neděle 1. března 2015

Kosmetická statistika (únor)

Sliboval tady někdo únorové šetření? Nejraději bych napsala, že já jsem to rozhodně nebyla, ale to bych to musela jít z té minulé statistiky smazat. :-) Únor byl pro mě, po všech stránkách, bohatý a skýtal mnoho lákavých nabídek a pokušení. Takže to vlastně dopadlo stejně jako vždycky. S výjimkou, že ve spotřebě mi to šetření vyšlo a číslo je velmi nízké. Konkrétně je to 42 novinek a jen 10 spotřebovaných kousků.

Novinky

Opět a zase se mi podařilo během měsíce nastřádat 7 věcí na rty, 4 laky na nehty nebo více než litr sprchového gelu. Největší zásluhu na tom má výlet do Drážďan, který čítá 17 kousků. K tomu menší (větší) objednávka z parfums.cz, návštěva Yves Rocher, pokušení v podobě Look Fantastic beauty boxu a pár dalších drobností. Alespoň spolupráce na chvíli utichly a na fotce najdete pouze tři věci od Avonu. 

Spotřebováno

Tady se naplno ukázalo, že únor je opravdu velmi krátký a u spousty věci mi zbylo tak tak na dně a najdete je tady až ve statistice za březen. 10 věcí je na mě opravdu málo, tím spíš, když hned dvakrát jde o jednorázovou masku. 

1) 2) Masky Missha - Moji velcí oblíbenci, které asi budete vídat pravidelně. Je to příjemný relax a pleť je po nich jemná, hydratovaná a odpočatá. Doporučuji.

3) Sprchový gel Sephora - Vytvořil krásně jemnou pěnu, voněl výrazně po mangu a celkově byl fajn. Jen ta jeho cena není úplně nejlevnější, takže je fajn jako dárek nebo jednou za čas jen tak pro radost. Časem si zase určitě nějaký pořídím.

4) Pěna na holení Gillette - Moje stálice. Jiné pěny už ani nekupuji.

5) Micelární voda Mixa - Tahle micelárka mi fakt sedla a pro mě je asi nejlepší ze všech. Sice existují i ty, co odličují o chlup lépe, ale já micelárky používám spíše jen na takové dočištění nebo ráno, takže mi to nevadí. Důležité pro mě je, že tato micelárka pleť nevysušuje, ale zároveň nelepí. A to umí málokterá. Určitě si ji koupím znovu.

6) Sprchový gel Yves Rocher - Příjemná vůně hrušky v karamelu. Škoda, že to byla jen limitka. Jinak klasický sprcháč, co plní svoji funkci a pokožce nijak neubližuje.

7) Tělový olej Dermacol - Můj oblíbenec s božskou vůní hroznů a limetky. Hydratace je spíše průměrnější, ale miluji tu vůni a skutečně na mě má antistresové účinky. Určitě si ho časem koupím znovu.

8) Odličovací pěna Douglas - Nakonec jsem si ji vlastně oblíbila. Sice mi nevoněla, ale k pleti byla šetrná a odlíčila výborně. Možná si časem zase tohle cestovní balení koupím.

9) Odličovač očí Yves Rocher - Už jsem asi vzdala hledání toho dokonalého odličovače očí a spokojila jsem se alespoň s tímto. Je trochu mastnější, ale odlíčí skvěle. Plynule jsem přešla k dalšímu balení. 

10) Kondicionér Original Sprout - Nejlepší kondicionér, co jsem kdy měla. Vlasy nezatížil, ale hezky je uhladil a spolu se šampónem, ze stejné řady, to byl lék pro moji svědivou pokožku hlavy. Ano, potřebuji velké balení.

Na závěr už jen klasické sliby. Ano, v březnu už se bude skutečně šetřit. Mám toho teď nasysleno opravdu dost a navíc i peněženka si potřebuje odpočinout. Tak co, kdo si vsadí, že příště bude určitě méně než dvacet produktů?

Co vy a únor? Šetřili jste nebo jste si koupili něco hezkého?

18 komentářů:

  1. Gilette pěnu kupuju pravidelně také a odličovač očí YR rovněž :). Já si v unoru koupila tu paletku Nars, takže o šetření se moc mluvit nedá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Nars paletku také pořád myslím, ale nějak na ni nezbylo v rozpočtu místo. Tak uvidíme, jak dlouho se v Sephoře ohřeje a zda na ni ještě dojde.

      Vymazat
  2. Tolik novinek :) !
    Gilette gely na holení jsou také mé nejoblíbenější a pak jsem měla odličovač od YR který mi tedy nesedl vůbec :)

    OdpovědětVymazat
  3. Micelárku od Mixy mám také nejradši :).

    OdpovědětVymazat
  4. Dermacol odlakovač si chci pořídit až spotřebuji všechny zásoby, co doma mám. A nalákala jsi mě na tu micku od Mixy.
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  5. Juuu, toho je! Ale obdivuju, že se ti daří poctivě spotřebovávat. Já se v únoru taky rozšoupla (viz dnešní článek na blogu) až je mi chvílemi stydno :-D

    OdpovědětVymazat
  6. To je nadílka! :) Snažila jsem se šetřit, ale i tak jsem skončila s paletkou Iconic 2 od Makeup Revolution :D Tak přeju hodně štěstí v šetření další měsíc :)

    OdpovědětVymazat
  7. Koukám, že sprchové gely a tělové krémy TrackleMoon nenechali chladnou ani Tebe! :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přímo jsem se do nich zamilovala. Ty obaly jsou skvělé a navíc všechno moc hezky voní.

      Vymazat
  8. Tolik bozskych novinek. Miluji sprchace od Yves Rocher.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. To je poradna hromada novinek :-) Taky se mi nedari setrit tak, jak bych chtela :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Vidím, že nákupy jsi rozhodně nezanedbávala, sešlo se Ti toho opravdu dost:-) Plátýnkové masky Missha bych ráda vyzkoušela:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky mám micelárku od Mixy nejradši. Podle mě pleť nejen hezky vyčistí, ale i lehce hydratuje :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  12. Ja som tento mesiac celkom odolala :) Ale teraz keď vidím všetky tie super veci, tak ľutujem a najradšej by som mala všetko doma a skúšala a skúšala :) teším sa na recenzie :))

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  13. Teeeda, to je novinek :D já jsem si v únoru koupila parfém + tělový mléko + deo Cherish z Avonu a ještě masku na vlasy
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem v únoru rozhodně šetřila, měla jsem ještě jiné výdaje, takže se ani nedalo moc co kupovat, nebylo za co :D Za to ve spotřebě jsem se nějak činila, objevila jsem i pár zkažených nebo nepoužitelných věcí, které jsem v šuplíku pořád měla.. takže ty taky letěly. Tak jsem se poprvé dostala do záporných hodnot, tedy že spotřebované věci převažovaly a mám z toho velkou radost:)

    OdpovědětVymazat
  15. Velmi pěkné novinky. :-) A tu pěnu na holení taky používám, je výborná.
    http://www.vmemzivote.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat