neděle 19. dubna 2015

Setkání s Avonem

V pátek se konala velká párty při příležitosti prvního výročí spolupráce blogerek a firmy Avon. Jelikož se sešla téměř celá blogsféra, jistě vám tento fakt neunikl a dočtete se o něm ze všech stran. Na druhou stranu, klobouk dolů před týmem Avon, který dokáže dát dohromady takto početnou párty a umí vždy překvapit novinkami i programem.


Avon v těchto dnech uvádí na trh velkou novinku, kterou jsou krémy Nutra Effects. Celou řadu najdete v aktuálním katalogu č.6. Již dříve jsem byla na tiskové konferenci, kde byly tyto krémy představeny a více informací jsem o nich psala v článku zde. Mně osobně jsou krémy sympatické a modrý hydratační kelímek již odpočívá na poličce v mé koupelně, tak jsem na něj moc zvědavá a určitě dám časem vědět. 


Během večera k nám promlouvalo hned několik hostů. Mezi ty nejvýraznější patřily PR manažerka Alena Pytlíčková a dermokosmetička Eva Přibylová.


Ano, jídlo bylo také. Tentokrát dokonce téměř výhradně zdravé a lehké. A samozřejmě fotogenické. :-)


Největší hvězdou večera však byl bezesporu dort plný cupcake, které byly ještě navíc ozdobeny makronkami. Hodně dlouho se kolem něj jen chodilo a fotilo, ale nakonec jsme s ostatními blogerkami neodolaly a pustily se do jeho rozebírání. :-)





Byl to příjemný podvečer, především díky tomu, že jsem měla opět možnost setkat se se starými známými blogerkami, ale také poznat nové tváře. Všem holkám moc děkuji za milou společnost a samozřejmě velké díky patří i Avonu za to, že se o nás takhle stará.

Abyste z toho něco měli i vy čtenáři, hned zítra se můžete těšit na malou soutěž, která kromě kosmetických produktů bude obsahovat i něco dobrého na zub (i když cupcake to bohužel nebude:-D).

Komu se sbíhají sliny na cupcake? :-) A co nová řada Nutra Effects, láká vás k vyzkoušení?

18 komentářů:

  1. Teda občerstvení vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat
  2. Toho jídla, cupcaky vypadají skvěle. Mě strašně mrzí, že mi to opět nevyšlo, ale už jsem měla naplánovanou svoji oslavu. Škoda, určitě to byla parásní akce :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Ty cupcaky jsou boží.. :D


    http://wormake.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. WOW, musím složit poklonu, jak ti to na poslední fotce sluší, kočka! :) Jinak Avon docela poslední dobou překvapuje :).

    OdpovědětVymazat
  5. Jé to muselo být super setkání, krásné fotky a čtivé čtení. :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Sliny se mi sbíhají, to jo :D Ale s krémy teda nevím nevím, s pleťovou kosmetikou od Avonu jsem si nikdy nesedla, na druhou stranu jsem trošku v pokušení vyzkoušet ten matující...

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  7. Muselo to být hezké setkání, známí tam dělali catering, tak snad všem chutnalo, vypadá to krásně.

    OdpovědětVymazat
  8. Muselo to být skvělé :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  9. ja som vyhrala od nich krém s tými chia semiačkami tak som riadne zvedavá aký bude :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé, cupcake, udělala jsi mi chutě:-) Já jsem dostala nějaké vzorky krémů z řady Nutra Effects, takže se chystám vyzkoušet, jsem docela zvědavá:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Muselo tam být skvěle a to jídlo vypadá velmi dobře. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  12. Přiznám se, že Avon jsem nikdy moc nemusela, ale v poslední řadě této značce přicházím více a více na chuť. Novou řadu určitě vyzkouším! :-)

    A jídlo vypadá úžasně :-)

    OdpovědětVymazat
  13. V pátek jsem pekla skoro 100 muffinů a tak 10 jich v sobotu snědla, takže teď na ně chuť ani nemám, ale vypadají krásně! :) Možná si objednám nějaký vzoreček nejdříve, ale jinak mě tahle řada nijak nezaujala..

    OdpovědětVymazat
  14. a opět mi to kvůli práci nevyšlo :( tak snad jindy :))

    OdpovědětVymazat
  15. To musela být super akce! ty cupcakes vypadají skvěle! Ty krémy vypadají dobře, určitě na ně juknu! na soutěž se těším! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  16. Bože ty cupcaky! Ano, já se hlásím, mně se sbíhají sliny! :D ale Avon nemám ráda :(
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  17. Strašně ti to sluší, Stáni! :) Škoda, že jsem byla v práci :( tahle párty vypadá dobře!

    OdpovědětVymazat