pondělí 14. července 2014

Bonbonky od Dermacol

Nedávno přišel Dermacol na trh s novými očními stíny. Jak si povedou, bylo do poslední chvíle překvapením. Od Dermacol jsem vyzkoušela již asi čtyři nebo pět typů stínů a je to s nimi jako na kolotoči od výborných kousků až po naprosté katastrofy. Bohužel dnešní bonbonky se budou přiklánět k té negativní stránce.



Na vyzkoušení jsem dostala 3 z 9 dostupných odstínů. Jásala jsem hlavně z těch hnědých variant. Světlejší a tmavší hnědá, to je pro mě ta největší klasika, kterou nosím nejraději. Na modrou jsem se nejdříve dívala skrze prsty, nakonec jsem ale využití našla i pro ni. 

Bonbonky jsou skutečně malinké. Byla jsem tou velikostí opravdu překvapená. Přitom produktu není málo, celkem 6 gramů.


Kámen úrazu přišel záhy v podobě pigmentace. Nejsvětlejší dvojka je úplně nepoužitelná. Je to jen pár třpyteček, které nestačí ani na nějaké to projasnění. Jako stín na víčku nejdou použít vůbec. Tmavě hnědý a modrý je na tom o něco lépe, ale osvědčilo se mi je nanášet vlhkým štětečkem. Vytáhne to z nich ještě o kousek víc barvy.




Práce s nimi také nepatří k těm nejlepším. Hrozně práší, zároveň jsou však pevně slisované, takže štětcem musíte opravdu hodně tlačit, abyste něco nabrali. Nanášení na oko už je klasika. Jediný problém je fakt s tou slabou pigmentací. Výdrž je uspokojivá, srovnatelná s jinými stíny. Což už mě znamená v kombinaci s bází 6 - 8 hodin, poté se začnou vytrácet. Vy si však klidně nějakou hodinku přičtěte, mé oči jsou v tomto směru fakt extrém. 

Na pomoc jsem si musela vzít pigment Alva, který obstaral největší práci. Tmavší hnědý bonbónek vidíte ve vnějším koutku, modrou jsem udělala linku a světle hnědý je pod obočím na projasnění, ale prostě nejde vidět. 


Celkové shrnutí je dnes jasné. Se stíny se špatně pracuje, práší, jsou málo pigmentované. Snad jen výdrž je uspokojivá. Jeden bonbonek vyjde na 79 Kč, což mi za tak málo muziky přijde moc. I sám Dermacol umí stíny daleko lepší, takže tyto zapečené oční stíny vám nedoporučím. 


Za poskytnutí stínů k recenzi děkuji PR Dermacol.

Už jste bonbonky zkoušeli v drogerii? Zaujali vás?

12 komentářů:

  1. Vypadaji sladce, fakt jak bonbonky, nejvice se mi libi ten modry.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem je nezkoušela ale asi ani nezkusím, vadí mi když pigmentace je velmi slabá...
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tyto stíny v šesti odstínech a vůbec bych neřekla že jsou špatně pigmentované. Právě naopak!!! Je pravda, že docela práší, ale i bílý odstín je dost krycí. Používám bázi od Artdeca a nemůžu si stěžovat.

      Vymazat
  3. Najviac sa mi páči ten ružový ale sú fakt malinké :)

    OdpovědětVymazat
  4. Z mokrým štětcem jde všechno líp :))) Takže já mám v plánu si aspoň jeden odstín pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem se na ně tak těšila, ale po všech těch recenzích si raději nechám peníze na něco lepšího.

    OdpovědětVymazat
  6. Včera jsem si koupila tu bronzující paletku. Docela dlouho jsem váhala, pro mě je tedy 170 korun hodně a jsem strašně zklamaná. Ta vrchní třpytivá část mi nebarví vůbec. Stíny si tedy kupovat nebudu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na bronzující paletku ani neměla odvahu a i s tou třpytivou mám problém. tam mi bude recenze asi ještě dlouho trvat. myslím, že tady se všemi těmi třpytivými novinkami měli sice dobrou myšlenku, ale není dotáhnuta k dokonalosti.

      Vymazat
  7. Oh najkrajšia je dvojka! :) Škoda jej že má zlú pigmentáciu určite by som neváhala :)

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. No teda pigmentace nic moc, jsem si teda asi navykla na MUA a Sleek no :D

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  10. Dermacol jsem nikdy moc nemusela, ale poslední dobou mě všechny nové produkty zaujmou. Myslím, že k Dermacol stojanu už brzy zavítám :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/07/kosmeticke-nakupy-novinky-cervenec-2014.html

    OdpovědětVymazat