pátek 14. listopadu 2014

Milý Ježíšku...

Vánoce se blíží mílovými kroky a někteří již začínají shánět dárky. Já osobně nemám ráda ten předvánoční shon, takže dárky nakupuji právě teď a plánuji vše dořešit do konce listopadu. Musím ale myslet i na sebe a také si něco přát. 

Mí blízcí jsou sice toho názoru, že mi přece nebudou kupovat kosmetiku, když jí mám tolik, ale vždy se je snažím vyvést z omylu. Není důležité kolik kosmetiky doma mám, ale pokud mi chtějí skutečně udělat radost, tak to ta kosmetika jednoduše být musí. :-)

Doufám, že se tento seznam dostane do těch správných rukou. Jelikož bych jej skutečně ráda reálně použila a myslela jsem při jeho vytváření na čas i peněženku všech potenciálních Ježíšků, cíleně jsem vybírala věci levnější a co nejlépe dostupné. 



1) Řasenka Rimmel Accelerator - Už dlouho ji chci, ale pořád jsem měla doma spoustu řasenek, tak na ni nikdy nepřišla řada. Ale pod stromečkem bych ji najít mohla...

2) Makeup Bourjois 123 Perfect - Makeupy Bourjois už chci také dlouho vyzkoušet a stále jsem se k jejich koupi nedostala. Nejvíce se mi líbí právě tento korekční kousek. Má skvělé odstíny, takže mi bude sedět nejsvětlejší 51, ale i 52.

3) Laky na nehty Loreal - Protože jsou jednoduše nejlepší. Skvělý štěteček, skvělá textura, rychlé schnutí a dlouhá výdrž. Další do sbírky se mi budou hodit. Barevně je mi to úplně jedno, přece jen chci nějaké to překvapení.

4) Bella Eyes Milani - Ty nyní vládnou kosmetickému světu a já je chci taky, a to i přesto, že normálně se mono stínům vyhýbám. Líbí se mi odstíny Sand, Cappucino, Caffe, Taupe, Gray, Pink,Champagne, Silver, Gold, Chiffon, Rose a kdybych rovnou napsala, že všechny, ušetřila bych dva řádky textu. :-) U nás jdou koupit zde.

5) Astor Lipcolor Butter - Všichni je milují a já stále žádný nemám, takže bych tuto pastelku také ráda vyzkoušela. Vybraný odstín nemám, ale líbilo by se mi něco do růžova.

6) Štětce Bdellium Tools - Má sbírka štětců by si zasloužila menší update. Na tyto kousky se dívám od té doby, co je začali prodávat na www.mojesminky.czNa oči bych upotřebila Crease a Blending a na tvář Precious Kabuki. Nejvíc se mi líbí řada Studio Line, ale nevadily by mi ani jiné barvy štětců.

7) Vánoční limitka Yves Rocher - Ta se v našich obchodech objeví v pondělí a těšit se můžeme na parfemace lesní ovoce, ostružiny a kakao s pomerančem. Jsou tam opět klasicky sprchové gely, tělová mléka, krémy na ruce, mýdla, balzámy, tělové spreje a další. Asi je mi jedno, kterou parfemaci a který typ produktu pod stromečkem najdu. Ráda se nechám překvapit. Snad jen věcem se třpytkami bych se ráda vyvarovala. 

Plus samozřejmě cokoliv dalšího, protože na Vánocích je nejlepší právě to překvapení.

Nyní už to není v mých rukou, ale už teď se těším, až vám budu sepisovat článek o tom, co mi přinesl Ježíšek...

Už vás chytá vánoční nálada? Nakupujete dárky? A co kosmetického si přejete letos vy?

13 komentářů:

  1. Ty stíny Bella od Milani jsou úžasné, pořád po nich koukám. Akorát já nemám moc ráda monostíny, takže si je nechám ujít. Ale kdyby byly nějaké paletce, tak už je mám doma.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Na vanocni limitku YR se tesim, mam doma uz sprchovy gel se trpytkami ostruzinu a chci dalsi kvuli hrnkum k nakupu :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Milani stíny si asi koupím taky, tu značku mám ráda. Jinak Bdellium Tools mám štětce tři a jsou hrozně nekvalitní a příšerně nepříjemné. Jsou hrubé a tak divně škrábou. Navíc ani po vyprání nedrží pořádně tvar, jsem z nich docela zklamaná ..

    OdpovědětVymazat
  4. YV u nás nesmie chýbať a taktiež by som chcela nejaké tiene zemitých farieb ale skôr by som si vybrala paletku, kedže stále behám s kufrom a postrácala by som ich pri mojej šikovnosti:)

    OdpovědětVymazat
  5. Dárečky už pomalu začínám nakupovat :) Tvůj wishlist je moc pěkný, z té vanoční řady YR si něčím udělám radost
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Dárky ještě nenakupuji, ale už začínám pomalu přemýšlet :) Já jsem si strašně přála cheeky sweet spot kit od Benefitu.. a k mému obrovskému překvapení a radosti ho pod stromeček opravdu najdu, nemůžu se dočkat:)) Díky té ceně už asi nemám šanci si přát nic víc, takže tímto končím.. ale ne že bych si toho nevybrala spoustu dalšího :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ty štětce vypadají super! Taky by mi mohl Ježíšek nějaké přinést :).
    Jinak dárečky už nakupuju, ale nějak mi už dochází inspirace :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Makeup a stiny by se mi take hodily

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. stíny Bella mám na wishlistu také, tak snad alespoň jeden Ježíšek přinese :)) dneska jsem Ježíška nenápadne postrčila a objednala jsem si laky a monostín od Urban Decay, tak se nemůžu dočkat :))

    OdpovědětVymazat
  10. Stíny Milani taky teď všude vidím :D mají krásné odstíny, tak snad budou mít nějakou předvánoční akci :) a na limitky Yves Rocher se chystám - obzvlášť, když se včera otevřelo nové nákupní centrum (teď to mám do YR jen 10km a né skoro 30km :D) a kousek vedle mám školu! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  12. Tiež by som rada po stromčekom našla tiene Milani, najradšej všetky, ale ak by to nešlo, tak aspoň Taupe, Espresso a nejaké prekvapko. Avšak nedávno som si zo Španielska priniesla im veľmi podobné tieniky, akurát v iných farbách.

    OdpovědětVymazat