pátek 8. listopadu 2013

Nové BB krémy od Skin79

Skin79 v nedávné době přinesl na trh 3 nové BB krémy. Z jejich předešlé nabídky mi nic nesedlo, a i když to už podle popisu vypadalo, že se to nepodaří ani tentokrát, stejně mi to nedalo a musela jsem je vyzkoušet.

Vzorečky jsem objednávala na www.bb-cream.cz, kde se dají překvapivě sehnat nejlevněji. Jeden za 10 Kč. Já jsem si vzala rovnou sadu 15 vzorků za 100 Kč, ještě jsem na to uplatnila slevu z Ladyboxu, takže vlastně 90 Kč, vyzvedla jsem si to osobně, takže jsem spokojená. Mám chvíli co testovat a ty vzorky, které už jsem měla, můžu předat zase někomu jinému.

Při testování se mi stala malá nehoda. Já jsem zvyklá otevřené vzorky balit do kapesníčku, aby nevysychaly. To jsem po prvním použití udělala i se zelenou variantou a nějakým nedopatřením tento kapesníček skončil na hromadě se špinavými a posmrkanými a já jsem ho vyhodila. Přišla jsem na to asi za dva dny, takže koš už byl dávno vynesený a jednoduše jsem ho už nedohledala. Bohužel jsem tedy nemohla vyfotit odstín. Za což se moc omlouvám, ale ono stejně nebylo o co stát. Na společnou fotku jsem tedy pro ilustraci přidala asi jejich nejznámější BB krém Hot Pink. Ten mnozí z vás znají, tak máte aspoň představu, jak jsou na tom zbylé dva odstíny. Ty jsou totiž na korejská BB trochu netypická.


Silky Green
Slibuje hedvábnou pleť, stáhnuté póry a zmatnění. Odstín vám tedy bohužel neukážu, ale jestli ho můžu nějak popsat, tak byl jednoduše bílý. :-) Je to asi nejsvětlejší BB, s kterým jsem se setkala. A i já, super bledule obecná, jsem v něm vypadala jako mrtvola. :-D Tohle je opravdu pro tu hrstku lidí, co mají bílou až průhlednou pleť. Myslím si, že v naších končinách takových lidí moc není. 
Co mě dost překvapilo, tak jeho nízké krytí. S tím jsem se u asijských kousků také ještě nesetkala. Krytí je velmi slabé až žádné. Póry jsou skutečně lehce skryty a i jemně matuje. Musí se do pleti dobře zapracovat, jinak má tendence dělat šmouhy. Přirozeně bohužel moc nevypadá. I přes pokus zachránit to tmavším pudrem a množstvím tvářenky, jsem stále vypadala jako mrtvola. 
Tohle BB se tedy moc nepovedlo. Tento odstín sedne opravdu málo komu a navíc nízké krytí také asi většinu z vás neoslní.


Moisturizing Purple
Je primárně určen pro suchou pleť a měl by zajišťovat hydrataci po celý den. Původně jsem si tedy myslela, že to nebude nic pro mě, ale dokázal překvapit.
Toto BB vypadá na pleti perfektně. Krytí je střední až vyšší. Přesto na pleti vypadá neuvěřitelně přirozeně. Vůbec se po něm nelesknu, jak to dělají jiné hydratační BB. Stačí ho letmo přepudrovat a výsledek je skvělý. Nezalézá do vrásek, během dne neoxiduje a drží jako přibitý. Jen málokdy toho večer z obličeje sundám tolik, jako v případě tohoto BB. 
To bych ale nebyla já, kdyby to nemělo háček. Tím je bohužel odstín. Je na mě tmavý. Na fotce se tváří docela podobně s Hot Pink, ale ten rozdíl tam je. Purple má podtón do hněda a je malinko tmavší, než jak je na korejská BB zvykem. Na mě to opravdu není, i když jsem se snažila sebevíc, rozdíl mezi barvou obličeje a krku byl dost patrný. Vy však netruchlete. Podle mě je tohle naprosto skvělý odstín pro velkou část českých žen. Pokud nejste extrémní bledule jako já nebo naopak čokoládová kráska, tak tohle bude odstín pro vás. Je docela srovnatelný s některými nejsvětlejšími odstíny v našich drogeriích. Podtón do hněda je v našich končinách přirozenější než ten růžový, takže pokud jste se dosud v asijských BB cítili vyblitě, zkuste tento. 
Dle vlastností je to nejlepší asijské BB, které jsem zkoušela, takže opravdu vřele doporučuji aspoň ten vzoreček, ať ho můžete vyzkoušet na sobě. 

Bronze
A pecka na závěr. Já jsem průser tušila od chvíle, kdy jsem viděla obrázek tohoto BB krému. Ale říkala jsem si, že nemůžu kritizovat dřív, než ho vyzkouším. Takže, teď už můžu. :-D
Tento BB krém je určen speciálně pro Evropský trh. Je vhodný pro hnědou až středně hnědou pleť. Protože v Evropě žijí černoši, to už od kosmetických firem přece dávno víme.
Myslím, že není moc co dodávat, obrázek výše mluví za vše. Máte to tam hezky vedle sebe. Hot Pink je pro super bledule, purple je pro průměrnou českou pleť a bronze je pro ,,evropské černochy". Ale je tedy pravda, že se přece jen trochu trefili. Podobných oranžád máme v našich drogeriích opravdu dost, takže nějaká ta shoda s evropským sortimentem tady je. 
Zkoušela jsem ho samozřejmě i na sobě, ale nejsem moc schopna referovat o nějakých účincích. To byla taková pecka, že jsem se akorát tak musela smát sama sobě. Zkuste si na sebe dát o deset odstínů tmavší makeup a pak se pokoušejte zkoumat, co to na pleti dělá. To prostě nejde. :-D Nicméně, jestli se někdy rozhodnu jít na maškarní za mrkev nebo pomeranč, rozhodně vím, po čem sáhnout. Myslím si, že tohle sedne maximálně tak 1 procentu české populace, takže vás tohle může nechat naprosto chladnými. 

I když jsou mi BB krémy Skin79 sympatické, vypadá to, že si nejsme souzeni. Už jsme vyzkoušela 9 variant (ty předchozí jsem popisovala zde) a ani jedna mi prostě barevně nesedla. Takže se budu muset porozhlédnout zase někde jinde. Nicméně vám opravdu doporučuji zaměřit se na fialovou variantu. Myslím, že by mohla mnohým z vás vyhovovat.

Co vy a BB krémy Skin79, máte mezi nimi nějaké favority?

15 komentářů:

  1. Mně ze všech vzorečku nejvíc vyhovoval asi klasický růžový a jestli někdy sáhnu po plném balení, tak právě po tomhle :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s tím růžovým pořád nevím. Už jsem ho měla asi pětkrát ve vzorku a někdy mi přijde fajn a někdy se v něm necítím. ale na plné balení to asi nikdy nebude.

      Vymazat
  2. Ten zelený mám za vzoreček taky a pro moji pleť je moc světlý :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ha ha ha ha ha, ten bronzovej mě opravdu odboural ...

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam od Skin79 len ten ruzovy valcek. Pride mi strasne zasednuty a matujici..ja mam radsej take sviezejsie a nevadi mi, ked sa plest trochu leskne (tak zdravo). Nepouzivam ho moc casto..len obcas pre zmenu.
    Pocula som, ze vraj Misha ma dobre BB-cka..skusala si?

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Missha jsem měla jen jeden vzoreček http://navlastnikuzi.blogspot.cz/search/label/Missha
      nepřišel mi moc přirozený, dělal trochu masku, a to už si rovnou můžou pořídit makeup. nějak mám s těmi asijskými BB problém. ne a ne najít nějakého favorita.

      Vymazat
  5. mně nějak ty jejich BB nesedly. oranžový měl fajn odstín, ale dělal šupinky, růžový na mě oxidoval a vyhodily se mi podkožáky, ostatní jsem radši ani nezkoušela. víc mi sedí Missha Signature Real, i barevně. z těhle bych si asi taky nevybrala, fialový jsem viděla i v akci na obličeji a je taky dost tmavý.. i když bronze je bezkonkurenčně nejlepší odstín:D :D

    OdpovědětVymazat
  6. Odstínově se mi nejvíce líbí Hot Pink, doufám, že někdy jeden z těhle bb krémů vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem zkoušela sadu BB krémů, ale nakonec všechny hledaly nový domov, protože se mi po nich hrozně zhoršila pleť. Nadále jedu v normálních make-upech a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  8. před pár dny jsem si objednala vzorečky a zkouším jeden po druhém (zelený a fialový mám také, bronze jsem ani nebrala :D). zatím jsem měla snail a pink a nic moc tedy. na ten fialový se ale těším :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, môj najobľúbenejší je od SKIN79 Oriental Gold Plus (zlatý obal), ale ten fialový vôbec nevyzerá zle. Uvidíme.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak s Gold Plus jsem taky moc spokojená, i ty masky mi dost sedí! Jsem ráda, že jsem tuhle kosmetiku objevila a moje pleť taky :D

      Vymazat
  10. Děkuji vám všem za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  11. Jojo já bych potřebovala nějaký odstín mezi tím "zeleným" a "fialovým" BBčkem, to by bylo super :-D ten "fialový" můžu mít aspoň v létě :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Dnes jsem vyzkoušela zelený, růžový, oranžový, stříbrný a fialový krém. Nejlépe kryl fialový, ale byl na mě poněkud mastný. Nakonec vyhrál zelený, i když jsem se původně domnívala podle recenzí, že mi asi nejlépe sedne oranžový. Oranžový nebyl zdaleka tak špatný, ale ten zelený mi lépe sedl odstínem. 1) Se po něm lesknu asi nejméně ze všech BBskin79. 2) Krásně splyne s pletí a vypadá přirozeně. není vůbec poznat, že jsem namalovaná - konečně!!! 3) Nedělá čmouhy ani mapy. 4) Nezalézá do pórů ani nezvýrazňuje vrásky.

    OdpovědětVymazat