neděle 9. února 2014

Kosmetické novinky posledních dní

Tento článek mám v plánu už asi měsíc a pořád jsem nějak neměla čas to všechno pořádně protřídit. Mezitím už některé věci dávno nejsou novinkami, o některých už se psalo na hromadě dalších blozích, ale pořád toho spousta zbývá, plus se objevují další a další věci. Včera jsem navíc byla poctivě prozkoumat drogerie, co už je reálně skladem, plus jsem objevila mnoho dalších věcí, takže to dneska bude dlouhé aneb svět kosmetiky nikdy nespí.


Novinky Rimmel London
Zdroj jednotlivých fotek: www.rimmel.cz

Rimmel si pro nás připravil hned několik novinek a inovací stávajících produktů.

Dnes to bude hodně o zmatňujících produktem a prvním z nich je inovované ,,bíbíčko". Rimmel London přináší matující verzi svého stávajícího BB. Odstíny by u nás měly být dostupné dva, já v drogerii narazila jen na ten tmavší. A je tmavý opravdu dost, takže další jeho vlastnosti jsem nezkoumala. Obecně jsou na mě makeupy Rimmel vždy tmavé, takže tyhle jejich poklady nikdy nevyzkouším. 

Rimmel také inovoval své stávající rtěnky Moisture Renew. Ty slibují bohaté barvy, krémovou texturu a vitamíny A, C, E. Odstínů bude 14. Rtěnky mě lákají moc a přiznám se dobrovolně, nějak jsem v drogerii zapomněla omrknout, jestli už jsou. Ale předpokládám, že novinka by byla řádně označena a praštilo by mě to do očí, takže asi spíše ne. Každopádně, až dorazí a bude zrovna nějaká akce na Rimmel, tak ráda nějakou vyzkouším. 

 Inovací prošly i jejich oční stíny. Tyto paletky dříve vypadaly jako britská vlajka. Nyní sází na jednodušší design a barvy jsou jednoduše ve čtyřech ,,chlívcích". Je to sice méně efektní, ale určitě praktičtější. Vyrábí se v 6 variantách a už jsem je v Rossmannu viděla. Stojí 169 Kč. Aktuálně o nich nijak nepřemýšlím, ale časem možná nějaké pořídím. Pro Rimmel mám stále slabost, i když už to dávno není moje nej značka, jak tomu bylo dříve. 

Řasenky Rimmel chrlí také v hojném počtu. Dříve to byly mé nejoblíbenější řasenky, ale už jsem hodně dlouho žádnou z nich neměla. A tahle mě také moc neláká, i když, ještě se uvidí. Slibuje výrazný objem a především natočení.

A na závěr rimmelácké nadílky bezbarvá konturka, která jde použít ke všem barvám rtěnek a lesků a zabrání tak jejich rozpíjení. Po takovém produktu se delší čas poohlížím, takže možná vyzkouším.

Matující řada Yves Rocher

Matující krémy, to já můžu. Vyzkoušela jsem jich pomalu desítky, žádný z nich pořádně nefungoval, ale nevzdala jsem se myšlenky, že jednou se toho dokonalého matného efektu dočkám. :-) Sebo Végétal už Yves Rocher nabízí v modré variantě pro normální až smíšenou pleť, ve žluté verzi pro suchou pleť a nyní přichází zelená pro smíšenou až mastnou pleť. 
Tato řada nabízí hned několik produktů - micelárku, peeling, dva druhy krémů, koncentrovaný fluid a čisticí gel. Všechny výrobky samozřejmě slibují zmatňující efekt a korekci rozšířených pórů.
Ještě jsem se nerozhodla, co všechno chci z řady vyzkoušet, ale půjdu do ní téměř určitě. Akorát to tedy není zrovna aktuální, protože mám doma na testování hned několik jiných matujících věcí, takže Yves Rocher je taková vize do budoucna. Nebo ideálně, kdyby vyráběli i testovací sadu miniatur, jako tomu bylo u žluté verze, tak do ní jdu hned.

Sérum na rozšířené póry Ryor

A to samé v bledě modrém akorát od značky Ryor. Novinkový krém slibuje redukci přebytečného kožního mazu a rozšířených pórů. Sérum už ale není hydratační a musí se nanášet pod klasický krém. Na jednu stranu mi to přijde fajn, že se to nesnaží o deset věcí najednou, ale zase si nejsem jistá, jestli se mi chce do mého mazacího rituálu přidávat další položku. Ale nikdy neříkej nikdy a možná to časem vyzkouším. Cena je příjemná, a to 150 Kč za 50 ml. 

Gabriella Salvete makeup a korektor


Tato novinka se už v drogerii ohřívá nějaký ten pátek. Na makeup od Gabriella Salvete už jsem měla spadeno, ale docela mě odradila recenze zde. Jaké pak to překvapení, i nejsvětlejší odstín je tmavý. Obecně ty variace mě docela pobavily. Makeup se vyrábí v 6 odstínech, ale jsou si tak neuvěřitelně podobné, že je jejich snaha, mít těch odstínů hodně, fakt dojemná. Všechno to má stejný podtón a mezi prvním a posledním je naprosto minimální rozdíl. Pokud nejste vyloženě bledule a sedne vám nažloutlý odstín, máte vyhráno a můžete sáhnout do stojanu pomalu naslepo. My ostatní máme tradičně smůlu.

Korektory jsem já osobně ještě neviděla, i když už jsem četla, že v drogeriích jsou a že jsou ještě tmavší než makeup. Takže také nic. Je to škoda, protože oba produkty vypadají lákavě. 

Vůně Miss Sporty
(nenašla jsem oficiální fotku, tak jsem vyfotila leták z obchodu)

Docela nedávnou novinkou jsou toaletky Miss Sporty. Seženete je v Rossmannu i DM a co vám budu povídat, vyjde to tak nějak nastejno, jako vůně Essence. Nějaký méně vybíravý nosík to možná zvládne, ale za mě tedy moc ne. Je to sladké, laciné, neoriginální. Já v tom vidím dárek pro desetiletou holčičku, která chce svůj první ,,dospělácký" parfém. Cena je více než příznivá, 100 ml seženete kolem 100 Kč. 

Sprchový gel Dermacol

Horkou novinkou je nový sprchový gel s řady Aroma Ritual od Dermacol. Obsahuje kokosový olej pro intenzivní výživu pokožky, ale především voní po ananasu a kokosu. Sehnat jde zatím jen na eshopu za 59 Kč a už teď vím, že ho musím mít. Aroma Ritual má obecně úžasné vůně, ale kokos je prostě má srdcovka, to bude dokonalé, tím jsem si jistá. :-)


Essence Bloom me up

Vypadá to, že pro mě tohle bude rok Essence, protože se mi jejich produkty líbí čím dál víc a také čím dál častěji lze u nich najít opravdu dobré kousky. Tato překrásná limitka k nám dorazí v březnu. Líbí se mi laky a uvidíme, jak na tom budou štětce. Docela mě lákají.

A na závěr info o limitce Maybelline Colorama, ale bohužel bez obrázku, protože jsem ji v drogerii zapomněla vyfotit a google mi odmítá vyhodit byť jedinou fotku a oficiální info z L'oréalu také mlčí. Jedná se o limitku Shine like a diamond. Obsahuje 3 lesky na rty a 5 nebo 6 laků na nehty. Všechny jsou super třpytivé, barevné a vypadají nádherně. Zatím jsem odolala, ale možná se pro jeden z laků vrátím. Limitku jsem potkala normálně v Rossmannu, takže určitě také běžte na výzvědy. 

Která novinka nejvíce láká vás?

26 komentářů:

  1. Ja jsem na blozich cetla, ze stetce se do CR nedostanou, tak nevim, jak to nakonec je...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem četla, že nedostanou, pak že nakonec dostanou, takže sama nevím. Počkáme a uvidíme, ale minimálně ty laky budou určitě.

      Vymazat
    2. No bylo by to fajn! :) Já už bych do Essence štětců nešla, mám zálusk na kvalitnější, ale pro mladý holky je to super možnost, jak si nějaký štětce pořídit a vzhledově jsou krásný:)

      Vymazat
  2. Už se těším na limitku od Essence! :D Taky jsem zvědavá na ty korektory od GS, co jsem zkoušela tester makeupu tak byl dost tmavý :(

    OdpovědětVymazat
  3. Tak koukám že makeupy a korektory pro mě jako obvykle padají. Začíná mě čím dál víc iritovat, že pro bledule se v ČR nedá najít skoro nic použitelného :/ Co určitě vyzkouším je sprchový gel, vůně kokosu, no to je prostě moje :D No a v březnu samozřejmě důkladně prozkoumám limitku od Essence, takže uvidíme, co z toho vzejde ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Make-up od GS jsem si nedávno chtěla koupit, ale ty odstíny jsou vážně strašné:/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty věci od essence vypadají moc pěkně :) bohužel poblíž ji nikde nemám

    OdpovědětVymazat
  7. Docela mě nalákalo YR, i když k nim mám poslední dobou averzi.. jsem zvědavá, až to omrknu v reálu, třeba to bude stát za to. Ryor ale určitě vyzkouším.. třeba to bude končeně pořádný stahovák na moje póry. Sice poctivě používám ultrazvukovou špachtli, co mi přinesl Ježíšek, póry jsou čisté, ale žel pořád megamonstózně rozšířené..
    Limitka Essence je snad první, co se mi mooc líbí. Šiklo by se mi i to pouzdro na štětce, ale to bude nejspíš prodávané i s obsahem, což? Když už jsme u toho pouzdra, nemáš nějaký dobrý tip na levné a bytelné pouzdro?
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V YR, vlastně i v Ryoru jsou chytří, neuvádí složení produktů na internetu, člověk pak musí do obchodu a studovat složení, když do vás co chvíli někdo vrazí... No jo, ale asi jsem úchylák, že to tak sleduju :)

      Vymazat
    2. Někde jsem četla, že pouzdro bude prodávané zvlášť :)

      Vymazat
  8. rtěnky od Rimmel už v obchodech jsou :) tu fialovou řadu Moisture Renew mám moc ráda, tak jsem včera ulovila další do sbírky - Vintage Pink. Swatch na ruce vypadal jako pěkná zastředná růžová trochu do fialova ale na rtech je hrozně výrazná a tmavá. Což by nevadilo, kdyby nebyla naprosto identická s One Of a Kind z řady Lasting Finish taktéž od Rimmelu. Což mě teda trochu naštvalo, že se ta rtěnka chová jinak na ruce a jinak na puse.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jsou to už ty inovanané nebo ty staré? Musím se na to brzy zajít pořádně podívat.
      Jinak rtěnka vždycky vypadá na ruce jinak, protože je jinak pigmentovaná než rty. Zkus rtěnky zkoušet na bříšcích prstů, tam je efekt nejpodobnější tomu, co nakonec bude i na rtech.

      Vymazat
  9. strašně rády bych narazila na Rimeláckej BB, ale nikde nic. A Essence vždy zaujme, alespoň obrázkem, Tak jsem zvědavá tedy :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten sprchový gel jsem neměla vidět, už teď mám doma železné zásoby, ale tenhle si musím pořídit!

    OdpovědětVymazat
  11. Rimmel nové rtěnky jo :O

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Na tu limitku od Essence jsem taky zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  13. Mna najviac prekvapil ten novy sprchovy gel od Dermacolu. Ked sa dostane do obchodov, urcite ho ovoniam. Kokos + ananas = Pina Colada :)
    Ja som po dlhom hladani konecne nasla riesenie na mastnu T-zonu a sice Pore Refiner od Bioderma. Odporucam vyskusat vzorku zadarmo z lekarne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám tedy teď nachystaný matující krém od Bioderma, tak začnu zatím u něj a pak uvidím,jestli bude stát za to i něco jiného. Ale moc díky za tip.

      Vymazat
  14. Musím říct, že mě nic nezaujalo (možná teda naštěstí, peněženka tolik nezapláče :))

    A.

    OdpovědětVymazat
  15. YR malo predtym taku zelenu radu Sebo specific, ktora obsahovala matujuci krem a krem na nedostatky ci tak nejak a este nejake dalsie veci a tato sada teraz obsahuje to iste + par veci navyse, takze si myslim, ze to bude to iste. Inak ten matujuci krem vobec nematoval :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se Sebo Specific nemám moc dobré zkušenosti. Měla jsme dva krémy a oba byly hrozné, tak budu doufat, že to teď bude lepší jinak asi kamarádi taky nebudeme.

      Vymazat
  16. taky mě zaujaly ty štětce :) a jsem zvědavá na ten YR, používám tu jejich Pure System řadu, ale tohle vypadá taky zajímavě...

    OdpovědětVymazat
  17. Hezká porce novinek :)
    Mě zaujaly rtěnky a oční stíny Rimmel. Jednu z nových rtěnek jsem v obchodě testovala a celkově vypadala moc dobře, takže ji plánuji koupit. Štětce Essence se mi taky líbí, otázkou je ovšem kvalita.
    A co tkhle limitovaná kolekce dekorativní kosmetiky Alverde Elegant dark? Některé kousky vypadají skvěle a dnes jsem jich v DM pár ukořistila ;) Doporučuju k prozkoumání!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Limitku Alverde také pořád obhlížím. Líbí se mi pudr, jen úplně nevím, jestli bych ho využila.

      Vymazat
  18. Já už se tak těším až půjdu očichat ten sprchový gel, vím, že to bude bomba :D!

    OdpovědětVymazat