neděle 9. listopadu 2014

Americké new in

Pokud si pamatujete můj nedávný článek Americký wishlist, dnes vám ukážu jeho zhmotnění aneb jeden splněný kosmetický sen. Z původního seznamu jsem sama na poslední chvíli vyškrtla korektor Nars, protože jsem zjistila, že i ten nejsvětlejší odstín naše Sephory nabízí, ale vznikl tady nový problém, a to ten, že si tím odstínem nejsem jistá. Nejsvětlejší je moc světlý a druhý v řadě zase tmavý. Proto jsem tohle dilema nechala někdy na později. Jinak mi kamarádka dovezla kompletně vše a ještě i něco navíc.


Věci mám doma sotva týden a teprve se s nimi sžívám, takže to dnes neberte jako recenzi, ale jen takové mé ,,juchání" nad novými věcmi. O některých později napíši samostatné recenze. 

Lorac Pro Palette


Moje krasavice. Jak mě všechny paletky Urban Decay nechávají chladnou, tak do Lorac Pro jsem se zamilovala na první pohled a stále nemůžu uvěřit tomu, že je moje. O kvalitě stínů vám toho zatím moc nepovím, protože jsem ještě neměla to srdce do nich sáhnout. Ano, jsem blázen. :-) Ale asi mi to ještě nějakou chvíli vydrží. Prostě si ji jen tak pro radost čas od času (čtěte několikrát denně :-D) otevřu a kochám se tou krásou. V balení byla ještě i mini verze báze pod oční stíny, na kterou jsem také zvědavá. 

Hourglass Lighting Blush

Byla to jediná věc u které jsem požadovala konkrétní odstín, jinak jsem to nechávala na kamarádce. Nad jeho výběrem jsem strávila opravdu hodně času, ale nakonec to dopadlo skvěle. Diffused Heat je neotřelá červeno - růžová barva, kterou ve své sbírce ještě nemám. Když jsem tuto luxusní krabičku otevřela, nejdříve jsem se na tvářenku dívala trochu nedůvěřivě. Vím, že má v názvu ,,rozjasňující", ale nějak mi přišlo, že je to jen rozjasňovač a té červené je tam hrozně málo. Jenže výrobci asi věděli, co dělají. Na tváři do dohromady vytvoří skvělý efekt. Zatím jsem ji měla asi třikrát, ale vždy neměla problém vydržet do pozdních hodin.

Wet n Wild Eye Shadow

U Wet n Wild jsem měla dilema, který ze dvou odstínů vybrat, a tak jsem kamarádku pověřila, ať prostě vybere jeden za mě. Ta to však vyřešila šalamounsky a koupila obě. :-) A jsem moc ráda, protože ani na živo se nemůžu rozhodnout, která je hezčí. A za 70 Kč se to určitě vyplatí. Zatím jsem zkoušela jen tu šedo černou variaci a jsem nadšená. Dost možná to jsou ty nejlepší stíny, co jsem kdy zkoušela. Vím, že se všude píše, jak jsou skvěle pigmentované, ale to je fakt něco neskutečného. Krásně jedním letmým tahem nanesete neuvěřitelně syté barvy. Se stíny se pracuje velmi jednoduše, krásně se nanáší, rozmazávají, prostě je radost se s nimi líčit.

Maybelline Instant Age Rewind concealer

Tady juchání na chvíli ustane, protože tento korektor mě zatím spíše zklamal. Úplně se nevydaříl odstín. Mám verzi neutralizer, která je brutálně žlutá a docela tmavá. I když to možná vypadá, že to nebude takový problém, protože na obličeji se překvapivě docela rozetře. Na pupínky to vypadá dobře, ale pod očima, kam primárně patří, se mi vůbec nelíbí. Ale ještě budu testovat, zda je to jen tím odstínem nebo i konzistencí. Úplně vychytané mi nepřijde ani balení. Na houbičce je korektoru hrozně moc. Je to možná dobré pro americké blogerky, které, když maskují kruhy pod očima, tak mají korektor i na bradě, ale běžnému uživateli toho na jedno otočení vyteče tak na tři obličeje. Se zbytkem se potom zbytečně plýtvá. Ale tak uvidíme časem, jak se sžijeme. 

Maybelline Colour Elixir

Tyto lesko - balzámky vychvaluje má oblíbenkyně Essie Button a dlouho jsem je chtěla vyzkoušet. Pomalu, ale jistě se začínají rozrůstat i v evropských drogeriích, tak budeme doufat, že se jich jednou dočkáme i u nás. Colour Elixir jsou totiž jednoduše boží! Texturou je to prostě heboučký balzám. Je to na rtech neuvěřitelně příjemné. Navíc to má vcelku hezkou pigmentaci a lehce se to leskne jako lesk. Neuvěřitelný produkt. Jsem z něj nadšená a za poslední týden nenosím na rtech nic jiného. 

Maybelline Baby Lips

Těch není nikdy dost. Vůbec nevadí, že mám teď čtyři nové z našich drogerií, já prostě potřebuji i jedno americké. Pink Shock voní a chutná po malinách a na rtech je decentně růžové. Vlastnostmi je jinak identické jako ty naše, takže mi vyhovuje a jsem spokojená. Už bych jen potřebovala více rtů, abych je všechny pořádně využila. :-)

Eos lip balm

Beauty ikona Eos balzám na rty. Myslím si, že pro každého kosmetického maniaka je pomalu povinností ho alespoň jednou vyzkoušet. Roztomilé balení, příjemná vůně a obyčejný, ale fakt obyčejný balzámek. :-) Jo, není na něm nic zvláštního. Na rtech je příjemný, hydratuje, nijak nechutná. Asi jako tuny jiných balzámů. Ale na poličce se bude vyjímat skvěle. Jinak mám variaci Blueberry Acai, která voní jako čerstvě natrhané borůvky.

Bath and Body Works Anti-bacterial hand gel

Jako dáreček jsem dostala voňavý antibakteriální gel od Bath and Body Works. Je to taky taková americká beauty legenda. Už jsem jednou jeden měla a byl úžasný. Nyní mám variaci Raspberry Meringue a voní to jako pocukrované maliny. Opět spokojenost.

Na závěr některá z líčidel v akci. Na sobě mám korektor Maybelline, paletku Wet n Wild Dont Steal My Thunder, tvářenku Hourglass a Colour Elixir od Maybelline.


Jsem moc ráda, že mám všechny tyto poklady doma a musím říct, že jsem měla docela štěstí. Vše jsem chtěla jen na základě milionu pozitivních recenzí, jednotlivé barevné variace jsem nechávala na kamarádce, ale nakonec jsem příjemně překvapená. Všechno se zdá být perfektní a úžasné. Snad jen s výjimkou korektoru, ale ty jsou u mě prokleté. Je to snad jediná kosmetika, která mě moc nebaví kupovat a stále s žádným nejsem spokojená. 

Na závěr už se jen sluší dodat, děkuji Terezko, že jsi si udělala čas, uvolnila místo ve svém kufru a udělala mi tak obrovskou radost!

Máte některé z těchto věcí vyzkoušené? Po čem, u nás nedostupném, nejvíce toužíte vy?

23 komentářů:

  1. Pekny nakup. Vyuzitelne veci. Pacili by sa aj mne.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  2. Už dlouho chci Lorac paletku, nejlépe obě .. Tak snad si ji co nejdríve taky pořídím :). Na ten Maybelline korektor jsem se dívala v reálu už několikrát a taky mě moc nezaujal, vytékalo ho vždycky zbytečně hodně :). Eos jsem měla několikrát, Baby Lips také a ty antobakteriální gely miluju, jsou nejlepší :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se ,,naštěstí" ta druhá Lorac nelíbí, na můj v kus je tam už moc tmavých stínů. S tím korektorem je to kříž, dnes jsem ho zkoušela znovu a je to čím dál horší. :-/

      Vymazat
  3. Hourglass som veľmi chcela ja ja, ale keď som došla do sephory v NY nevedela som si vybrať :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony jsou ty odstíny na první pohled nic moc. Seděla jsem nad tím hrozně dlouho, ale nakonec jsem spokojená.

      Vymazat
  4. Ta paletka Lorac Pro je náááádherná!! :-O

    OdpovědětVymazat
  5. Paletku od Wet n Wild mám také, ale v odstínu E380B, což je o něco světlejší než Tvá 335. Musím uznat, že je to nejlepší paletka jakou jsem kdy měla, pigmentace je opravdu úžasná.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné novinky :) Mě se podařilo vyhrát v GA eos balzámek a ten můj voní jako gumoví medvídci a je skvělej
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. já jsem si ten Maybelline korektor kupovala teď v Německu, zase jsem nepobrala logiku číslování odstínů (č. 3 je světlé, č. 1 je silně do žluta), na kruhy je OK, sice zas tak nekryje, ale je úžasně sametový, ale na pupínky mi teda nesedí vůbec... od Wet'n'Wild mám z Chorvatska pudr, ale ještě jsem ho nezkoušela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Americe to číslování mají dokonce ještě i jinak. jedničku jsem nechtěla, protože byla moc růžová, chtěla jsem dvojku, ale kamarádka nakonec vzala tady ten neutralizer. Mně to pod očima dělá hroznou paseku. Jde to vidět a slévá se to do vrásek, ale částečně za to může asi i ta barva. Jsem zvyklá dávat si pod oči pomalu bílou, ne takhle žlutou.

      Vymazat
  8. Eos chci vyzkoušet a ta paletka vypadá fantasticky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasné novinky, po paletce Lorac a rozjasňovači od Hourglass strašně moc toužím, bohužel mi to nemá kdo přivézt. No budu si muset počkat až se někdo do USA vydá.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  10. Ten korektor by som určite chcela vyskúšať :) aj ja mám Baby lips (3) ale aj tak by som si kúpila aj heneten :D A tá paletka vyzerá úžasne ! :)

    my-cosmetics-w0rld.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. tak za mňa skôr balzámy od Maybelline ako eos:), btw. tie pocity s Lorac-ovom úplne chálem, tiež sa u mňa nové veci musia udomácniť, niekedy dokonca neotvorené:))

    OdpovědětVymazat
  12. Lorac Pro paletka je moc pěkná, o tvářence ani nemluvím, božská!:)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak za tu Lorac Pro bych se nezlobila, je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  14. Právě jsem zhynula. Děkuji moc :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Lorac paletka je úžasná, tu bych také chtěla :))
    jinak anti.gel od Bath and Body Work musí být úžasné :) ty mám na wishlistu už hoodně dlouho a pořád nic :D

    OdpovědětVymazat
  16. Já uvažovala nad balzámem Baby Lips, ale asi si nechám zatím zajít chut', mám jiné balzámy a navíc podle recenzí to nijaký zázrak není, prostě obyčejný balzám.
    Nakupování korektorů nesnáším, je to asi jediná kosmetická věc, u které bych byla radši, kdyby mi nikdy nedošla. :/ Vlastně spolu s make-upy.
    Ten lesk od Maybelline vypadá úžasně. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  18. Já ti závidim! Všechno! :D Nejvíc ale tu Hourglass tvářenku! Brala bych od nich pudřík :( Ale ty ceny :( Moc krásné věcičky! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Vedieť tak zohnať nejaký rozjasňovač Hourglas...

    OdpovědětVymazat