pátek 28. srpna 2015

Voňavá kosmetika treaclemoon

Kosmetiku treaclemoon jsem objevila náhodou, ale zamilovala jsem si ji na první pohled. K Vánocům mi kamarádka dala malou lahvičku tělového mléka a nadchla mě natolik, že jsem při mé únorové návštěvě Drážďan vyplenila stojany DM a pěkně se zásobila.

Firma je původem anglická a nejblíž jde sehnat právě v Německu. U nás bohužel není, ale věřím, že se časem dopracuje i do našich DM. Já v tom vidím takovou alternativu Dermacol Aroma Ritual. Je to hezké, barevné, voňavé, levné a funkční. Takže to přirozeně láká.


V jejich nabídce najdete sprchové gely, tělová mléka a peelingy, obvykle ve dvou variantách - malých cestovních baleních a jako klasické velké produkty. Na výběr je spoustu vůní, často jsou i limitky a novinky, takže je z čeho vybírat. 


Nejraději mám miniaturky tělových mlék, které používám jako krémy na ruce. Je to roztomilá 60 ml lahvička s pumpičkou a udělá parádu na každém pracovním stole. Aktuálně mám v práci kokosovou variantu, sladkými jahodami se zase mažu doma. Skořice byla zimní limitka, kterou už nemám, ale vonělo to úžasně. Na úvodní fotce vidíte i malinu, ale tu jsem nakonec rozdala. 

Hydratačně je to průměr, nečekejte nic super výživného, co spasí suchou kůži, ale na běžné mazání jsou fajn. Vůně jsou poměrně silné a věrné tomu,co hlásá nápis. Nejsou ani přehnaně chemické. Na kůži se nějakou chvíli udrží. Cena těchto lahviček je 1,5 eura, což je taky super. Až budu mít cestu do Německa, naberu si další zásobu a vám je určitě taky doporučuji. 



Sprchové gely mám vyzkoušeny o něco méně, ale také je můžu doporučit. Aktuálně používám mintovou variantu a nemůžu si přát v tomhle počasí nic lepšího. Je to příjemná osvěžující vůně. Gel vytvoří velmi jemnou pěnu a nijak zásadně nevysušuje. 60 ml lahvička vyjde na jedno euro.


Z toho množství vůní se mi u sprchového gelu nejvíce zalíbil tento citrusový, a tak jsem si ho pořídila v půl litrovém balení. Cena byla kolem čtyř eur. Voní úžasně svěže, jako vychlazená citronáda. Měla jsem v plánu používat ho přes léto, ale nějak mi to nevyšlo. Měla jsem spoustu jiných gelů a tělo pořád jen jedno. :-) Takže ho mám zatím schovaný v zásobách a možná tam bude muset vydržet do dalšího léta.




Pokud zavítáte do německých obchodů, určitě tuto značku nevynechejte. Kvalitou jsou naprosto uspokojivé a k tomu upoutají roztomilými obaly a hezkými vůněmi. Myslím si, že je velmi lehké jim podlehnout. Snad se někdy dostanou i k nám.

Znáte tuto značku, máte něco vyzkoušeno?

13 komentářů:

  1. V Německu jsem byla na jaře a bohužel jsem na značku nenarazila, tak snad příště. Vypadá naprosto skvěle :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá skvěle, ráda bych vyzkoušela ten kokos a mentol :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Momentalne pouzivam na telo miniaturku teloveho mlieka One ginger morning a som spokojna. Krasna vona (intenzita aj dlzka vone je pre mna tak akurat, aby ma nezacala boliet hlava) a aj hydratacia na leto v pohode. V zime by mi to asi nestacilo. Najviac ma na tom bavi ta pumpicka. Ked telove mlieko miniem, naplnim ju inym produktom a budem dalej pouzivat. Urcite si v buducnosti kupim aj ine vone. Inak tuto znacku maju aj vo Viedni.

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím to jistě, ale myslím si, že I love bude starší, takže kopíroval spíš treaclmoon. Jinak budu v Lidlu číhat, ale zatím se mi nikdy nepoštěstilo.

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju tuhle značku, hlavně jejich tělové mléka. Stejně jako ty je používám na ruce. :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  6. Potřebuju do Německa! To je něco pro mě. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem mini tělová mléka, ty mi přivezl přítel, zamilovala jsem si tu vůni a pumpičky byly super:-) Rozhodně bych chtěla tuhle značku dál prozkoumávat, ale potíž je, že u nás v prodeji není, to mně dost mrzí. Příští měsíc razíme do Německa a tahle značka je jedna z těch na které chystám velký nálet:-)

    OdpovědětVymazat
  8. To straberry dostala sestra od nejakej kamošky z Nemecka, tak snáď mi to požičia :D
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  9. Miluju kokos.. koupila jsem si velké tělové mléko a po vypotřebování a následné cestě do Německa jsem se těšila jak si koupím nové... a bohužel vyprodáno :( teď jen doufám, že až na podzim zase pojedu do Drážďan že je mít budou a já budu zase kokosová princezna :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jo jo tu znacku znam v anglii je snad v kazde drogerii. Jeste jsem sice nezkousela, ale lakaji me ty vune.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  11. Obaly vypadají krásně, když se k tomu přidá vůně a nízká cena, je to super.

    Giveaway Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  12. Obaly jsou krásné a nápadité :) Doufám, že pujdou časem sehnat i u nás

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat