středa 12. listopadu 2014

Mix mini recenzí aneb co mi dělá na podzim radost

Jelikož mě dlouhodobě trápí nadbytek produktů a málo času k napsání jejich recenzí a protože ne každý produkt potřebuje sáhodlouhý popis, rozhodla jsem se dnes sepsat své dojmy hned o pěti produktech. Jsou to různé druhy kosmetiky, které ke mně doputovaly z různých zdrojů, ale jedno mají společné. Zpříjemňují mi poslední uplynulé dny a všechny je miluji.


Sprchový gel Dermacol

Aroma Ritual od Dermacol, to je sázka na jistotu. Ovšem vůně kávy? Tu já v kosmetice moc nemusím, a tak jsem nebyla moc nadšená, když mi Dermacol tento sprchový gel poslal. Jenže jsem přišla na to, že v zásobách mám samé letní sprcháče a já jsem měla chuť na něco ,,teplejšího", a tak jsem to riskla. Dobře jsem udělala, tato irská káva, totiž vůbec nevoní jako káva. Voní to jako teplý karamel se šlehačkou. Vůně je to krásná, ne přehnaně výrazná a opravdu zahřeje. Minimálně na duši. Jinak je to naprosto klasický sprchový gel, který odvede svoji práci. Hezky napění, přehnaně nevysušuje. Spokojenost.

Antiperspirant Bourjois

Antiperspiranty ve spreji vlastně moc ráda nemám. Tento jsem kupovala loni při dnech Marianne a už si vůbec nevzpomínám, co mě k jeho koupi vedlo. Ale hádám, že asi vidina slevy. :-D Na to, že je to produkt, který obvykle nesnáším, tak Bourjois velice překvapil. Antiperspirant příjemně voní po třešních. Rozprašovač je tak akorát, a co je důležité, tak to nezamoří půlku místnosti, jako to dělá třeba Rexona, Nivea atd. Podpaží je ihned suché, nelepí to, nedělá fleky. Nadšená jsem z účinků. Ty jsou daleko lepší než u konvenčních antiperspirantů. Podpaží je suché a voňavé i po celém pracovním dnu. Musím říct, že mě docela baví a že to zřejmě není můj poslední antiperspirant od Bourjois. Bez slevy vyjde na cca 70 Kč. Složení jsem nefotila, ale je to klasický antiperspirant, čili obsahuje hliníkové soli.

Maska GlamGlow

Loni Douglas při dnech Marianne rozdával černou variantu, letos byla na výběr i tato modrá hydratační. S tou loňskou jsem se moc nekamarádila. Hydratační varianta je mnohem lepší. Je to lehoučká nažloutlá hmota, která voní jako marcipán. Ta vůně je fakt boží! Konzistenčně je to něco jako krém, jen s tím rozdílem, že tento se nevstřebá. Na obličeji to vůbec nic nedělá. Nechladí a ani to nezasychá. Prostě to tam ve stejném stavu vydrží do té doby, než to smyjete. Výsledek je jednoduše fajn. Nic bombastického, ale cítím, že je pleť v lepším stavu. Teď na podzim se mi umí udělat šupinky, které poté pod makeupem zlobí. Pokud použiji tuto masku, tak se mi následující den nanáší makeup mnohem lépe. Pro potřeby smíšené pleti je tedy hydratace masky dostatečná, pro sušší pleť už si to představit nedokážu. Kdyby ta maska nestála tisícovku, tak si ji klidně koupím. Ale za ty peníze mi asi úplně nestojí.

Krém na ruce Essence

Každoroční limitka, na kterou se čeká s velkou nedočkavostí. Drogerie už to naštěstí moc dobře vědí a jsou slušně zásobené. Tyto krémy Essence najdete v obchodech právě teď, takže si je určitě nenechejte ujít. Původně jsem si chtěla kupovat všechny, ale pak jsem si řekla, že je přeci vůbec nepotřebuji. A tak to u mě vyhrála varianta Vanilla and Cinnamon.Voní moc hezky, věrně vanilkovo - skořicově, ale přitom ne přehnaně. Je to ideální zimní parfemace. Hydratační schopnosti jsou uspokojivé a celkově je krém velmi příjemný. Je to taková aktuální nezbytnost. 

Parfém Chloé LoveStory

Na závěr má velká láska posledních dní. Chloé miluji obecně a tohle je již třetí kousek v mé sbírce. Novinka mě nadchla už podle popisu, jsou tam samé mé oblíbené ingredience jako květ pomerančovníku nebo jasmín. Vůně je svěže citrusová a pudrově teplá zároveň. Podle mě se bude skvěle hodit po celý rok. Soulad s ostatními vůněmi Chloé je tady znát a ve svém závěru věrně připomíná jejich klasiku Chloé Chloé. Ale jelikož je to má nejoblíbenější vůně, vůbec mi to nevadí. Elegantní balení a dlouhá výdrž je tady samozřejmostí. Jednoduše ji miluji.

Co dělá v posledních dnech radost vám?

16 komentářů:

  1. Tak po Tve recenzi chci Dermacol jeste vice. A kremy Essence mam dva, ale ty druhe varianty :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Sprcháče Aroma ritual miluju, ale kávu jsem ještě neměla, musím to napravit!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tesim sa kazdemu clanku a som rada ze ich je hojne ale budem teraz nevdacna a priznam sa ze sa dost trasiem na recenziu lampy na gelove nechty od Essence. Bude? Asi by som si ju vypytala k Vianociam ale pomohlo by, keby som vedela aky ma na nu nazor moja oblubena blogerka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenzi na lampu Essence zatím nechystám. Ale zatím s ní nejsem spokojená. Kupovala si ji i kamarádka a máme stejný problém. Gel se nechytí na celý nehet a po stranách prostě chybí. zatím zkoumám, kde je chyba, proto nechci psát ještě recenzi, ale zatím se přikláním k tomu, že ta lampa nezapéká dostatečně a kdo má širší a klenutější nehty, tak to prostě nebude fungovat. Takže v tento moment bych ti ji nedoporučila.

      Vymazat
    2. Kurnik-sopa to je skoda, ale dakujem za odpoved, pomoze mi to pri rozhodovani.

      Vymazat
  4. Pěkné recenze. Já sem krémům od essence zatím odolala, minulý rok mi moc nevoněli na rukou.. A letos jsem si řekla, že mám zasobu krémů dost, tak uvidím.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek :) Já jsem si koupila všechny 3 krémy od Essence plus ještě jeden do GA :) ale asi to všechno ani nespotřebuji :D

    OdpovědětVymazat
  6. Mne tentokrát krémy od Essence nechaly chladnou, ty letošní vůně mě neoslovily, ale zato podzimní novinky od Dermacolu jsou super, on ten Dermacol ty sprcháče a krémy fakt umí.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  7. Z toho kávového sprcháče od Dermacolu jsem nadšená, ta vůně je úžasná. A krémy na ruce Essence jsem taky už ulovila, těm prostě odolat nešlo.:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky v tom sprcháči od Dermacolu cítím karamel a to je dobře, protože já kávu nemám ráda :D
    Jinak pěkné tipy, krém essence si chci koupit
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Krémy od Essence si kupuji každý rok, ale co jsem tedka v UK tak tu nějak zmizela značka essence přitom v září tu byla :D A od dermacol už bych měla tyhle krémy vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Ten kavovy sprchovy gel vypada lakave :)

    OdpovědětVymazat
  11. sprcháče od Dermacolu miluju a za poslední dobu kupuju především ty :)) krémy od Essence u nás byly hned pryč, tak jsem ani nestačila očuchat :(

    OdpovědětVymazat
  12. Stejný deodorant jsem si koupila tento týden ve Fann, voní skvěle. Doma mám už tři deodoranty od Bourjois a všechny jsou super.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  14. Verím, že tieto voňavé poklady zlepšia deň, ale ja sa musím priznať, že som si kúpila všetky 3 krémy Essence a tie vône sú strašne umelé a také, no, horšie ako napr. pred dvoma rokmi. Samotný krém je zato veľmi fajn, tomu môžem nič vyčítať.

    OdpovědětVymazat