neděle 15. března 2015

Další dávka kosmetických novinek

Podobný článek tady byl nedávno, ale jelikož se kosmetické firmy činí a valí na nás jednu novinku za druhou, tak jsem se rozhodla sepsat další díl. Co lákavého se chystá?

Maybelline Nude paletka
Zdroj: tisková zpráva L'oréal

Maybelline se skutečně činí a připravuje hned několik novinek. Tou nejvýraznější je paletka očních stínů The Nudes. Obdivovala jsem ji již u zahraničních blogerek loni na podzim a v dubnu konečně zavítá i k nám. Sice obecně nesklízí ty nejlepší recenze, ale jak se znám, budu ji muset sama vyzkoušet, abych se přesvědčila. Vizuálně je úžasná a nude paletek není nikdy dost. Prodávat se bude pouze v drogeriích DM za 350 Kč. 

Maybelline Baby Lips Electro 
Zdroj: tisková zpráva L'oréal

Věděla jsem, že se k nám chystají, ale překvapilo mě, že se tak stalo velmi rychle. Nové Baby Lips se zabydlí v našich drogeriích ještě během března. Já tyto balzámky jednoduše miluji. Jejich kolegové ze stálé kolekce mi dělaly společnost celou zimu a nedám na ně dopustit. Z Elektro řady mám již delší dobu poslední v řadě Pink Shock a myslím si, že budu potřebovat i ty další čtyři. 

Maybelline podkladová báze
Zdroj: tisková zpráva L'oréal

Poslední Maybelline novinkou je báze pod makeup, respektive Maybelline ji oficiálně představuje jako něco, co se dá použít namísto makeupu. Podobně jako třeba Blur od Garnier. A předpokládám, že se to bude chovat úplně stejně. Věřím, že si to své zastánce najde, ale mě osobně to zase tolik neláká. Cena je 200 Kč a dostupná bude od března.

The Body Shop řada se zeleným čajem

Hodně se teď mluví o nové tělové řadě se zeleným čajem od The Body Shop. Nemám s jejich produkty sice nejlepší zkušenosti, ale stále mě lákají a třeba by mě novinka mohla sednout lépe než její předchůdci. Minimálně ji zajdu omrknout, protože vůni zeleného čaje obecně miluji, takže si myslím, že se mi něco zalíbí.

Rimmel laky na nehty


Rimmel chystá extra porci nových laků na nehty. Novinkové budou 60 Second Ultra Shine a také jarní kolekce Rita Ora. Laky Rimmel mám obecně hodně ráda a navíc se chystají opravdu nádherné barvy. Zvláště Rita se opravdu vyřádila a líbí se mi skoro všechno. Sice nové laky vůbec, ale fakt vůbec nepotřebuji, ale asi neodolám a nějakou jarní barvičku si pořídím. Info o dostupnosti bohužel nemám, ale věřím, že budou v obchodech velmi brzy.

Rimmel lesky na rty

Rita Ora se postarala nejen o laky na nehty, ale také o nové lesky na rty Oh My Gloss. Lesky jsem měla od Rimmel vždy ráda, takže mě lákají i tyhle. Pokud se mi v reálu nějaká barvička zalíbí, určitě bude moje. Na jaro se bude lesk hodit. :-)

Essence Love and Sound

Další v pořadí Essence limitek je Love and Sound, která by u nás měla být dostupná v dubnu. Asi jsem tam nenašla favorita, ale pár zajímavostí stojí za zmínku. Milovníky pískových laků určitě zaujme jejich matná verze. Nemůžu si pomoct, ten prostřední oční stín bych s klidem použila jako tvářenku. A jak fungují bronzující papírky, to asi raději ani nechci vědět. :-D

Na které novinky se nejvíce těšíte vy?

18 komentářů:

  1. Te dá to jsou ale novinky. Laky Rimmel vypadají úžasně, škoda jen, že mi takhle jejich kolekce vůbec na nehtech nedrží. :/

    OdpovědětVymazat
  2. Třikrát hurá za Maybelline paletku!

    my-makeupstore.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ta paletka od maybelline vypada uzasne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že se docela těším na ty Rimmel laky a na tu Maybelline paletku ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
  5. ooo matné laky :) po nich sa budem musieť pozreť :)

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi pěkné novinky, na některé se už moc těším. :-)

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. mě se líbí ty Rita Ora laky Rimmel, akorát je celkově nemám moc v lásce, protože mi přijde, že hrozně rychle houstnou, ale nějaký určitě pořídím.
    a ty Essence rtěnky by nemusely být marné :)

    OdpovědětVymazat
  8. Paletka Maybelline vypadá skvostně, už teď vím, že bych si ji chtěla pořídit:-) No a i když laků na nehty mám víc než dost, tak některé odstínů laků na nehty Rimmel jsou tak povedené, že asi neodolám:-)

    OdpovědětVymazat
  9. moc nechápu, proč Rimmel předělal obaly, tyhle mi přijdou strašné :D

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se nejvíce líbí ty barvy laků od Rimmelu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tyhle novinkové články u tebe zbožňuji, jen se pak vždycky prodlouží můj wishlist zase o několik položek :D Nejvíce mě zaujaly nové Baby lips a taky laky z jarní kolekce Rimmelu :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Koukám, že kosmetická značka, která ve svém sortimentu nemá a la Naked paletku, jako by nebyla. :-) Docela mě láká Babyskin, asi vyzkouším. Naopak Babylips ve mně důvěru nevzbudily, ale aspoň jeden časem vyzkoušet budu muset. Abych náááhodou o něco nepřišla - znáš to. :-D Pobavila jsi mě s těmi bronzujícími papírky - představa líčení se něčím takovým mě taky docela leká. :-D

    OdpovědětVymazat
  13. Tak na nový Baby lips snad i mrknu, ty obaly lákají :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  14. Díky za info o novinkách, naštěstí mě zaujala jen báze Babyskin:-)

    OdpovědětVymazat
  15. No já se nejvíc těším na ty laky. Jsem ráda, že má zase někdo matnou kolekci a ty Rimmel jsou moje snad nejoblíbenější laky z drogerie.
    Marcipánová Martha

    OdpovědětVymazat
  16. Nejvíc mě zaujala báze Maybelline. Až ji potkám, kouknu na složení a když se mi bude líbit, koupím :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Babylips electro mají na krasa.cz za 59,- ;) objednala jsem si ten výrazně růžový a fialový a ta pigmentace jen nic moc, čekala jsem větší :/ ale co bych chtěla od balzámku, že :D

    OdpovědětVymazat
  18. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat