úterý 1. dubna 2014

Kosmetická statistika (březen)

Dnes je sice první dubnový den, ale jelikož jsem člověk veskrze racionální, ušetřím vás aprílových žertíků a vrhneme se na tvrdá data. Aneb měsíc s měsícem se sešel a je tady opět kosmetická statistika. A opět to nejsou žádná velká překvapení. Držím se plus mínus podobných čísel a zase toho mám doma o něco víc. Ale fakt jen o trochu :-) Přivítala jsem 21 nových věcí a rozloučila se s 16 kousky.


Novinky

Já fakt nechápu, jak se mi to vždy podaří nastřádat, vždyť na té fotce vlastně nic není. :-) Začátkem měsíce jsem si udělala radost laky OPI a následně jsem se rozhodla od základu překopat svoji odličovací rutinu s Mary Kay. A zbytek fakt už jen provozní věci a menší radosti.

Spotřebováno

Zde jsem tento měsíc očekávala číslo daleko větší. Ale já to mám vždy tak, že už si myslím, že to použiji dvakrát a konec, a pak to mám ve finále ještě měsíc. Takže mi ve spoustě věcí zbyla troška na dně a spadat budou pod duben. Číslo 16 je tedy u mě šedá klasika, ani moc ani málo. 

1) Odličovač očí Dermacol - Byl vcelku příjemný a nemůžu si na něj stěžovat. Jen jsem teď znovu přešla na odličovač Yves Rocher a to je prostě jiná liga. Dermacol opakovaně kupovat nebudu.

2) Mátový gel Ryor - Moje stálice a nepostradatelný pomocník. Aktuálně teď používám již třetí balení a budu kupovat i nadále.

3) Micelární voda Loreal - Udolána druhá láhev a byla poslední. Odlíčení sice na jedničku, ale smrdí. A navíc si teď od micelárních vod dávám celkově pauzu.

4) Sprchový gel Ziaja - Jak mám tuto značku ráda, tak jejich sprcháče nebrat. Smrdí! A to všechny, nejen tato limitka. Jinak klasický sprcháč. Já jsem ho používala na ruce, protože na celé tělo bych ten chemický smrad fakt neunesla. Znovu nic podobného určitě nechci.

5) Ústní voda Colgate - Další moje stálice. Vídáte ji zde docela často a dnes to určitě není naposled.

6) Olejíček na vlasy CHI - Nebudete mi to věřit, ale já těch 5 ml spotřebovávala rok a půl. A to jsem to fakt používala pravidelně. Byť ne tedy striktně po každém mytí. Původně jsem si chtěla kupovat velké balení, protože olej je fakt super, ale asi by se mi to tedy nevyplatilo. Teď tady mám asi na rok 5 ml Biosilku a pak si zase pořídím miniaturku CHI.

7) Pleťový krém Ziaja - Příjemné překvapení, protože krém byl velmi příjemný, hydratoval tak akorát, pleti svědčil. Byl to asi jeden z nejlepších pleťových krémů, co jsem kdy měla. Zatím ale jeho další nákup neplánuji.

8) Vlasový krém Thermal - Psala jsem o něm nedávno. Je fajn, vlasy hydratuje, zbaví vás lupů. Možná se k tomu časem vrátím.

9) BB krém Maybelline - Můj svatý grál. Aktuálně ho nemám a dost ho postrádám. V nejbližších dnech pro něj musím vyrazit do drogerie.

10) Krém na ruce Nivea - Velmi příjemný krém s jemnou květinovou vůní a obstojnou hydratací. Je to jeden z lepších krémů, co jsem kdy na ruce zkusila. Určitě ještě někdy nějaký krém na ruce Nivea vyzkouším.

11) Tělový olej Dermacol - Příjemná a super voňavá věc. Určitě si ho chci koupit znovu.

12) Odlakovač Essence - Můj nejoblíbenější. Akorát je v něm tedy aceton, tak jsem se ho rozhodla teď vysadit a zkusit něco šetrnějšího.

13) Intimní ubrousky Nivea - Střídám tyto ještě s Lactacyd a nemůžu si stěžovat ani na jedny. Svoji funkci jednoduše splní.

14) Krém na ruce Alverde - Skvělý krém. Nádherně voní a velmi dobře hydratuje. Mám v plánu koupit znovu jak mini balení do kabelky, tak i jeho větší verzi.

15) Čisticí pásky Essence - Nejsou špatné, ale určitě ne nejlepší, navíc nejsou všude dostupné, takže je znovu v dohledné době neplánuji.

16) Čisticí pásky Nivea - Opět a zase, snad milionté spotřebované balení a další koupené do zásoby.

Mám něco slibovat na duben? Asi snad ani ne, protože jak se znám, stejně to nedodržím. :-) Snad jen jednu jedinou věc. Pořád vám tady melu o stěhování, takže duben už je oficiální a definitivní a opravdu mě to v nejbližších týdnech čeká. A kosmetika bude v kufrech zabírat nejvíc místa, tím si jsem naprosto jistá :-D

Jakým nákupům jste v březnu neodolali vy?

14 komentářů:

  1. Šampon jsem si také pořídila a micelárku L´Oreál jsem dostala k nákupu krému. Zatím jsem jen ozkoušela a odličuje velmi dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Me ta Ziaja tedy krasne voni po citrusech. Pekne nakupy i spotreba:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Satin Care je nejlepší :) !
    Ziaja krém mám stejný akorát okurkovou variantu a teprve čeká na svůj čas :) BB cream mě furt nějak nepřesvědčil, v létě je sice fajn ale na mou problametickou pleť je krátký :) ! Micelárku miluju a určitě se podívám po tom gelu od Ryoru, po ústní vodě a po těch Nivea páskách už jsem koukala ale furt nevím..ale poslední dobou mám hodně černých teček a nic jiného na ně nepomáhá :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus od Maybelline ten druhý BB - Pure, ten kryje o něco lépe a navíc pomáhá s hojením pupínků.

      Vymazat
  4. Ten sprcháč Ziaja jsem použila stejně jako ty :D dokonce se objeví taky v březnovém spotřebovánu.. Jinak ten tělový olej Dermacol je fakt úžasný, já ho miluju, teď si pěkně šetřím ten zbyteček, co mi zbývá :D ale dalšímu balení se rozhodně nevyhnu :)

    OdpovědětVymazat
  5. CHI olejíček mi moc vyhovoval a ten mátový gel vypadá hezky, asi na něj mrknu. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky chci vyzkoušet šampon od Gliss kuru :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tělový olej od Dermacol je opravdu super!

    OdpovědětVymazat
  8. s micelárkou súhlasím :) inak plánujem si kúpiť biosilk alebo chi,kedže si každý deň žehlím vlasy a mám ich fakt zničené...

    OdpovědětVymazat
  9. Teda ty toho zase máš!:) CHI Olejíček na vlasy si asi taky pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám s tou L'Oreal micelárkou strašný problém ohledně balení - vždycky mi vytekla pomalu půlka celé lahvičky, no prostě skoro čtvrtka padla zbytečně jen kvůli balení.
    Jinak jsem v březnu s nákupy byla stejně šílená jako ty haha. největší radost mi udělala určitě nová tvářenka z Topshopu a taky první nákup v Korres.

    http://hilychee.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím balením je to pravda, hrozně se tím s micelárkou plýtvá a ubývá velmi rychle.

      Vymazat
  11. já jsem si koupila ten gel, po měsíci, co jsem ho nepoužila, v něm hrčela jen ztuhlá kostka :/ nechápu co se stalo, ale zatuhnul :/

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem vyzkoušela z tvého "spotřebováno" akorát krém na ruce od Alverde a musím souhlasit, že je super. Hydratuje, voní a navíc to je přírodní kosmetika!

    OdpovědětVymazat