středa 5. listopadu 2014

Podzimní Ladybox

Říjnový Ladybox jsem si byla vyzvednout na poště přesně před týdnem a to znamená, že je nejvyšší čas shrnout mé dojmy. Z nápověd to příliš nevypadalo, ale nakonec jsem si ,,zatestovala" dosytosti a po dlouhé době objevila jeden poklad. Ano, občas ta krabička i splní své původní poslání, na které se tak rádo zapomíná.


Balení klasika, není moc o čem se bavit. Na dně krabice byl ještě přibalený časopis. Sice takové čtivo moc nevyhledávám, ale myslím si, že taková věc, jako milý bonus, do krabičky patří, takže to byl určitě dobrý tah. Přejděme však na produkty, které byly tentokrát docela zajímavé.

Makeup Catrice

Jeden z největších taháků tohoto měsíce a pro mě velké překvapení. Makeup už jsem totiž dvakrát zkoušela na ruku. Jednou v drogerii a podruhé na setkání s Essence. V obou případech mi makeup přišel tmavý a vůbec jsem se na něj netěšila. Jaképak bylo mé překvapení, když jsem ho zkoušela v klidu doma na denním světle. Odstín 010 Nude Ivory má sice výrazný podtón do žluta, ale je uspokojivě světlý. Na obličeji mi sedí perfektně. Co se jeho dalších vlastností týče, myslím si, že týden je krátká doba na to, abych to mohla nějak shrnout. Zatím se tak nějak sžíváme. Hodně mi připomíná Matte od Gabriella Salvete. Myslím si, že tento fešák si zaslouží delší testování a plnohodnotnou recenzi, takže vám o něm napíšu ještě jednou někdy v budoucnu. Jsem ale nakonec ráda, že se v boxu objevil. Navíc se snažili personalizovat odstíny, a podle ohlasů se to ve velkém procentu případů i povedlo.

Bronzer W7

Nová značka, která v boxu ještě nebyla a k tomu typ produktů, který tam také ještě nebyl. Tomu se říká fakt unikát a bronzeru W7 se to povedlo. Objektivně si tedy myslím, že je to pecka a určitě skvělá volba. Kdo mě ale zná lépe, tak jistě ví, že já a bronzery nejdou dohromady, takže mě osobně to zase až tak nepotěšilo. Vůbec jsem ho neotevírala a poslouží jako vánoční dárek. 

Aubrey Organics vlasové tonikum

Jestli něco miluji, tak vytahovat z boxu lahvičky s neznámým názvem a zkoumat, co je to zač. Aubrey Organics je pro mě velkou neznámou a vlasové tonikum zní velmi zajímavě. Jedná se o vodičku, která se má stříkat k vlasové pokožce a kromě toho, že ji má zklidňovat, tak má revitalizovat vlasy a dodat jim objem. K tomu všemu je čistě přírodní. Jo, nemám tyto multifunkční kecy ráda, ale ono to fakt funguje. Týden je opět krátká doba, ale stihla jsem se zamilovat. Stačí trochu spreje stříknout do mokrých vlasů a vyfoukat. V životě mi nic neudělalo takový objem. Vše je navíc přirozené, vlasy neslepené, pokožka nesvědí. Fakt pecka. 

Už jsem zkoumala, kde koupím plné balení, což je nakonec docela vtipná story. Odkaz z Ladyboxího dopisu i eshopu vás odkáže na americkou stránku. Což není takový problém, jenže onen eshop zasílá pouze po USA. Naštěstí se tedy můžete prokliknout na jeho českou verzi, jenže ouvej. Nejenže tam už není zdaleka celý sortiment, ale to, co tam je, stojí pomalu dvojnásobek. Prozkoumala jsem i jiné české eshopy a všude stejný problém. Docela drahé, nekompletní sortiment a konkrétně tohle vlasové tonikum nenabízí jediný prodejce. Nakonec jsem ho tedy za uspokojivou cenu (asi osm dolarů) našla na iherb.com, takže ho časem objednám tam a přihodím k němu i šampón ze stejné řady. 

Palmers tělové mléko

...bych asi nechala bez komentáře. Slušná slova došla už dávno a sprostě nadávat tady nebudeme...

Vichy micelární voda

Tento vzoreček už sice doma jeden mám, ale aspoň mě to dokopalo ho konečně vyzkoušet. Svými vlastnostmi je to klasická micelární voda nijak nevybočující z řady svých kolegyň. Bez zápachu, nelepí, dobře odlíčí, zvládne i oči. Kupovat si ji asi nebudu, ale kdyby se mi někdy připletla do cesty, nevadila by mi. Myslím si, že její umístění v boxu je naprosto v pořádku.

Vichy sérum

Pytlíčkové vzorečky bych viděla raději jako bonus někde na dně krabice než jako plnohodnotný produkt, ale co naplat. O séru jsem slyšela z mnoha strana, sama ho mám doma v x vzorečcích. Tento v boxu mě opět dokopal k tomu, abych je všechny dala dohromady a začala používat. Sérum tedy aplikuji každý večer pod krém už asi týden a ještě mi pár dní vydrží. Sérum dost lepí, ale rychle se vstřebá a krém na něj je nutností, protože samo o sobě hydratační moc není. Má v sobě drobné třpytečky, což se mi trochu příčí. Nepřijde mi to logické používat něco třpytivého na noc. Ale vypadá to, že má pleť má na to jiný názor a sérum jí svědčí. Je taková sjednocenější. Možná o nějakém séru obecně popřemýšlím, ale u Vichy pravděpodobně nezůstanu.

Myslím si, že říjnový Ladybox se docela povedl. Měl jen jednu jedinou chybu, a tím je Palmers, které už nikoho nezajímá a značka už by si konečně mohla uvědomit, že díky Ladyboxu své fanoušky spíše ztrácí než získává. Osobně mi ještě nesedl bronzer, ale to už je čistě můj problém. Nejvíce jsem nadšená z vlasového tonika, protože to vypadá, že jsem objevila malý zázrak na své vlasy. Ostatní věci mi nevadily a ráda jsem je vyzkoušela. Za říjen tedy u mě převládá spokojenost.

Za poskytnutí krabičky k recenzi děkuji zastoupení Ladyboxu.

Co vy a říjnový Ladybox? Líbí se vám?

17 komentářů:

  1. Tentokrat paradni obsah, naopak mi nejvetsi radost udelal bronzer.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Vyskúšala by som najviac ten bronzer pravdepodobne, tú vzorku od Vichy mám doma pohodenú v šuplíku a stále sa na ňu chystám:D

    OdpovědětVymazat
  3. Tentokrát opravdu super obsah, který by mi vůbec nevadil :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Největší radost by mi udělalo vlasové tonikum a micelární voda od Vichy :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. No jo, s tím Palmers máš pravdu, kdyby tam aspoň od nich dali třeba ten třešňovo čokoládový balzám na rty, ne jen furt tyhle mazadla všechny na jedno brdo.

    OdpovědětVymazat
  6. To já bych Palmer´s ocenila, kosmetika od této značky mi vyhovuje a jsem vždycky ráda, když se dostanu aspoň ke vzorečku. Fakt je velká škoda, že Palmer´s už není k dostání v Rossmannu.

    Vyloženě mě šokoval ten světlý make-up :-D To se jen tak nevidí.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak box mi opět nezaujal... ale jakože vůbec...
    Příští box láká na C&E krém, tak o něm přemýšlím =o)

    OdpovědětVymazat
  8. Původně jsem si chtěla objednat box, hlavně kvůli toho bronzeru. Ten je fakt hezký a určitě bych z něj měla radost, ale zbytek mě už tolik nezaujal. S makeupy to mám těžké, a tak jsem se bála, že by mi nevyhovoval ..

    OdpovědětVymazat
  9. Presne tento mejkap som si tiež skúšala na ruku, vyzerá zaujímavo a možno nabudúce skončí v mojom košíku. :))

    Koalas are nice

    OdpovědětVymazat
  10. Asi by mě nejvíce potěšil ten make-up od Catrice..

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak oproti minulým vydáním je to rozhodně posun k lepšímu. Ale opravdu bych využila pouze make-up, takže se ho pokusím za něco směnit v Exchange.

    OdpovědětVymazat
  12. Musím říct, že tahle krabička je tentokrát super! :) Škoda, škoda, že jsem neobjednala :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. za poslední dobu se Ladybox celkem zlepšuje, ale pořád nejsem přesvědčená ho objednat :D

    OdpovědětVymazat
  14. Moc vám všem děkuji za komentáře a pro ty, kterým se nejvíce líbí bronzer, mám dobrou zprávu, protože bude součástí vánoční giveaway a pod stromečkem ho najde právě jedna z vás.

    OdpovědětVymazat
  15. muj prvni ladybox a zaujal me akorat make-up,z toho jsem nadsena.
    Vlasove serum sem zkusila jednou,ale vysledek nula,tak nevim co s nim :D

    OdpovědětVymazat
  16. Potešila by ma tá vodička na vlasy, vyskúšala by som niečo nové, čo si len tak nekúpim.

    OdpovědětVymazat
  17. Obsah byl super, jak makeup tak bronzer používám a musím říct, že jsem spokojená :) naopak to vlasové tonikum mi udělalo po prvním použití takové obrovské lupy, že letělo okamžitě do koše.

    OdpovědětVymazat