hodně zajímavých kousků, které si vyžadují větší pozornost a v hromadném článku by zbytečně zapadly. Dnes začneme asi tou největší hvězdou, kterou je paletka očních stínů. Do budoucna si dáme speciálně věci na rty a se zbytkem ještě uvidím, jak naložím. 

Paletek je v sortimentu hned pět. Mně se již z prvních obrázků líbila variace Greys a byla jsem fakt nadšená, kdy jsem dostala právě ji. A skutečně mi barevně nejvíce sedí. Plus jsem samozřejmě všechny zkoušela v drogerii a právě Greys mi příjde ze všech nejvíce pigmentovaná.


V paletece se nachází osm pěkně laděných stínů. Barevně je to pro mě fakt pecka a není tam nic, co bych nevyužila. Líbí se mi také variabilita. Lze vykouzlit fakt jemné líčení i dramatické kouřovky.

Fotky níže jsou trochu teplejší a ve skutečnosti jsou barvy šedo - šerné se studeným podtónem.



Zvědavá jsem byla na kvalitu, protože to u Essence stínů nikdy nevíte, jak to dopadne. Měla jsem moc ráda už tu předchozí paletku, ale musím říct, že tahle je kvalitou ještě lepší. Stíny jsou velmi jemné, práší naprosto minimálně, téměř vůbec a moc hezky a rovnoměrně se nanáší na víčko. Pigmentace je úžasná. Problém mám jen s dvěma nejsvětlejšími stíny. Bílá vlevo nahoře se mi nelíbí vůbec. Na celém víčku nejde vidět a ani na projasnění to není. Světlý stín hned pod ní je o něco lepší. Při nanášení na celé víčko trochu zlobí, ale na projasnění je úžasný. Zbylých šest kousků už je neuvěřitelně pigmentovaných. Myslím, že fotky mluví za vše.

Ve stínu


Na sluníčku


Výdrž je pro mě tak nějak standardní. Má víčka jsou problematická, ale s dobrou bázi obstojí stíny kolem 8 hodin. Což je plus mínus stejná doba jako všechny ostatní mé kousky.

Pro představu dvě verze líčení. Jedno lehoučké na den a druhé trochu dramatičtější. Sama jsem byla překvapená, jak až moc tmavé líčení s tím jde vytvořit.





Celkově mě paletka fakt baví a jsem s ní spokojená. Sedí mi barevně, stíny jsou pigmentované, mají příjemnou konzistenci, která se pohodlně nanáší a výdrž je obstojná. Jediné, co mě moc nebaví, tak je nejsvětlejší bílý stín. Za cenu 120 Kč to nemá chybu.

Paletky běžte do drogerie určitě omrknout a pokud si vyberete z barevné škály, můžu je jedině doporučit. 

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji zastoupení eshopu www.kupkosmetiku.cz.

Zkoušeli jste již nové paletky od Essence?

10 komentářů:

  1. O těchto paletkách se v poslední době hodně mluví. Nejvíc se mi líbí růžová varianta.
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Další chvalná recenze na tuto paletku, měla bych jednu zkusit!:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mne sa podla fotiek na zahranicnych blogoch najviac pacila prave tato varianta, ale ked som ju videla nazivo, tak ma nejako neoslnila. Dva najsvetlejsie a dva najtmavsie odtiene by som vobec nevyuzila. Podla mna ma najlepsiu pigmentaciu verzia Bronze. No este budem tuho rozmyslat :)
    Suhlasim s tym, ze na tvojich fotkach su odtiene uplne ine ako v skutocnosti. Keby niekto objednaval iba na zaklade tychto fotiek, tak sa moc nepotesi.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem se rozmýšlela mezi paletkou Bronze a Roses, nakonec to vyhrála Bronze, zatím jsem se ještě nedostala ani k vyzkoušení, ale pokud budu taky spokojená, tak si pořídím i tu Roses:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Asi se půjdu podívat na tu hnědou verzi, celkem jsi mě nalákala!:D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná paletka, mám všechny ostatní, tahle mě nejdřív vůbec nezaujala, ale po tolika kladných recenzí si ji asi také koupím :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/10/podzimni-hnede-liceni.html

    OdpovědětVymazat
  7. Zítra mám cestu do drogerie, tak si ji asi taky koupím. Ta pigmentace je super.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké líčení očí :) Nějakou paletkou na oči bych si ráda udělala radost

    OdpovědětVymazat
  9. Pigmentace se mi hodne libi i celkove vsechny paletky. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat