pátek 10. dubna 2015

Hydratační maska Yves Rocher

Dnes to bude o jednom pěkném omylu. Řada Hydra Végétal je dobře známá a chlubí se mnoha pozitivními recenzemi. Já to s ní mám tak, že je mi hodně sympatická, skvěle voní, ale vůbec nic na mně nefunguje. Pleťový krém lepil tak, že jsem kolikrát měla po ránu problém odlepit se od polšťáře. Micelárka byla dost agresivní a odličovala špatně. Nepříliš slavné bylo i tonikum. A co udělá člověk, kterému tato řada očividně nesvědčí? Ano, koupí si další produkt. Asi aby si původní domněnku potvrdil.


Hydratační maska Hydra Végétal je v řadě nejnovějším přírůstkem. Nalákala mě na to, že se nemusí smývat a také na tu skvělou ,,svěže mořskou" vůni.


Aplikace je skutečně rychlá a příjemná. Konzistenčně je to gel - krém, který po nanesení lehce chladí. Masku vždy nechám působit. Mezitím se třeba osprchuji a poté stáhnu zbytky suchým tampónkem. 


Poté už nastává zásadní problém. Pleť hrozně lepí, a to fakt hodně nepříjemným způsobem. Snad při žádném použití jsem se s tím nemohla smířit a vždycky jsem ještě vzala tampónek s tonikem a pleť přetřela. Lepivost sice zůstala, ale už jsem neměla ten nepříjemný pocit, že mi na obličeji zůstala lepivá neprodyšná hmota. 


Navíc nepozoruji žádné pozitivní výsledky. Pleť je akorát ulepená a tím to končí. Vůbec mi nepřijde, že by maska nějak výrazněji hydratovala či dělala cokoliv jiného. Naštěstí tedy nedělá ani nic negativního. I když samozřejmě beru v potaz fakt, že masku opravdu vždy přetřu ještě tonikem. Možná, kdyby se už pleť nechala být a setřely se jen zbytky masky, výsledek by byl lepší. Ale jak už jsem psala výše, nemůžu to prostě vydržet, protože mám pocit, že na tom obličeji něco mám a že se pleť dusí. 


Shrnuto podrženo, tahle maska je pro mě zklamání. Vadí mi, že pleť je po jejím použití hodně ulepená a nepozoruji významnější známky hydratace. Je to taková malá zbytečnost. Myslím si, že si můžu definitivně odškrtnout, že řada Hydra Végétal není nic pro mě. Za sebe vám masku fakt nedoporučím, i když samozřejmě je možné, že pokud vám sedí jiné produkty z této řady, že průser nebude ani tato maska.

Cena za 75 ml je 340 Kč, ale není problém koupit ji za polovinu.

Máte nějaký tip na hydratační masku?

18 komentářů:

  1. Ulepené produkty nemám ráda, teď jsem si zrovna dvě lepivky koupila v podobě čisticích vod, nějak už je dopotřebuju, ale nemám to ráda

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem ráda takovou tu medovo tvarohovou od LaChevre, co byla několikrát v Ladyboxu, teď mám panthenolovou od SynCare, ale já masky ráda střídám, a vlastně u žádné jsem si nikdy nevšimla takových účinků, že bych si jí musela koupit znovu.

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezky si tady (a i všude jinde) pořád propaguješ svůj blog. ;-)

      Vymazat
  4. Takže až přibude do této řady další novinka, vyzkoušíš? :D Lepivost u kosmetiky vyloženě nesnáším. Hydratační masku bohužel taky neporadím, protože moje nej jsou plátýnkové Missha a ty už dobře znáš ;)

    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá otázka :-D Upřimně doufám, že se už příště udržím a nic nekoupím. A pravda, Missha masky jsou nejlepší, ale je za ty peníze je to jen na občasné používání.

      Vymazat
  5. Ulepený pocit po použití jakéhokoliv kosmetického výrobku prostě nesnáším, takže určitě nepořídím.

    OdpovědětVymazat
  6. Mozem odporucit hydratacnu masku od Avene alebo masku Creme Fraiche de Beaute od NUXE.

    OdpovědětVymazat
  7. Hydratační masku Avene taktéž doporučuju. Z řady Hydra vegetal jsem měla micelárku, dobře mě odlíčila, ale hrozně mě dráždila, takže za mně rozhodně ne.

    OdpovědětVymazat
  8. Nemám ráda lepivý pocit. U mě by asi letěla do koše, škoda.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem si z této řady koupila čistící gel, ale ještě jsem ho nezkoušela. Ale také nemám ráda, když mi nějaký prdoukt na pleti lepí..

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj,
    krásný článek. Já tuto masku mám také, ale zatím v zásobě, takže nemohu hodnotit.
    Hydratační masky má dobrý Ryor.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Za mě maska od Bomb Cosmetics :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/duo-od-bomb-cosmetics-peeling-maska.html

    OdpovědětVymazat
  12. Eeeeee... ne. Ne a ne a ne, s lepidly se nekámoším. Na tu mořskou vůni jsi mě ale málem nalákala :)

    www.slecnazrzava.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám od YR tuto masku http://www.yves-rocher.cz/opravna_vyzivujici_maska a je úplně výnborná :) Mám teda mega suchou pleť, takže masku používám klasicky místo denního krému :D Ale funguje. Pleť je vypnutá, hydratovaná.. Jen z toho složení nejsem moc nadšená..

    OdpovědětVymazat
  15. ježiš ta micka, ta je šílená! sice mi nelepí ani neštípe, ale řasenku akorát rozmatlá všude kolem, takže vypadám jak panda a musím si vzít ještě jednu micku, abych odlíčila šmouhy :D

    OdpovědětVymazat