neděle 22. března 2015

Moje kosmetické stálice 3

Po zhruba roce jsem zpět s rubrikou, která u mě není úplně obvyklá. Kosmetiku střídám a neustále hledám něco nového. Jen velmi zřídka u něčeho zůstanu. Ale občas mě něco skutečně dostane a já zůstávám věrná. Aspoň tedy na nějaký čas. Když se podívám na TOP 5, kterou jsem dělala před více než dvěma lety, už tolik aktuální není. Dodnes používám jen masku YR. Pětka nej z loňského jara už je o něco aktuálnější a používám stále všechny produkty. A dnes k nim přidám další pětku těch nejlepších kosmetických věcí, které ve své výbavě mám.


Lak na vlasy Schwarzkopf Laků na vlasy jsem za svůj život vyzkoušela jen velmi málo, přesto nemám ambice dále experimentovat. Tenhle červený Shine od Schwarzkopf mi po všech stránkách vyhovuje a nemám potřebu ho měnit. Určitě bych se ale neřídila označením síly fixace. Údajně je Ultra Strong, což si ale nemyslím. Je právě skvělý na rozpuštěné vlasy, jen pro takové lehké uhlazení. Myslím si, že s nějakým složitějším účesem by si neporadil. Mně však nadevše vyhovuje. Vlasy drží svůj tvar, nelítají, jsou uhlazené a především lesklé. Lak skutečně hezky vytáhne barvu a dodá jí lesk. Lak vlasy nijak nezatěžuje a téměř vůbec ve vlasech není cítit. Cena je navíc kolem 70 Kč, v akcích i méně, takže není co řešit. (RECENZE)

Odlakovač Dermacol Loňský objev, který dostal nejednu blogerku. Já už mám třetí balení a v dohledné době neplánuji zkoušet jakýkoliv jiný odlakovač. Vždycky jsem si myslela, že zrovna u tohoto druhu výrobku je úplně jedno, co za značku používáte, protože jsou všechny stejné. Dermacol mě však přesvědčil o opaku. Lak dokáže stáhnout překvapivě lehce. Co je ovšem nejdůležitější, o nehet zároveň pečuje. Ten není tolik vysušený a z dlouhodobějšího hlediska se i méně láme. (RECENZE)

Tonikum Bourjois To nejlepší tonikum, které jsem kdy měla. A že jsem jich vyzkoušela již mnoho. Tohle nejenže krásně voní po šťavnatých mandarinkách, ale díky podílu vitamínu C dokáže hezky rozzářit pleť. Jako tonikum skvěle plní svoji funkci. Zatáhne póry, dočistí zbytky nečistot. K pleti je jemné, nelepí a při dlouhodobějším používání prokazatelně sjednocuje tón pleti. Určitě ho doporučuji k vyzkoušení. (RECENZE)

Odličovač očí Yves Rocher Tento odličovač používám s menšími či většími přestávkami již několik let. Myslím si, že neexistuje jiná kosmetická věc, od které bych spotřebovala tolik balení. Nebála bych se říct, že jich mohlo být pomalu už deset. Odličuje na výbornou, to bez diskuze. Dlouho jsem však bojovala s jeho mastnotou a snažila se hledat jiné odličovací alternativy. Bohužel jsem nepochodila a následovalo jedno zklamání za druhým. Takže jsem se zas a znovu vracela k Yves Rocher. A víte co, dnes už mi vlastně mastný ani nepřijde. Je to nejlepší oční odličovač a tečka. (RECENZE)

Oční krém Nonique Je docela zvláštní, že zatímco najít jeden pravý pleťový krém je pro mě obrovský problém a neustále tápu, tak u očních krémů se mi daří a na který sáhnu, ten si zamiluji. Už jsem měla stálici u Alverde, ale ten bohužel přestali vyrábět a jeho novější alternativa už není ono. Taktéž miluji Vichy, ale ten není tolik univerzální. Na plné čáře tedy vítězí Nonique. Aktuálně mám již třetí balení. Je po všech stránkách ideální a mému typu pleti dokonale sedí. Dostatečně hydratuje, ale přesto není hutný, nelepí, pleť nezatěžuje. Dávám ho i ráno pod makeup a také není problém. K tomu je čistě přírodní a stojí kolem 150 Kč. Je to prostě poklad. (RECENZE)

Nezbývá, než se zeptat vás, jaká je vaše kosmetická stálice?

15 komentářů:

  1. Oční krém Nonique jsem měla v hnědé variantě a byl úžasný!

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujalo me to Bourjois tonikum, budu se po nem muset mrknout :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Bourjois tonikum a asi i oční krém Nonique určitě ozkouším :) a Dermacol odlakovič je má stálice také :).

    OdpovědětVymazat
  4. Ten odličovač jsem si zrovna včera taky koupila už asi potřetí nebo počtvrté. Líbí se mi barva, to, že mi po něm rostou hezky řasy a mastný mi ani nepřijde, na sušší oční okolí naopak super :)

    Nový článek na Small Everyday Joys blogu - nejlepší a velmi budget-friendly tužka na oči

    OdpovědětVymazat
  5. Tonikum od bourjois chci take vyzkouset.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tonikum musím vyzkoušet. Mě naopak Dermacol odlakovač nijak neoslovil, nepřišlo mi, že by odlakovával kdoví jak dobře. Zůstávám věrná Isaně z Rossmanna.

    Radu - Giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzkoušený mám jen odlakovač Dermacol a vyhovuje mi natolik, že jiný už snad ani pořizovat nebudu:-) Jinak bych ráda vyzkoušela tonikum Bourjois.

    OdpovědětVymazat
  8. Odličovač YR používám také a je fakt super, určitě jsem jich vypotřebovala alespoň 15. Zbytek jsem bohužel nezkoušela. Jinak z péče asi nemám produkty, které bych si kupovala pořád. Možná tak Douglas odličovací ubrousky, Biodermu a Rexona Dedoranty. Kupuji si ale třeba Porefessional od Benefitu, vypotřebovala jsem jich už minimálně pět :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zaujímavé produkty :) Zhodujeme sa v používaní laku, ja ich síce striedam (rôzne druhy/farby), ale len v rámci značky Schwarzskopf :) Tie sú podľa mňa najlepšie. Veľmi rada by som však skúsila to tonikum Bourjois a odlakovač od Dermacol som tiež ešte neskúšala, tak keď ho uvidím, určite po ňom siahnem. Ďakujem za tipy, super článok :)
    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  10. Ten oční krém vypadá dobře. Používám od Eucerinu a už dochází, tak se za chvíli budu ohlížet po novém krému. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  11. Na lak na vlasy a odlakovač jsi mě docela nalákala. Zato odličovač YR mi vůbec nevyhovoval. Mou stálicí je odličovač Vichy, který se přestává vyrábět :-(

    OdpovědětVymazat
  12. Taft lak mám 3 a je super :). Odlakovač od Dermacolu jsem právě dopotřebovala taky, líbilo se mi, že mi nehty nevysušoval a pěkně voněl a taky odlakoval pěkně.
    A dvoufázový odličovač od YR se chystám vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  13. S tím odličovačem naprosto souhlasím! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  15. Taftu jsem spotřebovala už snad 20 tub :D ale ted momentálně jsem si oblíbila spíše Baleu která mi moc vyhovuje co se laků na vlasy týče. Odličovač YR mi zase absolutně nevyhovoval :)

    OdpovědětVymazat