úterý 15. dubna 2014

Letní kosmetické novinky

Kosmetické novinky, to je nikdy nekončící proces. Naštěstí. Můžeme se tak neustále těšit a radovat se z nových kousků. Jaro je v plném proudu, letní sezóna začíná vystrkovat růžky, a objevilo se mnoho novinek, které budou nominovat nadcházejícím měsícům. Takže jsem opět udělala přehled toho, na co se můžeme těšit.

Parfémy

Za poslední dobu mě zaujalo velké množství vůní. Nechtěla jsem ale dělat samostatný článek, protože to, jak jsem zjistila, vás moc nebaví. Ale aspoň do přehledu je ,,nacpat" musím. :-) Všechny výše uvedené vůně jsou nedávné novinky, už jsou však všechny běžně dostupné v drogeriích/parfumeriích. Vizuálně mě zaujaly všechny, proto jsem je také běžela vyzkoušet. A poté je protřídila, protože ne všechny se mi ve finále líbily. Jen velmi ve zkratce:

Michael Korrs (Sporty Citrus, Sexy Ambra, Glam Jasmine) - Nové exkluzivky v Sephoře. Nevěřila jsem tomu, že se mi budou líbit. Ale učarovaly mi. A to tak, že už jsem je byla zkoušet třikrát a pořád nevím, kterou chci. Už jsem tedy vyřadila tu sportovní, ale mezi dvěma zbývajícími se nemůžu rozhodnout. Jednu ale chci, i když to asi nechám až na zimní sezónu. 

Thierry Mugler Eau Extraordinaire - Tady platí staré otřepané, Muglera buď milujete nebo nenávidíte. Není nic mezi tím. Já patřím spíše do druhé skupiny, takže nic pro mě. Ale je to rozhodně odlehčenější verze toho klasického vetřelce, takže věřím, že své zastánce si to najde.

Guess Girl Summer - Tohle je moje guilty pleasure. Je to nic moc značka, má to děsně, ale fakt děsně kýčovitý obal (na té fotce to nevynikne, ale ta kytička na uzávěru je z látky!), vůně není zase tak originální, ale mě to prostě baví. Je docela podobné Summer edici Mexx, o které jsem psala nedávno. Je to ovocné, letní a pozitivní. A není to drahé, seženete ji do pětistovky. Mám co dělat, abych si ji nekoupila. Ale jelikož ji nepotřebuji, tak se snad udržím. 

Rise Beyoncé - Zklamání. Těšila jsem se na ni, vypadá luxusně, ale voní tuctově, a to v tom nejtuctovitějším slova smyslu. Neoriginálnější vůni budete v drogerii hledat těžko. Za mě ne.

Versace Bright Crystal Absolut - Upgrade klasické Bright Crystal a za mě povedený. Ta klasika není špatná, ale je to taková univerzální stříkačka pro mladší ročníky. Absolut mi přijde jako její ,,dospělácká" verze. Je vyspělejší, ne tak sladká a zajímavější. Stále zůstává nenáročná, ale líbí se mi. 

See By Chloé Eau Fraiche - Pro rodinku Chloé mám slabost. Původní See By ale patří k těm slabším kouskům a tahle novinka jako by jí z oka vypadla. Je o něco sladší, ale takový podivný ocásek si to udrželo. Tuhle do své sbírky nepotřebuji.

Calvin Klein Euphoria Endless - Nejsem fanouškem žádné Euphorie. Sice nejsou špatné a kdyby mi je někdo daroval, tak s nimi problém mít nebudu, ale není to moje srdcovka. Endless voní stejně jako všechny její sestry. Sladce, univerzálně, neurazí, nenadchne.

Dermacol Aroma Ritual

Začíná to býti tradicí - máme tady opět novinku z řady Aroma Ritual. Dermacol teď pálí jednu parfemaci za druhou. Na mém wishlistu je ještě nedávné mango a teď je tady další lahůdka - rebarbora a jahody. A jak jinak, musím ji mít, myslím, že to bude vonět božsky. 

Dermacol letní novinky

U Dermacol ještě zůstaneme, protože si na léto připravili dvě zajímavé novinky. Prvním je makeup na celé tělo. Tento kousek dodá okamžité opálení vašim nohám i celému tělu, vyhladí nedokonalosti a srovná tón pleti. A prý taky opticky zeštíhluje tělo. :-) Je voděodolný, takže se hodí k moři. Přijde mi to jako docela vtipná věc, ale možná s koncem léta, kdy budou všichni opálení a já tradičně bílá jako stěna, tak bych do toho i šla. Aspoň bych se ušetřila milionů dotazů, jestli nejsem nemocná.

Druhá věc mě zaujala ještě více. Lehce tónující fluid s SPF 50. Krásně sjednotí pleť a navíc ji spolehlivě chrání. Opět je voděodolný. Tohle mě láká hodně, ale bojím se odstínu. Je jen jeden a jak znám Dermacol, bude na mě tmavý. Ale půjdu ho vyzkoušet. 

Opalovací péče Ryor

Ryor letos přichází s novými opalovacími krémy a pooplaovací péčí. Obaly se vyvedly na jedničku a věřím, že i obsah bude stát za to. Mám v plánu si koupit jak jeden opalovací krém, tak i regenerační chladivou péči.

Rimmel texturové laky na nehty


Do oběhu se dostaly nové laky od Rimmel London - Sweetie Crush. Nejdříve jsem byla unesena z těch letních barviček, ale pak jsem přišla na to, že to jsou laky pískové. A ty sice všichni milují, ale já okázale ignoruji. Ano, dodnes nemám jediný přeslavný pískový lak od Gabriella Salvete ani jiné značky. Takže za mě ne, ale věřím, že se to jinak bude těšit všeobecnému nadšení. Laky jsou dostupné zatím jen v zahraničí, ale věřím, že do léta stihnou dorazit i k nám.

Essence Viva Brazil

Tradice se musí dodržovat, takže tento článek nemůžu končit jinak než výčtem limitek Essence. Na léto se k nám chystají hned dvě. Viva Brasil je plná ostrých letních barev. Mám zálusk na růžovou tvářenku, ta vypadá barevně hezky a v limitkách se občas tvářenka umí podařit. Jinak je to barevně spíše mimo můj záběr. V barvách jsem spíše zimní typ a dávám přednost ledovým odstínům. 

Essence Beach Cruiser

Tato limitka mi přijde barevně o něco povedenější. Vizuálně se mi moc líbí lesky na rty, ale bojím se, že v nich budou plavat výrazné třpytky. Každopádně to musím vidět živě. Zálusk mám i na tělový sprej, pokud bude v přijatelné vůni. A vás by mohly zajímat třeba pískové laky. Barevně vypadají hezky. 

Pro tuto chvíli to ukončíme. Lákadel je to více než dost a než se nadějeme, určitě tady bude brzy další várka. :-)

Co vás z dnešní nabídky nejvíce zaujalo?

20 komentářů:

  1. Libej se mi limitky essence, v prvni stiny, tvarenka a mozna balzam a lak. V druhe asi jen lesk. A novy Aroma ritual me strasne zaujal, ale jeste poradne nemam ozkousene ty stare, jsem hrozne pozadu.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky v poslední době s tím Dermacolem nestíhám :-) ještě pořád mám v koupelně tu kokosovou variantu a už mám v pořadí další dvě parfemace, které chci vyzkoušet.

      Vymazat
  2. Mně se taky líbí ty limitky od Essence! vypadají vážně skvěle! na voňavky jsem nedávno koukala v Sephoře a zaujal mě Kenzo2 a samotřejmě Chloé ;) Ryoru se ty obaly vážně povedly! a laky od Rimell vypadají taky skvěle ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Pri Rimmel lakoch a takisto aj pri lakoch z druhej limitky Essence mi zasvietili oči, až kým som sa nedočítala, že sú oboje pieskové :-( Táto štruktúra ma veľmi neoslovila a ako na potvoru mám často pocit, že majú krajšie odtiene ako klasické laky.
    Ale ten sprcháč od Demacolu vyzerá dobre, určite ho vyskúšam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to úplně stejně. Pískové laky mě nelákají, ale zvlášť u Rimmel jsou ty barvy fakt nádherné.

      Vymazat
  4. Ahojda,

    no tak pískové laky mi také nechytly za srdce.
    Ale teď má Barry M novinku pastelové laky a ty jsou skutečně krásné =o)

    No a Brazilskou řadu má i Clarinse :-D a ani od nich se mi nelíbí, nemám ráda takovýhle "vykřičený" obaly ale spíš decentnější.

    OdpovědětVymazat
  5. Thierry Mugler už nikdy víc, cítila jsem ho na sobě i po osprchování. Něco tak pekelně težkýho už prostě nikdy !

    OdpovědětVymazat
  6. líbí se mi limitka Beach Cruiser a protože pískové laky miluju, těším se až k nám ty rimmel dorazí :))

    OdpovědětVymazat
  7. Já tu See by Chloé miluju!! a laky od Rimmelu vypadají víc než dobře, jsem na ně zvěfavá :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pořídila jsem si Michael Kors Glam Jasmine a jsem z té vůně unešená každý den! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je fakt jedinečná. Dost možná skončím také u jasmínu, je to můj favorit.

      Vymazat
  9. Laky od Rimmel vypadají celkem hezky, sice jsem pískovým lakům taky moc nepodlehla (doma mám 2 - jeden jen kvůli barvě :D), ale když to bude hezká barva, tak proč ne :)

    OdpovědětVymazat
  10. ty laky od rimmelu mě zaujaly, a ještě ta nová vůně od dermocolu na sprcháči.. no uvidíme..

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Ty laky vypadají hodně zajímavě a to samé i ten aroma ritual od Dermacolu :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Parfémy MK jsem také zkoušela a nevím teda, který je sportovní a tak, každopádně můj favorit je ten žlutý ♥ akorát mám poct, že nevydrží úplně dlouho...

    OdpovědětVymazat
  13. Já se těším na Dermacol a Rimmel :).

    OdpovědětVymazat
  14. já jsem dneska na instagramu viděla ten tělový MU a přišel mi fakt extrémně tmavý, oba odstíny, a slečna psala, že teda moc voděodolný není :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to se dalo čekat, že budou předpokládat, že jsou v létě všichni opálení. škoda :-(

      Vymazat
  15. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  16. Jee zase nová vůně sprcháče od Dermacolu, to je super :)
    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat