pátek 22. května 2015

Laky na nehty Inglot

Laky od  Inglot jsem chtěla vyzkoušet snad od té doby, co se tato značka začala prodávat u nás. Trošku to krachovalo na ceně, která se mi příliš nelíbila. Dát za lahvičku 230 Kč, to si protiřečí s mým nepsaným pravidlem nekupovat laky dražší než stovka. Jenže nedávno Inglot pořádal menší bazárek a já jsem laky ukořistila za 90 Kč, a to už je docela přijatelné.


Předností Inglot laků je rozhodně výběr odstínů. Nabízí skutečně neomezené možnosti. A byť já jsem měla výběr značně zúžený, stejně jsem měla problém se rozhodnout. Nakonec jsem sáhla po letní modré 389 a netradičním třpytivém laku 237.


Laky mají docela tenký štěteček. Širší by se mi líbil asi více, ale pracovat jde i s tímto.


Pastelová modrá je skvělá pro nadcházející letní období. Stihla jsem ji však vyzkoušet už teď. Je to klasický krémový lak, takže v první vrstvě pruhuje a nutné jsou dvě. Texturou je trochu tekutější, než je zdrávo, ale nakonec jde na nehty nanést uspokojivě. Schnutí je na jedničku, ale to mě díky pomocníkovi OPI v poslední době obecně netrápí.

Bohužel mě trochu potrápily bublinky, ale asi bych z toho primárně nevinila lak. Mně se to stává snad už všech krémovek (proto mám také raději třpytky). Už fakt nevím, co dělám špatně. Čekám mezi jednotlivými vrstvami, netřepu s lahvičkou a stejně vždycky nějaká ta bublinka vyraší.

Nicméně, hodně zklamaná jsem byla z výdrže. Hned druhý den se začaly, ne šoupat špičky, ale rovnou loupat pláty laku. K tomu jakoby popraskala struktura barvy a muselo to dolů.

Asi ho ještě během léta vezmu na milost, ale oblíbenec se z něj nestane.



Třpytky, to je jiná. Miluji tyhle laky. Lakování je samozřejmě trochu piplačka. Musí se jakoby naťupat. Ve dvou vrstvách však téměř stoprocentně kryje. Je to průhledná tekutina s lehkým shimerem a kupou stříbrných a modrých třpytek. Vypadá slavnostně a skvěle se hodí pro speciální příležitosti. I když mě nedělá problém nosit i normálně přes den. 

Schne opět velmi rychle, ale počítejte s trochu hrubým povrchem. Výdrž je super, i když především proto, že se dá nenápadně upravovat. Prostě když se trochu ošoupe špička, tak ji normálně znovu přejedete lakem a nikdo nepozná, že tam bylo něco přiděláváno o několik dní později. Ne nehtech jsem ho nosila týden.

Odlakování je trošku problém. Rovnou jsem sáhla po alobalu, ale i tady to šlo ztuha. Ale ten efekt na nehtech mi to vynahradí. Nosit ho budu spíše v zimě, ale rozhodně se u mě neztratí.



Jsem ráda, že jsem si Inglot laky mohla vyzkoušet, jejich masový nákup však neplánuji. Opět jsem si potvrdila, že drahé laky jsou dobré pouze, co se výběru odstínu týče. Svými vlastnostmi se shodují s tím, co seženete v drogerii a modrou krémovku ještě ledacos předčí. Mé doporučení je tedy jasné, pokud vás uhrane nějaká barva, jděte do ní, ale jinak po Inglot lacích smutnit nemusíte.

Koupíte v prodejnách Inglot nebo nově na eshopu. 15 ml laku stojí 230 Kč. 

12 komentářů:

  1. Já teda třpitkovky obecně moc nemusím, ten modrý se mi na jaro líbí ,ale upřímně....230Kč za lak na nehty se mi moc nechce... :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Barvičky jsou to krásné, jen ta cena je dost přemrštěná na můj vkus

    OdpovědětVymazat
  3. Ten stříbrný je překrásný, jak žula :)) Takže ho možná asi zkusím, když není vyloženě špatný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky bych si dražší laky na nehty normálně nekoupila. Vlastně mně je líto dát i tu stovku, protože mi všechny přijdou stejné a nevidím v podstatě rozdíly :D a stejně na barevných lacích neujíždím :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  5. Ta modrá barva je překrásná. Na druhou stranu to není nic, co bych nutně musela mít, hlavně díky té vysoké ceně.

    OdpovědětVymazat
  6. Modra je nadherna, ale i ten druhy.
    http://style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ten tyrkysový vypadá nádherně! Škoda té výdrže, člověk by čekal asi něco víc, když je plná cena tak vysoká.. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Musím říct, že oba odstíny jsou krásný :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten třpytivý je nádherný, škoda, že jsem ho přehlédla :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat