neděle 6. července 2014

Letní slevové akce

Prázdniny jsou v plném proudu, všichni míří na dovolenou a obchodní řetězce na nás vymýšlí všemožné finty, jak nás i v těchto slunných dnech dostat do jejich spárů. A tak je to na všechny strany jen samá sleva, akce, výhodná nabídka a tak dále. Prostě vědí, jak na nás.

Yves Rocher
Zde je to stará známá klasika. V letních měsících nechodí slevové kupónky domů do schránky, ale je k dispozici slevová knížka, kterou vám ochotně dají v každé prodejně. Já mám pro jistotu hned dvě. :-) Slevy jsou to klasické, tak jak jsou u Yves Rocher známé. Byla jsem tam ale v červnu hned dvakrát, tak bych si teoreticky mohla dát prázdninovou pauzu, ale prakticky za to neručím. :-) Zde jsem vám knížku vyfotila. Je platná po celé prázdniny, čili do 31.8.








Rossmann
Rossmann má od pondělí nový slevový katalog, který tradičně nabízí spoustu skvělých akcí. Stále běží sleva 25% na dekorativku L'oréal Paris, sleva 25% je také na opalovací řadu Garnier, jejich šampóny Ultra Doux jsou navíc v akci 1+1. Za zmínku jistě stojí také krajková tvářenka Dermacol za 60 Kč nebo slavný Makeup Cover za 85 Kč. Při koupi dvou výrobků Fa dostanete žabky zdarma. A mě tentokrát nejvíce zaujala sleve 50 % na ústní vody a kartáčky Colgate. Moje oblíbená ústní voda nabízí novou medovou alternativu, takže ji určitě musím vyzkoušet. Celý leták najdete zde. Platí do 11.7.

K tomu se mi navíc ve schránce objevily tyto úžasné kupónky. 10% sleva na celý nákup. Platí až do konce září a na jednom letáčku je hned 6 kousků. Plus jsem si ještě něco nabrala od sousedů, kteří o to neměli zájem. :-D


Sephora
V Sephoře si můžete dosyta naplnit jejich taštičku (stejná velikost jako ta na obrázku vlevo). Vše, co se do ní vejde, máte v případě produktů Sephora se slevou 30%, v případě exkluzivek 20%. Akce platí do konce července, ale berte to s rezervou, protože Sephora ráda tato data mění dle libosti. Už se mi bohužel stalo, že akce měla ještě pár dní běžet, ale už nebyla a dokonce i naopak, že na cedulce bylo do konce května a v pohodě byla platná v polovině června. Tak jako tak, ráda bych si zašla pro nějaké další plátynkové masky a omrknu jejich nové štětce.


Albert
Za zmínku jistě stojí i hypermartket Albert, kde nyní zakoupíte veškerý sortiment pleťové a tělové kosmetiky Dermacol s 30% slevou. A to se na některé věci určitě vyplatí. Akce navíc platí až do 2.9.


Inglot

Inglot spouští akce každý týden, ale spolu s letními dny jsou čím dál více lákavější. Do příštího víkendu si můžete užít super akci 3 plus 1 produkt na oči. Stíny patří k tomu nejlepšímu, co Inglot nabízí, takže, kdo plánujete něco vyzkoušet, teď je ta pravá chvíle.


Nalákala vás některá akce nebo prázdninujete mimo zdi obchodních center?

9 komentářů:

  1. Nejvíc mě zaujal leták Rossmannu, už jsem na něj koukala včera :-) Asi něco "málo" pokoupím :-D Mají v akci i můj vysněný make-up Whipped creme od Max Factor, normálně stojí skoro 4 stovky a teď je za 259 + sleva 10% k tomu, to už je slušná cena :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pane jo :) škoda že nejedu zrovna nikam kde je YR :( Hned bych si nakoupila sprchové gely :(

    OdpovědětVymazat
  3. Pro šekovku od YR jsem šla v červnu a prodavačka mi řekla, že jim došly a že přijdou až po neděli. A pak jsem se tam nedostala, tak mám prd :( Každý rok vždycky využívám právě akci na sprcháče 2+1 a slevu na dekorativku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že když zkusíš méně frekventovanější prodejnu, tak budu kupónky i na konci srpna. času je zatím stále dost. nebo myslím, že když nakoupíš v rámci tvých cest po Francii, tak to budeš mít asi ještě levněji než naše 2+1 :-D

      Vymazat
    2. Oni právě všude píšou, že si jí máš vyzvednout v červnu, tak nevím, jestli je dávají i v červenci :D
      Jn to by vyšlo levněji, ale už takhle se bojím, že budu na hraně té váhy do letadla, 23 kg :D

      Vymazat
  4. Vacsinou lutujem, ze u nas nemame Rossmana)o; Ale zas zlavu na Dermacol v Albertovi urcite vyuzijem, ked uz nic ine(o;
    gomistories

    OdpovědětVymazat
  5. potřebuju 30% na Dermacolí dekorativku :D a díky za upozornění na to Yves Rocher, to musím určitě využít :)

    OdpovědětVymazat