neděle 20. září 2015

Nejnovější kosmetická lákadla

Článek o novinkách tady již dlouho nebyl, tak je nejvyšší čas to napravit, tím spíše, že kosmetický svět nespí a sype na nás jedno lákadlo za druhým. Co mě v poslední době nejvíce zaujalo a na co se těším?


Oční stíny Rimmel

Velká novinka se chystá ve stojanech Rimmel, který plánuje zbrusu nové stíny. Nejsem sice milovník monostínů, ale to neznamená, že doma žádné nemám a že nechci zkoušet další. :-) Stíny Rimmel jsou navíc pro mě srdcovka, v mých teen letech to byla moje nejoblíbenější značka a měla jsem hned několik stínů. Pak jsem tedy přišla na to, že existují i kvalitnější kousky, ale chtěla bych právě zjistit, kam se Rimmel s tímto počinem posunul. Těšit se můžeme na 11 barev a dorazit by měly údajně ještě v září, ale co jsem se tak dívala, tak se zatím všude vyprodávají ty staré a novinky ještě nejsou. 

Makeup Rimmel

Další novinkou u Rimmel je inovovaný True Match Perfection makeup. Budí velké ohlasy, ale asi mě opět mine. Nebudete mi to možná věřit, že makeup od Rimmel jsem ještě nikdy neměla. Jednoduše pro mě nemají ten pravý odstín. Dříve byly všechny tmavé. Teď sice dováží i světlejší odstíny, ale ty jsou zase růžové a nesedí mně prostě žádný. Novinka je dostupná v pěti odstínech. Měla by být již dostupná v drogeriích DM, zatím jsem ji ale nezkoušela. Omrknout je půjdu, ale na nákup to asi nebude.

Labello Lip Butter


Některým produktům to trvá sakra dlouho, než najdou cestu to české drogerie, ale jsem ráda, že s těmito Lip Butter se konečně zadařilo. Velký rozruch kolem nich byl snad před dvěma lety a všichni je hromadně vozili z Německa. Nyní jsou ve třech variacích k dostání i v naší drogerii DM. Měla jsem vanilku a nyní používám malinu. Je to můj top večerní balzám, který nanáším před spaním. Opravdu už ty dva roky. Už se blížím ke dnu balení a poté dám asi pauzu a sáhnout po něčem jiném, ale vám je určitě doporučuji.

The Manizer Sisters The Balm

V zahraničí se v posledních dnech hodně mluví o The Manizer Sisters od The Balm. Jsou to tři jejich top produkty v kompaktním balení. Opravdu super nápad a navíc roztomilé provedení jako už bývá u The Balm zvykem. Já osobně bych barevně využila jen Mary, kterou mám v plném balení, ale kdo se mezi třpytivými sestrami nemůže rozhodnout, tohle je super řešení. U nás paletka k dostání zatím není, ale věřím, že se brzy objeví.

Kolekce makeupu Fleur De Force


Kolekce čehokoliv jsou u blogerek a youtuberek v poslední době velmi populární. Z tohoto počinu mám ale mimořádnou radost. Nejenže Fleur patří k mým největším oblíbenkyním, ale její nové lesky a paletky očních stínů jsou krásné, jednoduché a cenově dostupné. K celé kolekci patří také kosmetická taštička, zrcátko a možné je zakoupit i její nedávnou novinku - umělé řasy. Mě ze všeho nejvíce lákají lesky, které vypadají úžasně (mrkněte na video, kde je Fleur zkouší na sobě) a za cenu 7 liber mě to pořád nezruinuje. I když při aktuálním kurzu to není úplně málo. Vše jde navíc sehnat na feelunique.com, takže bez problému objednatelné i k nám. 

Pastelky na rty Gabriella Salvete

Zajímavou novinkou jsou i Chubby Lips od Gabrielly Salvete. Nemám pastelek na rty doma mnoho, ale tyhle se mně hodně líbí. Oficiální cena je 119 Kč, ale už nyní jdou sehnat v drogeriích v akci. Možná si počkám na recenze kolegyň, ale do budoucna bych nějakou chtěla zkusit.

Dove DermaSpa

S luxusní novinkou přišla značka Dove. Její nová řada DermaSpa láká na nadstandardní složení, krásné obaly a sofistikované vůně. V sortimentu jsou tělové krémy, mléka, oleje, samoopalovací krémy a krémy na ruce. Mým favoritem je řada Uplfited+, která voní fakt úžasně svěže. Celou ji momentálně testuji, takže se můžete těžit na samostatnou recenzi. Produkty jsou již dostupné v drogeriích. 

Limitovaná edice Essence Urbaniced

Letní limitky se s námi definitivně rozloučily a nyní jsem již v DM potkala první podzimní vlaštovku - Urbaniced. Musím říct, že byť se mi barevně líbí a je tam hned několik zajímavých věcí, tak si pravděpodobně nic kupovat nebudu.

Limitovaná edice Essence Happy girls are pretty

Tato limitka mě naopak doslova nadchla. Nejenže má kouzelný název - Happy girls are pretty, ale dostala mě především tvářenka, která vypadá, že je kopií mé velké oblíbenkyně z tři roky staré limitky. Líbí se mi také rtěnky (balzámy). Zatím bohužel nevím, kdy se k nám dostane, ale věřím, že nás nemine.

Vánoční limitovaná kolekce Yves Rocher

Do Vánoc času dost, já vím, ale tohle vám musím ukázat již teď. Yves Rocher ve svém nejnovějším katalogu odtajnil střípky z vánoční kolekce a vypadá to fakt skvěle. Vánoční jablko, pomeranč a mandle, pomeranč a skořice a tradiční vanilka, to je úspěch zaručen. Stejně jako každý rok, určitě si něco pořídím. Rozhodnu se ale asi až v obchodě podle aktuální nálady. Limitka bude dostupná od listopadu.

Která novinka vás nejvíce zaujala a co si plánujete pořídit?

16 komentářů:

  1. Parádní věci! :) Rozhodně nejvíc mě asi zaujaly tužky na rty od GS, a to naprosto všechny barvy, takže to bude u stojanu dilema jak.........;) Pak vypadá krásně limitka od Essence Happy girls....., kde mě zaujala ta horní paletka stínů a rtěnky. Každopádně podzim v kosmetice a jeho barvy mě baví a jsem hrozně spokojená, že už se člověk může v klidu namalovat a vyrazit, když už jsme se zbavili těch letních veder :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Najviac ma zaujala vianocna limitka Yves Rocher. Tiez s napatim cakam, ci sa k nam dostane Essence limitka Happy girls are pretty. Ta licenka vyzera nadherne :) A tesim sa aj na Essence limitku kremov na ruky. Tento rok to ponali dost netradicne.

    OdpovědětVymazat
  3. Pro něco si určitě budu muset do drogerky skočit, minimálně ty Chubby Lips musím mít :) Jinak v pátek mi přišel balíček s giveaway výhrou, takže ještě jednou moc děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek! Nejvíce se těším na tu limitovanou edici od Yves Rocher :)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  5. Limitku od Essence jsem včera okoukávala v Německu, líbí se mi moc! Jak tvářenka, tak duo rozjasňovacě a bronzeru tak i ta nádherná paletka!

    OdpovědětVymazat
  6. Ta limitka YR vypadá skvěle! A celkem i zaujalo trio od The Balm :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pastelku na rty od GS už jsem stihla ukořistit:-) V drogerce jsem potkala i novou řadu od Dove, prozatím jsem dokázala odolat, ale budu se těšit na recenzi:-) Máslíčka na rty jsem snad ani nečekala, ale jsem ráda, že si k nám prorazila cestu a mám na ně políčeno:-) A chladnou mně nenechávají ani limitky Essence a vánoční kolekce YR, na tu se obzvlášť těším:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek - moc se mi líbí limitka Yves Rocher a trio rozjasňovačů od The Balm. Lip butter Labello mám doma taky, ale v borůvkové verzi a je to pro mě nejlepší balzám na rty, jaký jsem kdy měla. Kam se hrabe Carmex a EOS :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak já se zas hrozně těším na limitky od YR :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  10. Ta druhá limitka od Essence vypadá hezky, tak jsem zvědavá, jak na tom bude s kvalitou :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  11. Zaujali me stiny od Rimmelu. A ta vanocni limitka od Yves Rocher.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  12. Zaujaly mě novinky od YR, Essence a pastelky na rty od GS :)

    OdpovědětVymazat
  13. Prostě nádhera. Skvělé novinky. Na Labello se chystám až budu mít cestu do dmka. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  14. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  15. V tomto období vychádza toľko noviniek, že ich už ani nestíham sledovať. Ale padla mi do oka paletka rozjasňovačov theBalm, pretože ja som práve z tých, ktoré sa vôbec nevedia rozhodnúť, ktorý odtieň by mali vyskúšať. Podobne ako teba, aj mňa mimoriadne zaujala lícenka z LE Essence Pretty Girls... nielen krásnym dizajnom, ale odtieňovo je neskutočne krásna a univerzálna.

    OdpovědětVymazat