neděle 30. listopadu 2014

(Nejen) kosmetické adventní kalendáře

Vítám vás u první adventní neděle. A jelikož jsou Vánoce oficiálně za dveřmi, dnes se zaměříme právě na ně. Zítra máme 1. prosinec s tím se již od dětství pojí adventní kalendář, který za 24 okýnky ukrývá nějaké to tajemství. Nejtypičtější je asi ten čokoládový, který jsem od mala měla snad téměř vždy. Adventní kalendář je ale možné vytvořit snad téměř ze všeho. Není to sice žádná velká novinka, ale letos mi přijde, že se s nimi roztrhl snad pytel. A pokud ještě žádný doma nemáte, tady je pár horkých typů..

Benefit

Začneme kouskem, který v našich končinách neseženete, takže už si ho asi nestihnete pořídit, ale za zmínku určitě stojí. 24 rozkošných miniatur od Benefitu, to je jednoduše sen. Cena mi navíc přijde vcelku sympatická. 99 dolarů za tolik luxusní kosmetiky určitě stojí. Tak třeba na něj budu myslet příští rok.

The Body Shop

Tenhle kousek už je o něco dostupnější. Alespoň pro pražské kosmetikcé nadšence. The Body Shop to letos skutečně vychytal a v 24 okýnkách na vás čeká pěkný průřez jejich kosmetikou. Docela jsem nad ním i uvažovala, ale přece jen jsem si řekla, že je to trošku drahá sranda. Cena je astronomických 2500 Kč. 

Dermacol

Dermacol docela překvapil, protože od nich bych to moc nečekala. V jejich kalendáři najdete 23 barevných laků na nehty po 8 ml a jeden bezbarvý lak ve velikosti 12 ml. Údajně tam nejdete i barvy, které se běžně neprodávají a nejdou sehnat. Pro milovníky lakování je to pomalu nutnost. Cena není nijak zlá za takovou dávku laků. Kalendář koupíte na eshopu za 750 Kč. 

Yankee Candle

Mé nejmilovanější svíčky nesmí ve výčtu chybět. Adventní kalendář byl u Yankee velkou novinkou v minulém roce a jen se po něm zaprášilo. Letos naskladnili lepší zásoby, i když aktuálně už ho na oficiálním eshopu nevidím (ale na těch menších ano a v týdnu jsem ho viděla v Tescu MY na Národní). Obsahuje malinké čajové svíčky ve vánočních vůních. Cena je 500 Kč. 

Mixit

Mým dalším velkým oblíbencem je Mixit, kde objednávám dobrůtky snad každý měsíc. Adventní kalendář je v jejich sortimentu novinkou a čeká na vás 24 sladkých překvapení. Nechybí mixitka a malé pytlíčky se sušenými plody i müsli samotným. Cena je 685 Kč.

Doma tedy nemám ani jeden z jmenovaných, ale nalákala jsem sama sebe natolik, že si asi skočím koupit alespoň ten čokoládový. :-)

Co vy a adventní kalendáře? Máte doma nějaký připravený?

20 komentářů:

  1. Kalendář mám, ale čokoládový Ritter Sport. TBS vypadá skvěle, ale cena je šílená a i když se mi kosmetický líbí, čokoládový je klasika.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Teraz je už neskoro objednavat kozmeticke kalendare. Ale su pekne...
    Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
  3. Takové kalendáře se mi moc líbí, ale nepořídila bych si je... jen pro někoho jako dárek :-) A mamce jsem koupila čajový adventní kalendář :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Dermacol mě celkem překvapil s tím kalendářem :O vždy jsem dostávala čokoládový kalendář na mikuláše, teď už ho tak nepotřebuji, protože mi z něho ty čokoládky nechutnají ;) ale milka adventní kalendář je vynikající ;)

    OdpovědětVymazat
  5. V Kauflandu jsem viděla adventní kalendáře zase s Ritter sport čokoládkama a 2 beauty kalendáře za 300 Kč/jeden. Tyhle vypadají taky skvěle
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty Beauty mají v Kauflandu zlevněné na 149,-, kdyby ho ještě někdo chtěl :)

      Vymazat
  6. Vsechny kalendare vypadaji skvele! :) Ja tento rok zadny nemam, ale mozna si koupim aspon nejaky cokoladovy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Když jsem viděla, že Dermacol dělá kalendář, byla jsem nadšená. To ale opadlo ve chvíli, kdy jsem zjistila, že v něm budou samé laky.Mám jich (pravděpodobně jako skoro každá z nás) víc než dost a koupit si jich 24 naráz mi přijde fakt blbý.. Škoda, že tam nedali i jiné produkty, myslím, že by se to prodávalo líp. Z tohohle výběru se mi nejvíc líbí Benefit, ale ta cena a dostupnost..

    OdpovědětVymazat
  8. Jéééééééééé to je pěkný článek, za mě vede mixit:-))

    OdpovědětVymazat
  9. Hmm Benefit a YC adventní kalendář! Ty tak mít doma..;)

    http://kate-trends.blogspot.cz/2014/11/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  10. ten Benefit je skvělý, to je fakt škoda :((
    A Yankee se mi fakt moc líbí :))

    OdpovědětVymazat
  11. Díky za inspiraci. Jdu googlit, kde ještě mají YC, případně jako cena útěchy Mixit. Škoda toho Dermacolu, že jsou to jen laky. Třeba to je jen na zkoušku a příští rok udělají i kosmetický.

    OdpovědětVymazat
  12. No je to roztomile, ale ja uz si koupila cokoladovy a ten mi staci.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ten od Mixitu vypadá fakt suprově :) Já už na ty kalendáře už moc nejsem, takže mě na ně moc neužije :)

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadají všechny suprově :))) skvělý nápad :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  16. Skoda ze ty veci jsou hrube nekvalitni, dokonce jsem nasla u jednoho zdravi skodlive!!! No, kazdy podle sveho uvazeni...

    OdpovědětVymazat
  17. Ja sa už pár rokov uspokojujem s čajíkovým kalendárom a vždy si ho užívam :)

    OdpovědětVymazat