středa 19. listopadu 2014

Hřejivá giveaway s tetesept

Je tady první ze dvou slibovaných giveaway. Dnes si zahrajeme o hřejivý balíček produktů od  značky tetesept.


Tato řada je určena pro zimní pochmurné dny, kdy vás zahřeje na těle i duši. Ne že bych vám chtěla přivolávat nemoc, ale pokud vás už nějaká ta rýma dožene, díky čtyřem esenciálním olejům (rozmarýnový, eukalyptový, tymiánový a olej z borovicového jehličí) se vám bude dýchat zase o něco lépe. 

V balíčku najdete sprchový gel, pytlíček soli do koupele a koupelový koncentrát. Toho stačí přidat do vody 1 - 2 uzávěry a vydrží nejméně na 8 použití. 

Podmínky soutěže:
 - sledujte můj blog přes jeden z dostupných kanálů (GFC, Bloglovin, Blogerky, Facebook, Instagram (stannah.navlastnikuzi))
- napište mi váš recept, jak se co nejrychleji zbavit nepříjemné rýmy či nachlazení
- kontakt na vás nechat můžete i nemusíte. Pokud jej však neuvedete, hlídejte si vyhlášení soutěže, které proběhne zde na blogu

Giveaway poběží tradičně týden do středy 26. 11. 2014 do 20 hodin.

Za poskytnutí produktů do soutěže děkuji zastoupení tetesept.

Všem přeji hodně štěstí.

49 komentářů:

  1. Juhu prvni koment :-) To je tak kdyz se v praci nekdo po ranu nudi :-) Me rozhodne plati dat si bylinkovou koupel a ruzne bylinkove cajiky. Pokud nejsem az tak nachlazena ze muzu porad vylezt z postele tak bylinky vzdycky 100% zabiraji :-)

    OdpovědětVymazat
  2. sledují tě na Fb jako Majky Buková
    Na rýmu je dobrý potřít si nos propolisem. Na bolest v krku je dobrý rozdrtit hřebíček a zalít vřelou vodou. Nechat se to vychladnout a kloktá se celý den. Mně to pomohlo.
    majketka.bukova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já nasadím horký čaj s citronem a medem, paralen, vitamin C a klid a většinou jsem do 3 dnů jak rybička.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, mně obvykle pomáhá zázvor, třeba zázvorový čaj nebo si dám zázvor s medem :)
    t.baranková@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. gfc ervulenka
    Na bolest v krku cucám hřebíček a jinak piju čaj s citronem a medem.
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Můj recept je postýlka med a čaj, někdy se mi to nachlazení hodí, není jak v posteli a koukani na filmy :D sleduji tě přes bloglovin i přes instagram :) www.neverinvisivble2@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Můj recept na nachlazení je domácí zázvorový čaj, po něm mi nemoc vždy ustoupí a navíc vůbec nechutná špatně. Sleduji Tě přes GFC.
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mě tedy vždy při nachlazení nakopne zázvorový čaj : uříznu jednu "nožičku" z kořene oloupu a nastrouhám, dám do vajíčka na sypaný čaj a zaleju vodou, přidám citron a hoodně medu :D mňam
    nikolik.v@seznam.cz
    GFC: Niki

    OdpovědětVymazat
  9. sleduji přes GFC i na Facebooku :)
    balíček bypadá zajímavě, ten se fakt bude hodit i bez nachlazení... jinak já se cpu vitamínem C, bylinkovým čajem a pořádně se potím, většinou jsem pak tak do dvou dnů fit

    OdpovědětVymazat
  10. GFC Anna Vágnerová
    mně nejvíc pomáhá zázvorový čaj, citron,med a samozřejmě to pořádně vyležet v postýlce u nějakého filmu :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Zázvorový čaj a Láska nebeská, u které jsem pořádně zahrabaná pod peřinou :-)
    petra.sokolova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji na FB i přes GFC :)
    Já když jsem nachlazená, tak piju hodně čaje s medem/citronem, kolem krku teplou šálu nebo šátek a odpočívat :).
    VeruKru@seznam.cz
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  13. Mně nejvíc pomáhá horká sprcha/koupel, domácí bylinkovej čaj, polévka Phó, zázvor, slivovice. V libovolném pořadí :)
    ekar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Koukám, že většina se léčí zázvorem, asi budu první, kdo na to jde s alkoholem :-D Já si vždycky koupím meruňkový nebo hruškový džus, půl litru si svařím se zahřívacím kořením - skořicí, hřebíčkem, anýzem a muškátovým květem a lupnu do toho velkého panáka domácí pálenky. Tohle popíjím zachumlaná v posteli. Když mám pocit, že to nezabralo, svařím i druhou půlku džusu :-D
    Sleduji přes GFC jako Micha(e)la.
    mipeli@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Při nachlazení si dělám domácí zázvorový čaj a střídám ho s černým čajem s medem a citronem /od včelaře/ a různými čaji na nachlazení z lékárny. Taky mi pomáhá koupel s vonným olejem (ideálně eukalyptus), který mě ,,protáhne". Pak samozřejmě nosím teplé pletené ponožky od babičky, šátek kolem krku a teplé pyžámko. Asi je to sugesce, ale mám pocit, že mi pomáhá i to, když v televizi dávají pohádky od Disney.. :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  16. V práci beru atomovku - vit. C a calcium do žíly.
    Doma koňskou dávku vitaminu C a klid co to jde.
    I když rýma je u mě přesně podle pořekadla "neléčená 7 dní, léčená týden" :D

    OdpovědětVymazat
  17. sleduju pres bloglovin a gfc. nachlazeni resim tradicne (v lekarne me neznaji :)), takze klid, teplo, hodne tekutin, vitamin c.

    OdpovědětVymazat
  18. taký balíček se na zimu hodí :) mé zbraně jsou: čaj nachlazení, chřipka, do toho trochu zázvoru, citrón a hodně medu (ten já miluju) a hlavně se snažit být v teple

    OdpovědětVymazat
  19. sleduji a jak na rýmu ,no asi jako hodne lidem se mi osvedcil zazvor, cerstvy ,nastrouhany do caje a hlavne nohy a zada v teple

    OdpovědětVymazat
  20. GFC : miskasiska p
    miskasiska25@gmail.com
    Najlepším bojom proti nachladnutiu je celkovo prevencia. Treba sa teplo obliekať, piť čaj a mojím veľkým pomocníkom je citrónovo-pomarančovo-zázvorovo-medová medicína :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Sleduju přes GFC jako Anna. Za mě jedině zázvorový čaj s medem a citrónem :)
    annp1418@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Děkuji za možnost soutěžit. Sleduji jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com
    Na nachlazení mi pomáhá teplý nápoj codrex a nebo tablety, to opravdu funguje, ideální je to vyležet v posteli s domácím lipovým čajem a také zázvor je všelék :-)), případně si denně jako prevenci brát takovou meducímu, kterou si připravíte dopředu a užíváte ji Jde o zázor, med a citronová štávu....

    OdpovědětVymazat
  23. Sleduju přes GFC, mail: gizy(zavináč)seznam.cz
    Co se týče nemocí, dokud nejde fakt hodně do tuhého, práškům a dalším podobným věcem se vyhýbám. Dělám si bylinkové čaje a neskutečně pomáhají bonbony Fisherman´s Friends. Někdo je nesnáší, ale mě pomáhají na rýmu i na bolest v krku (i když to ani není jejich účel) :) Balíček stojí necelých 30 Kč, takže to vyjde o hodně levněji než Strepsil, Tantum Verde nebo další ty cucáky, které mi vůbec nezabírají.

    OdpovědětVymazat
  24. Mně od rými nic nepomáhá.Teplý čaj mi udělá dobře, kapky do nosu jsou nezbytností a teplé svetry jakbsmet.
    theia.gab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Sleduji pres GFC jako Whatever :)
    Ja na nachlazeni trpim docela casto, takze super giveaway :) Jinak nemam asi zadny originalni postup pri lecbe. Nekdy to prechodim, jindy to vylezim v posteli, piju caje nebo horke napoje a beru nejake leky na nachlazeni, ale vetsinou jen kapky do nosu, popr. neco na kasel/bolest v krku :)
    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Můj recept na nachlazení je mátový esenciální olej. Když na mě něco leze, kápnu do aromalampy, difuzéru nebo v nejhorším do misky s vodou a čuchám, než to přejde. V nouzi největší mažu neředěné přímo pod nos :-)
    lucije2@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Vypít hodně teplého čaje, být v teple a dobře se vyspat.
    ver.pelcova(zavinac)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. GFC: Biela Macka
    Recept: vylezat v posteli
    Kontakt: Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
  29. sledujem GFC :)
    Pravdupovediac som dlho nebol nachladená/nepočítam tie "nachladenie" keď je v škole ťažká písomka :D Ja pijem dennodenne čaje na litre,ale keď som chorá nemôžem piť ani jeden :D nechutí mi a tak pijem kuraciu polievku :D :D to mi zväčša zaberá :) a do polievky dá mamina ešte aj trochu zázvoru :)

    OdpovědětVymazat
  30. my doma vaříme zázvorový sirup...pak stačí jen zalít horkou vodou, trochu medu...super věc :-)
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  31. sledujem cez gfc :)
    nikolaorechovska@gmail.com
    Ja som už dlho nebola chorá, možno to je preto že hneď ako začne september vyťahujem hrubé šály ktoré vyzerajú ako deka a už začiatkom novembra nosím rukavičky :) Nonstop každý deň si doprajem zázvorový čerstvý čajík, alebo z mäty :) najradšej ich mám s medom a šťavou z pomaranča, kedže citrón sa vraj neodporúča kvôli tomu že choroba ostane v tele a nevylieči sa .. a keď som chorá mne najviac pomáha keď si ľahnem pod paplón, deku, dám si hrubé ponožky, hrubú mikinu a pijem kuraciu polievku bez rezancov niekoľko krát aj do dňa :) na druhý deň mi už nič nie je a som naozaj fit :) a v krajných prípadoch keď už fakt neviem čo so sebou, tak si dávam každé ráno lyžičku domáceho medu pomáha to veľmi na uvoľnenie a vykašlanie :)

    OdpovědětVymazat
  32. sledujem cez GFC
    vacsinou vylezim v posteli :)
    lenocka2222@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, tak já právě začínám pociťovat nepříjemné škrábání v krku a vařím čaje (šípkový, šalvějový, heřmánkový, průduškový oslazené medíkem), i když nesnáším léky, tak si vezmu na noc paralen a jinak nejlepší recept je zachumlat se v posteli a pár dní to vypotit a nevylézat z domu (a taky ta horká polévka) gfc: Péťa K.

    OdpovědětVymazat
  34. Sledujem cez GFC ako Lenka Brestenská lenka.brestenska@gmail.com
    Som veľkým zástancom čajov rôznych druhov, teraz v tomto období bylinkových a zelených.
    K tomu na hrdlo vždy zaberie sprej Florsalmin (šalvia) v kombinácii s Tantum Verde.
    A produkty z Energy.

    OdpovědětVymazat
  35. Já dávám nachlazení jen asi den, jinak nemám čas ležet, takže den intenzivního chumlání v peřinách a pití horkého čaje s medem a citrónem.
    marketa.charousova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Mě pomáhá zázvorový čaj s citronem a medem a vypotit se v posteli. Když člověk musí do práce, jistí to vitamín C v tabletách a bylinkový čaj.
    inken@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Říká se, že léčená rýma trvá týden, neléčená sedm dní. Je pravda, že po dobrém se toho s ní moc nezmůže, ale když už na mě leze a já vím, že se jí zrovna opravdu potřebuji vyhnout, pomáhá mi obyčejný Celaskon. Musí se ho sníst hodně, alespoň 1000 mg denně, asi to není úplně zdravé a určitě by se to tak nemělo dělat pořád, ale když se člověk chystá třeba na dovolenou, rád se vyhne věčnému smrkání :)
    Sleduji přes FB i GFC :)
    katsidova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. osvedčený čaj s čiernym čajom citronom a cukrom :) a ležanie :D proste nič neni ucinnejsie :D
    sledujem všade :)
    n.princess@azet.sk

    Sweet Lollipop Queen

    OdpovědětVymazat
  39. zrovna teď na mě zákeřná rýma skočila a jediné co mohu dělat je, být v teple a cpát se ovocem a vitamínky :)))

    OdpovědětVymazat
  40. Sleduji přes GFC jako Runa Ars. Já mám rýmu bohužel chronickou, tak jsou ty boje už trochu předem prohraný. :D Ale co aspoň trošku pomáhá (mně), tak co nejvíc se "zateplit, zachumlat", ať už do postele, klíďo dvoje ponožky, šálu, atd., pak čajíky s citronem, zázvorem a medem, pak hodně ovoce, ale ne přímo z ledničky, chce to pokojovou teplotu, no a nakonec myslet na hezký věci, ono to fakt pomáhá, když se člověk nemračí. :)

    Hezký večer
    Runa

    runa.ars@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. ahoj,u mňa dobre zaberá kúpel v morskej soli a sprej do nosa s morskou soľou.a samozrejme,varené víno.
    driecnaslecna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Mně při nachlazení pomáhá domácí zázvorový čaj a také hodně odpočívat :)
    J.Dvouleta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. gfc: Lucia Kvaššayová
    micka185@azet.sk
    najlepšie ked sa vyspím a pijem rozne čaje ale najlepší je závoroví :)

    OdpovědětVymazat
  44. GFC: By-Moni

    Email: ByMoniBlog(zavináč)gmail.com

    Já si dělám při rýmě nebo nachlazení zázvorový "hot" drink. Nastrouhám si zázvor, zaliju horkou vodou, přidám med a citron :)

    OdpovědětVymazat
  45. sleduju tě tuším všude kde to jde:D
    já nedám dopustit na zázvorový čaj, sice je pro mě strašně hnusnej, ale pomáhá!

    OdpovědětVymazat
  46. Tak já věřím propolisu a tygří masti. Propolis kloktám (a pak ještě pěkných pár minut zhnuseně plivu :D) a tygří mastí potírám spánky a nebo si ji rovnou dám pod nos, at to má grády. Samozřejmostí je taky domácí sypaný čaj od babičky složený s několika bylinek (lípa, maliní, máta, bez atd..) :)
    kontakt: jikgf@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Koukám, že se tu už vícekrát objevil zázvorový čaj. I u mě je to stálice. Nastrouhat cca 3cm zázvoru a potom přidat med a citron..měl by být na nachlazení a hlavně na nevolnost. Vyzkoušela jsem ho na dlouhou cestu autem, protože na cestovní nevolnost trpím...a super. Bylo po problému. Jinak na nachlazení dále horká koupel a zázvor prostřídávám s šípkovým čajem. ptackovamartina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  48. U mna takisto cerstvy zazvorovy caj s medom a citronom, a velmi dobrym pomocnikom mi je aj Cajovnikovy olej, uzivam 3x denne 5 kvapiek do teplej vody, alebo aj inhalujem, skvela vec

    OdpovědětVymazat