středa 1. července 2015

Kosmetická statistika (červen)

Letí to doslova jako voda a máme tady dva krásné letní měsíce. Na chvíli se ale ještě vrátíme k mé červnové nákupní horečce. Jak už jsem slibovala minulou statistiku, čísla jsou opět výživná a naskládalo se toho více než dost. Nutno dodat, že spotřebované kousky statečně sekundovaly. Konkrétně v číslech to je 34 nový věcí a 21 spotřebovaných produktů.

Novinky

Sešlo se toho více z různých zdrojů. Ještě něco jsem vytřídila z Essence hromádky, něčím jsem si udělala radost k narozeninám, něco jsem dostala a přimotaly se i jiné spolupráce a nákupy dalších nezbytností.


Tohle je ještě pozůstatek stědré nadílky z Essence setkání. Nakonec jsem se rozhodla, že budu pořádný škrt a velkou část věcí jsem si nechala. K tomu se ještě přidala tvářenka z limitky Brit Tea, kterou jsem těžce sháněla a ve finále mě spíše zklamala.


Yves Rocher nesmí tradičně chybět. Sprchový gel jsem dostala od kamarádky, zbytek jsem nakoupila sama.


Dva kousky k otestování jsem dostala od Eucerin. Tělové mléko je ideálně neutrální, vhodné na ty dny, kdy mám všech vůní tak akorát dost. Antiperspirant jsem ještě nezkoušela, ale v poslední době mě právě ty kuličkové baví ze všeho nejvíc.


V poslední době jedu na Bourjois vlně. I když na rozdíl od ostatních, spíše než dekorativka mě bere péče.


Tahle krásná hromádka by se dala označit jako mé narozeninové dárky. Sice jsem si je kupovala sama, ale použila jsem na to peníze, které jsem dostala právě k narozeninám. Ponořila jsem se do tajů nové kosmetiky Gosh a konečně si koupila vysněnou tvářenku Mac.


K testování od Dermacol přišla celá řady Hyaluron Therapy. Největší naděje vkládám do micelárky, ale ještě jsem se k ní nestihla dostat. Fluid a masku na oči už jsem zkoušela, ale zatím jsou mé pocity spíše rozpačité.


Závěrečný mix. Sprchový olej Saloos a čisticí pásky Essence jsem dostala od sestry, miniaturka tonika Biotherm byla jako dárek k nákupu ve Fann a zbytek jsou takové nezbytnosti.

Spotřebováno

Zde jsem se opět činila a lehce se přehoupla přes klasických dvacet kousků. I když samozřejmě, připletla se tam i nějaká ta miniaturka na pár použití.


1) Tonikum Bourjois - Asi netřeba nic dodávat. Je to jeden z mých nejoblíbenějších kosmetických kousků a výše můžete vidět, že jsem koupila do zásoby další balení.

2) Ústní voda Colgate - Další moje stálice, kterou používám pravidelně a neměla jsem ji naposled.

3) Gel na holení Gillette - A do třetice, další oblíbenec. Jiné gely či pěny už snad ani nekupuji a pořídila jsem rovnou tu samou verzi znovu. Levandule je nejlepší.

4) Opalovací sprej Vichy - Opět pochvala, je to pro mě ideální ,,městský" opalovák. Prostě když chcete rychle vyběhnout ven, ale přece jen se nevykašlat na ochranu proti sluníčku. Použití je jednoduché, pohodlné a produkt plně funkční. Tohle byly ještě loňské zbytky, ale letos jsem si ho koupila znovu.


5) Odličovač očí Garnier - Nebyl špatný a kupodivu dokázal dodat řasám i nějakou tu výživu. Znovu ho ale v dohledné době neplánuji.

6) Tělové mléko Yves Rocher - Zimní limitka, která voněla naprosto božsky a každé mazání jsem si užívala.

7) Sprchový gel Yves Rocher - Stejný případ, jen ta vůně se na těle poté moc neudržela.

8) Sprchový gel Hristina - Přírodní pokus, který obstál. Příjemný sprchový gel, který nevysušoval pokožku. Znovu ho ale asi neplánuji.

9) Tekuté mýdlo Balea - Speciální antibakteriální edice do kuchyně, která na mém dřezu nesmí chybět. Teď jsem si pro změnu koupila jen jinou parfemaci.


10) Krém na nohy Burgit - Chvály už bylo dneska nějak moc, tak si dáme jeden propadák. Ten krém byl tak hrozný, že jsem o něm samostatnou recenzi ani nepsala. Ale fotku jsem si schovala do ročního zúčtování. Krém smrděl, byl řídký, moc nehydratoval a přišel mi docela agresivní. Nikdy víc.

11) Odlakovač Dermacol - Zpět na pozitivní vlnu. Nejlepší odlakovač na světě a jiný již ani nekupuji. Mám doma další dvě balení do zásoby.

12) Maska Missha - Další věc, která se u mě stala rutinou. Příjemná plátýnková maska, která krásně hydratuje pokožku. Mám doma jejich stálou zásobu.

13) Tekuté mýdlo Isana - Byla jsem jednou nevěrná Balee a nebylo to vůbec špatné. Ono na mýdle toho zase tolik zkazit nejde. 


14) Oční krém Laidbare - Docela zklamal a oční okolí nedokázal hydratovat dostatečně. Tak trochu barbarsky jsem ho vymazala jako krém na ruce.

15) Univerzální krém Elizabeth Arden - Moje recenze na něj byla docela ostrá, ale ve finále musím přiznat, že jsem si ho oblíbila. Nejenže je skutečně hydratační a poradí si se suchou až ekzematickou kůži, ale skvělý je i na drobné ranky či popáleniny. Nedá se nic dělat, ale tento krém potřebuji znovu.

16) Čisticí pásky Nivea - Nesmí chybět v žádné statistice. :-)

17) Antiperspirant Nivea - Nevím, kde se stala chyba, ale zatímco dříve to byly moji velcí oblíbenci, tentokrát mi nějak nesedl. Dělal skvrny na oblečení a ta ochrana také nic moc. Ještě mám v zásobě jeden, ale do budoucna to vidím spíše na něco jiného.


18) Vzorek krém Avéne - Údajně vhodný na první vrásky a musím říct, že mě nadchl. Hydratoval skutečně nadstandardně a přitom pleť nezatížil. Na zimu přemýšlím o plném balení.

19) Vzorek krém Vichy - Taktéž příjemně překvapil. Nemám sice velké problémy s akné, ale občas by se hodil a musím říct, že na pleti byl příjemný a nevysušoval.

20) Řasenka Avon - Tato produžující kráska byla fajn. Málokterá řásenak dokáže vykouzlit takovou délku. Opravdu jsem byla spokojená a budoucí koupi se nebráním.

21) Vůně Chloé Lovestory - Pro Chloé mám slabost obecně, ale konkrétně tato varianta je má nejmilejší. Nutně ji potřebuji znovu.

Uf, dotáhli jsme to do úspěšného konce. Mé kosmetické šuplíčky praskají ve švech, takže je nejvyšší čas dát si trochu pauzu. Celé prázdniny tak plánuji menší nákupní oddech a myslím, že i spolupráce na chvíli utichnou. Budu dělat, že aktuální slevy nevidím a budu se těšit na podzimní novinky a hlavně začnu šetřit na zářijové dny Marianne. Rozhodně se však nemusíte bát, že bych vynechala statistiku. Myslím si, že i přes to všechno, se ke mně nějaká ta kosmetika zatoulá. Však mě znáte. :-)

Co vy a červen? Byli jste obhlédnout všudypřítomné slevy?

20 komentářů:

  1. Tvářenka Brit Tea od Essence mě taky zklamala. Její barva je hodně světlounká, šíleným způsobem práší a ani výdrž není moc valná. Škoda, fakt se mi líbila. Micelárka od Dermacolu je skvělá, výborně odličuje, nedráždí a pokožku hezky zvláční. Za mě paráda.Co se týče spotřeby, tak nějak nechápu co všichni na tom odlakovači od Dermacolu vidí. Mě tedy neoslnil, přišlo mi, že odlakovává nic moc a docela to s ním trvá. Tak nevím kde se stala chyba :D

    Radu - Narozeninová GIVEAWAY o kosmetický balíček za 2700 Kč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná máš doma ještě daleko lepší odličovač:-) Můžu se zeptat, který používáš?

