středa 4. února 2015

Deja Vu s Ladyboxem

Ladybox pro nás na leden připravil skutečné překvapení. Pod oficiální záštitou All Star Ladybox tam naskládal produkty, které v boxu již byli a kamufloval to kvantitou. Bylo tam toho hodně a hodně velkých věcí a plných balení. A světe div se, ono to na českého zákazníka funguje. Už před časem jsem psala o tom, že Ladybox změnil své zaměření a namísto na kosmetické fajnšmekry toužících po novinkách, míří na průměrnou českou ženu, která toho chce, za své peníze, hlavně hodně a ideálně co zná, ať nemusí moc přemýšlet, co je na tom mrňavém neznámém pytlíčku napsané. A asi to tak má i být, protože takových žen je samozřejmě víc a pro box to představuje větší odbyt.


Celou lednovou krabičku jsem tedy vzala s nadhledem. Mé oblíbené produkty jsem si nechala a zbytkem podaruji kamarádky. Na oficiální letáčku bylo uvedeno vždy 9 věcí, plus se v boxu objevila náhodně ještě desátá položka. Boxy se od sebe mírně lišily a existuje více variant. Dominovala především velká balení, takže když člověk skutečně odhlédne od toho, že všechno už doma má, tak je ta hodnota veliká. 

Recenze pojmu jako takové deja vu. Každý nadpis bude skrývat odkaz na původní recenzi a nyní už jen připíši, jak se můj vztah k dané věci změnil. Vlastně jsem původně přemýšlela o článku, kde bych shrnula, co mi loňský rok s Ladyboxem přinesl. A asi ho tedy dělat nebudu a sfouknu to tímto článkem.


Byl v boxu docela nedávno. Za tu dobu jsme se však stačili více poznat. Skvěle mi sedí odstín, makeup se dobře nanáší a na pleti hezky vypadá. Bohužel během dne trochu vysušuje a umí se mi objevit šupinky. Ale myslím si, že to může být dáno ročním obdobím a třeba na jaře mi bude sedět lépe. Tak jako tak, je to vcelku fajn makeup, po kterém čas od času sáhnu. Ovšem určitě ne tak často, abych potřebovala další lahvičku do zásoby. 


Naposled jsem psala, že jsem mléko uložila do zásob. A ano, leží tam doteď a asi ještě chvíli bude. Tato mléka mají lehkou konzistenci a jsou méně hydratační, takže je využiji spíše přes léto. Kromě tohoto pistáciového mám schovaný ještě i jasmínový. Takže někdy se určitě dočkáte i recenze, ale v dohledné době to nebude. Další balení do zásob neschovávám, přece jen skříň není nafukovací.


Sprchové pěny Rituals jsou fajn. Vždycky už se chystám, že si ji konečně koupím, ale mezitím se vždy opět a zase objeví v Ladyboxu. :-D Takže tohle už je asi moje čtvrté balení. Tahle parfemace sice není úplně nejlepší, ale nevadí. Tento kousek si nechám pro sebe.

Pasta na zuby Colgate

Jedna ze dvou věcí, která v boxu není opakovaně, a je to novinka. A je to pasta na zuby Colgate. :-) Buďme však optimisté. Já jsem ráda, že to není další z řady Max White, protože ty mi fakt nesedí. Tahle vypadá neškodně, tak aspoň nemusím dlouho žádnou kupovat. 


Jestli jsem měla v lednovém boxu z něčeho opravdu radost, tak je to tento lesk od Inglot. V červnu jsem ho totiž dostala v jiném odstínu, takže se mi hodí, že mám teď další kousek do sbírky. Lesk je moc příjemný. Tedy respektive, vlastnostmi je to spíše rtěnka. Je tedy pravda, že jsem tu svoji původní za toho půl roku příliš často nevytáhla, ale je to spíše tím nešťastným balením. Musím se konečně vydat do Inglotu a koupit jim pořádný domeček, aby to bylo více přenosu schopné. 


Tuto tužku mám stále ráda. Když člověk spěchá, udělá s ní rychle hezké líčení. Na oku navíc s bází drží celý den. Nicméně, mám podobných produktů docela dost zrovna po Sumitě nesahám úplně nejčastěji. Takže mi jedna ve sbírce rozhodně stačí a tahle bude dělat radost někomu jinému.


Pokud vás zajímá story o tom, jak mi málem uhořel zadek, můžete si počíst v prvotní recenzi. Pytlíčky jsem tehdy vyhazovala nedopoužívané a nemíním to pokoušet znovu. Trvám na tom, že je to dost agresivní a to si radši nechám nějaký ten dolíček. 

Krém Barefoot, Krém Egyptian Magic

Dva pidi pytlíčky. Barefoot již známe. Je to takový neutrální krém na všechno. Schovám ho na nějakou cestu, to se bude hodit. Egyptian Magic je v boxu novinka. Je to prý univerzální krém, který zahojí všechny neduhy. Zatím jsem ho nezkoušela, ale hned jak bude na co, tak jej ráda vyzkouším.


Od té doby, co jsem tento peeling držela naposled v ruce, se změnilo mnohé, včetně mého vztahu k peelingům. Nyní už je ke své kůži pouštím, byť jen velmi lehounce. Peeling na obličej ale asi stále nepotřebuji, a tak stejně jako první balení, poputuje i tohle k jiné majitelce.

To by bylo úplně všechno. Mně to celé přijde tak neuvěřitelné, že ani nemám sílu se nějak vztekat a opravdu se tím spíše bavím. I když je pravda, že já všechny boxy dostávám, takže nebudu lhát, že právě díky tomu, nad tím dokáži mávnout rukou mnohem jednodušeji. Kdybych celý rok box pravidelně platila a oni se mi v lednu odměnili tímhle, asi budu víc naštvaná. Ale jak už jsem psala několikrát, cílení boxu se posunulo jinam. Cílí nejen na průměrnou ženu, která chce hodně velkých produktů, tak také moc dobře ví, že se jim zákazníci střídají a není moc těch, co by box odebírali dlouhodobě. A tudíž opakování produktů není takový problém. 

Stejně mě to ale neodradilo od toho, abych neprahla zvědavostí po tom, co vymyslí v únoru.

Za poskytnutí krabičky k recenzi děkuji zastoupení Ladyboxu.

Co vy a leden? Také by vás to vyvedlo z míry nebo byste byli rádi za takovou porci plných balení?

21 komentářů:

  1. Já si LadyBox platím někdy od září, takže mě spíš než duplicita naštvalo to, že za stejné peníze dostal někdo "dražší a vytuněnější" balíček a někdo už míň... měla jsem skoro tu samou variantu jako ty, ale bez peelingu. Prostě zklamání, no... ještě asi objednám valentýn, ale to pouze pokud budou aspoň dvě nápovědy a jestli bude jiná krabka než růžová :) jinak nejspokojenější jsem se Sumitou, je fajn na denní líčení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. finanční nevyváženost je velkým bojem i v zahraničí. tam se krabičky od sebe vždy hodně liší a taky je vždy bitva. ale chápu, že to zamrzí, tím spíš, když by člověk využila právě ty produkty, které nedostane.

      Vymazat
  2. Z ladyboxu som každý mesiac viac a viac sklamaná a preto som ho už neobjednávala a pozerám že som dobre spravila. Takmer všetkyy tie veci mám stále doma a nepoužívam ich (s vínimkou toho pidi sprcháča ten som minula za týždeň) :) Patrím medzi zákazníkov ktorý si ho objednávali lebo mali chuť riskovať a experimentovať no ladybox mi v tom moc nevyhovel :)

    Ajush

    OdpovědětVymazat
  3. Uf, já už neobjednávám, já bych teda spokojená nebyla, znova to samé, ač velká balení...ne a ne:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já už dlouho neobjednávám a ani moc nelituji. Ale třeba na ten lesk na rty Inglot bych si říct dala:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ladybox mě nikdy nezaujal natolik, aby si ho objednala. Ale make-up od Catrice bych chtěla vyzkoušet, jen co najdu u nás v okolí drogerii, kde mají tuto značku a stejně tak po tom Himalaya peelingu se musím podívat :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, oni tam fakt dali všechno, co už tam minimálně jednou šoupli :D Nebýt tvého článku, tak si toho ani nevšimnu! Už dobrý rok jsem si žádný z českých boxů neobjednala a ani mi to není líto. Počáteční myšlenka je teď už úplně někde jinde, což je hrozná škoda.. To radši investuji ty peníze do nějakého zahraničního, kde se opravdu dočkám "neotřelých" produktů:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky pomalu začínám experimentovat se zahraničními boxy, abych si užila nějaké to překvapení.

      Vymazat
  7. Ach to by me nastvalo kdybych tam objevila to same.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Mám pocit, že v tom LB je pořád, ale pořád to samé! Mazec...

    OdpovědětVymazat
  9. Me naopak Ladybox hodne nastval. Beru ho temer od zacatku a nechci ty same produkty, rada zkousim nove. Nechala jsem si jen tuzku Jelly pong pong.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  10. Vůbec jsem nevěděla, že tohle vydávají, beru to spíš jako vyčerpání zásob, asi mají ještě plné sklady :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojda,

    pokud makeup nechceš, můžeme se domluvit, docela bych do něj šla...

    Jinak koncepce boxu celkově stojí za starou belu! Já osobně ho měla ráda, fajn, že se tam objevil Inglot, super byl šampon a kondiš Loreal... moc se mi líbilo tolik omílaný čistící mlíko na pleť (a teď netuším od koho)... super byla i eko edice...

    Ale jinak je to prostě bída a děs... mazadla, sprcháče a pasty na zuby... Tvl já si myslím, že tyhle krámy si můžu koupit v každý Jednotě v každejch Kotěhůlkách! To není nic objevnýho a zajímavýho! Kvůli tomu mi box přestal bavit a nekupuju ho...
    Jo a zapomněla jsem dodat -> Palmers :-P se mi ekluje natolik, že když ho potkám v drogérce, tak mám chuť utíkat co nejdál od toho...!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel už jsem makeup darovala dál.
      Jo jo, na Palmers mám taky averzi a taky jen kvůli Ladyboxu. Docela se divím, že zrovna v tomhle vydání chyběl. :-D

      Vymazat
  12. Věděla jsem to, neobjednala jsem a je to dobře. S LB jsem víceméně skončila, za ty peníze mi už fakt nestojí abych dostávala stále stejné věci nebo pytlíčky co dávají jinde zdarma. Já se teď moc těším na Mishabox, ten mi jendou, dvakrát do roka fakt bohatě stačí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Missha box bych taky chtěla někdy vyzkoušet, ale nikdy ho nestihnu objednat. Tak snad příště.

      Vymazat
  13. Naprostá pravda s tím cílením, osobně bych si nechala asi jen tu pěnu, i když zrovna tuhle růžovou řadu mám nejmíń ráda a sama si kupuju bílou a oranžovou. Zbytek je pro mě osobně mix podřadných značek, o které nemám ve svém životě zájem. A pytlíčky jako něco extra neberu, ty se všude dostávají zdarma. Už ani nevím, kolik LB stojí, ale byla bych naštvaná platit za věci, které seženu v každém rossmannu. Odebírám Lookfantastic box a to mě docela baví, i když spíš proto, že mi ho nabídli zdarma jako kompenzaci za jejich průser s mými balíčky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lookfantastic taky teď očekávám, akorát díky tomu děsnému kurzu je to docela drahá sranda a na každý měsíc to nebude.

      Vymazat
  14. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  15. Jsem ráda, že jsem opět nepodlehla a ušetřila si naštvání. Půlku věci mám z minulých LB a druhou půlku bych až tak nevyužila. Na LB už asi kašlu. Když jsem ho objevila, nechápala jsem, proč některé ženy psaly, že mají tři krabičky a už je to nebaví. Mám tři krabičky a chápu :D

    OdpovědětVymazat