středa 5. srpna 2015

Malinová sada od Greenland

Tuto cestovní sadu od Greenland jsem dostala k Vánocům. Na svůj čas si ale musela počkat, protože jsem si ji cíleně nechala na letní dovolenou. A udělala jsem dobře. Nejenže je pro to ideální skladné balení všech produktů (30 ml), ale také svěží malinová vůně je jako stvořená pro letní dny.


Sada obsahuje čtyři miniatury, které z velké části pokryjí péči o tělo. Najdete zde šampón a kondicionér 2v1, krém na ruce, sprchový gel a tělové mléko.

Greenland koupíte exkluzivně v parfumerii Douglas a jedná se o takovou ,,polopřírodní" značku. Neobsahuje parabeny a umělá barviva. Naopak zde najdete přírodní extrakty. Základ je ale stále čistě chemický.

Tělový krém a sprchový gel


Šampón a krém na ruce


Produkty si byly všechny dost podobné. Všechny voněly krásně jemně po malinách. Sice ne úplně přesně jako čerstvě natrhané maliny, ale ani to nebylo nic chemického. Hodně se mi to líbilo a k létu ta vůně patří. Stejně tak mají všechny produkty velmi lehounkou texturu a dobře se s nimi pracuje.


Šampón a kondicionér 2v1 mě docela překvapil. Trochu jsem se tohoto univerzálního kousku bála, ale takhle na pár použití nic špatného neudělal. Vlasy umyl, zbytečně nezacuchal a nemůžu si stěžovat ani na rychlejší se maštění. Prostě klasika. I když zde asi zafungoval fakt, že vždy když mám zbrusu nový šampón, který jsem nikdy neměla, tak prvních pár použití je skvělých. Takže to se dělo i tady. Taky se mi líbilo, že malinová vůně se ve vlasech chvíli udržela.

Sprchový gel je naprostá klasika. Hezky voněl, umyl, ale bohužel o něco méně pěnil. Z toho důvodu bych ho asi znovu nechtěla, ale rozhodně byl fajn. 

Tělové mléko mělo ideální letní konzistenci. Velmi lehkou. Dobře se roztíralo a bleskově schlo. Hydratace spíše průměrnější, ale na cesty naprostý ideál.

Krém na ruce je na tom obdobně jako mléko. Je sice o něco hutnější, ale i tak stále lehký, rychle se vstřebá a zanechá ruce jemné a voňavé. Na suchou kůži by to nebylo, ale takhle na pár dní to bohatě vystačilo.


Asi je vám z popisu výše jasné, jak se věci mají. Produkty jsou značka ideál pro letní dovolenou. Jsou lehké, krásně voní a jsou funkční. Nic z toho není propadák. Na druhou stranu, nic z toho není věc, po které bych toužila v plném balení a chtěla používat po celý rok. Jsem moc ráda, že jsem měla tyto miniaturky, protože tak skvěle splnily svůj účel a jejich používání jsem si fakt užívala. 


Stejné doporučení mám i pro vás. Po plných baleních prahnout nemusíte, ale pokud si chcete udělat malou radost nebo se chystáte na dovolenou, tato sada je ideálním společníkem. Sama do budoucna nevylučuji, že si ještě nějakou pořídím. Pro změnu v jiné parfemaci.

Bohužel nevím přesnou cenu, protože jsem set dostala, ale na internetu se cena pohybuje někde mezi 200 - 250 Kč, což je rozhodně fajn.

Znáte značku Greenland? Máte něco vyzkoušeno?

8 komentářů:

  1. Tuto značku zatím neznám. Takový cestovní set je super věc, taky si tyhle věci ráda šetřím na dovolenou. A i tak mívám plnou tašku :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Značka mi vůbec nic neříká, ale na cestování/dovolenou je takovýhle set mini výrobků ideální, navíc ještě když voní po malinách..:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Znacku neznam, ale urccite skvele voni. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku neznám, ale z tvé recenze mě zaujala. Ten šampon se mi zamlouvá :)

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovědětVymazat
  5. Ale jo, já bych do tohohle setíku i šla... akorát že už nikam nepojedu :( Tak příští rok! :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  6. Značku neznám, ale maliny miluji.. :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  8. Značku vůbec neznám, ale líbí se mi cestovní balení a čisté obaly :)

    OdpovědětVymazat