středa 15. dubna 2015

Seznámení se značkou P2

Dnes to bude o německé značce P2. Je to privatní značka DM a sehnat jde bohužel právě jen v Německu. Řadí se k těm levnějším. Nejvíce bych jí přirovnala třeba ke Catrice. Dlouho jsem chtěla něco vyzkoušet, protože se obecně těší velké oblibě. Před Vánoci mi kamarádka přivezla dvě věci a vybrala mi skutečně skvěle, protože obě mi sedly.


Prvním kouskem je Lip Polish + Stain, což je takový typický hybrid mezi leskem a rtěnkou. Texturou je to lesk, pigmentací rtěnka a k tomu všemu se to do rtů vpije a dobře drží. Byla jsem z tohoto produktu nadšená od prvního vyzkoušení.


Textura je příjemná, rovnoměrně se nanáší. Napomáhá tomu i vykrojený štěteček.Po chvíli se barva do rtů vpije, ale stále zůstává takový sametový povrch a rozhodně nemám pocit, že by rty byly suché. A že já jsem na to docela háklivá. Nejvíce mi to připomíná lesky Caresse od Loreal, i když to není úplně totéž. P2 mi přijde lepší. :-) 

Barva si na rty hezky sedne a nerozpíjí se. Což je u takového odstínu dost důležité. Opravdu je to na rtech příjemné, nemusí se to moc kontrolovat a výdrž je nadprůměrná. Lehčí pití to zvládne bez problému. S jídlem už si to neporadí. To vždy zůstane už jen narůžovělý nádech a musí se to celé opravit. 

Další faktor, který je u mě u věcí na rty důležitý, je schopnost nevysušit rty ani po několika aplikacích během jednoho dne. Některé rtěnky se zdají být skvělé, ale už po obědě, po nějaké druhé třetí aplikaci, mám rty samou šupinku. Tento stain to ale zvládá bravurně a i po celém dnu rty netrpí. 

Opravdu mám radost, že takto výrazná barva je naprosto skvěle nositelná po celý den.



Problém to má jediný. A to je téměř nulový výběr odstínů. Kamarádka mi koupila 035 haute couture. Těšila jsem se, že až budu sama stát před stojanem P2, pořídím si další odstíny, jenže jsem narazila. Čekaly tam na mě celkem tři. Tenhle růžový, klasicky červený a poté nude barvička s podtónem do oranžova. A to bylo všechno. Takže jsem tak nějak usoudila, že mi ten jeden stačí. Cena se pohybovala cca kolem 5 eur za 7 ml.


Druhým produktem je pískový lak na nehty v odstínu 070 pretty. Nejsem velký milovník pískového efektu, ale mám u nich ráda tu jednoduchost při aplikaci i schnutí, takže asi 2 - 3 ve své sbírce mám. 

Tenhle se mi líbí barevně. Je to neutrální růžová a na nehtech působí decentně a díky třpytu i zajímavě zároveň. 


Lak má sice tenčí štěteček, ale lakuje se skvěle. Chytá krásně rovnoměrně a postačí dvě lehčí vrstvy. Schne téměř okamžitě. Je to skvělý pomocník v hektických dnech, kdy potřebujete doladit nehty během vteřinky. 

Výdrž je tak nějak průměrná, dejme tomu 3 dny. To je u mě tak klasika.

Rozhodně jsem za lak ráda. Sice mi trochu vadí ten drsný povrch, ale když spěchám a potřebuji rychlou manikúru, je k nezaplacení.

Cena za 11 ml se pohybuje někde kolem 2 eur.



Oba produkty mě mile potěšily. Více jsem nadšená asi ze stainu na rty. Je to neotřelá věc, která je uživatelský příjemná, hezky vypadá a rty nezatěžuje. Nosím ji ráda a docela často. Pokud si dokážete vybrat z těch tří odstínů, určitě ji při návštěvě německého DM nevynechejte. 

Pískový lak sice není moje krevní skupina, ale tenhle mě díky své jednoduché aplikaci, rychlému schnutí a hezké barvě dokázal ukecat a občas po něm ráda sáhnu. Opět vám ho můžu doporučit, tím spíše, pokud máte pískový efekt v oblibě.

Co vy a P2. Máte něco vyzkoušené?

12 komentářů:

  1. Škoda, že se tahle značka neobjevuje i v našich DM-drogérií. :( Stain vypadá skvěle.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Značku neznám a slyším o ní poprvé :) Laky na nehty mě neberou, ale lesk vypadá teda parádně :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
  3. Lak vypada velmi pekne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam od P2 ruz v tom cervenom obale a napriek tomu, ze vsetci tieto ruze miluju, ja z neho moc nadsena nie som. Ale ked sa dostanem do Nemecka, tak stojan tejto znacky zoberiem utokom ;) Skoda, ze sa P2 nepredava aspon v Rakusku.

    OdpovědětVymazat
  5. O této značce jsem zatím neslyšela, nezbývá než doufat, že časem dorazí i k nám. Třeba za pár let :-) Lip stain se mi líbí, nejsem ale příznivcem pískových laků.

    OdpovědětVymazat
  6. Fakt velká škoda, že tahle značka není k dostání i u nás..Tak třeba někdy..
    Ten lesk na rty má krásnou barvičku, taky bych si na ni dala říct:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Lak je suprový a značku vidím poprvé. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Ta barva na rtech vypadá krásně! :) Od této značky jsem zatím neměla možnost nic vyzkoušet, tak třeba časem se k ní dostanu..

    OdpovědětVymazat
  9. Tak stain si píšu na seznam co si musim koupit až pojedu do Německa

    OdpovědětVymazat
  10. miluju jejich laky, ty jsou opravdu boží :)) jedna řasenka byla taky fajn, bronzer z limitky taky super, i některé stínyy ok :)) ale narazila jsem i na špatnou rtěnku, je to kus od kusu :)) ale klidně bych stojan P2 u nás brala :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  12. Musím říct, že oba kousky jsou krásný :) Lesko-rtěnka má fantastickou barvičku a tyhle třpytkaté laky já mám nejradši

    OdpovědětVymazat