      Vymazat
  2. Byla jsem obhlédnout slevy, hlavně jsem využila ty ve Fannu:)
    Já jsem zvědavá na svoji statistiku, dneska se na ní vrhnu, abych ji mohla zítra publikovat.. Nepsala jsem ji už tři měsíce, takže to musím dohnat v jednom článku a vůbec se mi k té hromadě nechce :D
    Na tvářenku z Essence limitky jsem taky koukala, je moc povedená vizuálně, ale přišla mi strašně světlá, tak jsem ji nakonec nebrala.. a jsem za to asi ráda, když to tak čtu. Jinak mám zkušenost s Garnier odličovačem a můj názor je takový, že na řasy OK na odličování na prd :D Což je u očního odličovače celkem problém :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve Fann jsem byla dvakrát, taky se mi to líbilo. S Garnier odličovačem souhlasím na sto procent, přesně takový z něj mám pocit.

      Vymazat
  3. No téda opět tak skvělé novinky. Micelární vodu od Dermacol bych já ráda zkusila, četla jsem pozitivní recenze tak jsem zvědavá na tvoji. :))))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super, těším se na recenzi tvářenky MAC, jinak parfém Chloe mám a je to moje srdcovka, naprosto jí zbožňuju!:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné nákupy:-) S tvářenkou Essence taky hlásím zklamání, jak mně naprosto dostala designem, tak efektem a funkčností je na tom špatně:-(
    Jinak, já jsem na červen plánovala naprosté minimum nákupů, ale opět jsem selhala a svoje zásoby obohatila o dost nové kosmetiky. Radost mi udělal hlavně nový make-up L´Oréal Infallible a konečně jsem si taky objednala vitamínové tonikum Bourjois na které jsi mně nalákala:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Na Gosh jsem dnes koukala, že už bych si taky od nich mohla něco pořídit. Tvářenka a rtěnka MAC jsou na mém seznamu už pěkně dlouho. Snad to vyjde ted v červenci.
    krásný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla Mac tvářenku na wishlistu asi tři roky, takže je fakt vymodlená. :-D

      Vymazat
  7. Já měla v červnu narozky, takže si dám na nějakou pauzu s kosmetikou stopku :D i když dnes jsem si vlastně koupila 2 spreje antiperspiranty, mají dost slevy v Tescu.
    Právě koukám na tu micelárku od Dermacolu v letáku, za 130 Kč 400 ml se mi zdá super, tak ji chci vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké úlovky. :-) Ta tvářenka od Essence mě taky bohužel zklamala a to vypadala tak krásně. A navíc jsou tvářenky z limitek skoro vždy skvělé, tak nechápu, kde se stala chyba. S tím odlakovačem s tebou musím souhlasit. Taky už jiný nechci.
    makeuploverbeth.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A líbí se mi jak ty novinky fotíš dohromady a pak i po skupinkách zvlášť. Lépe se to prohlíží.

      Vymazat
    2. Taky to s tou tvářenkou nechápu, hrozně jsem se na ní těšila a přitom nejde kloudně použít. A moc děkuji za pochvalu. Dá to sice více práce, ale taky se mi to víc líbí.

      Vymazat
  9. Fuuu, to je věcí :D Bourjois toner jsem si koupila taky, a ráda bych mrkla i na ten odličovač očí :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  10. Mě teda právě kuličkové antiperspiranty moc nelákají. Masku na oči bych i já ráda vyzkoušela, tak se po nějaké půjdu podívat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem si toho minulý měsíc koupila spoustu, ale slevy a výprodeje jsem moc nevyužila. Taky bych už měla šetřit na dny Marianne :).

    OdpovědětVymazat
  12. V tých novinkách sú dost zaujimavé kusky a spotrebovancov je teda dost si myslim:)
    Cosmetics addiction

    OdpovědětVymazat
  13. Nové věci od dermacolu vypadají skvěle! :) hlavně ta micelární voda :)

    OdpovědětVymazat
  14. Asi budu muset taky konečně vyzkoušet něco od Bourjois :-) Já jsem před pár dny sehnala ve výprodeji v Tetě másla na rty Astor jen za 50 korun, z toho jsem měla radost :-) Zatím jsem zkoušela jen jedno, ale jsem nadšená :-)

    OdpovědětVymazat