neděle 2. prosince 2012

Řasenka Gabriella Salvete

O této řasence už jste toho jistě mnoho slyšeli a mám to tušení, že ještě mnohem více uslyšíte. Gabriella Salvete se totiž rozhodla, že řasenku Diamante věnuje téměř všem blogerkám včetně jejich čtenářek. Na spoustě blogů probíhala soutěž o tyto řasenky a já jsem měla to štěstí u Rendy. Takže předem moc děkuji jí samotné a samozřejmě i PR Gabriella Salvete, kteří mi řasenku poslali ke zrecenzování zdarma.




Řasenka má plastový kartáček na jedné straně s delšími (prodlužují) a na druhé s kratšími (zhušťují) štětinkami. Dobře víte, že takhle ,,podivné" kartáčky já mám ráda, takže mě potěšilo i tohle. Já osobně více využívám stranu s delším štětinkami, protože mi jde především o délku. Zhuštění já po řasenkách obecně moc nevyžaduji, takže kratšími štětinkami buď řasy projedu lehce jednou nebo vůbec. Což mi přijde sympatické, že si každý může vybrat, jestli chce více délku nebo objem nebo se chce pokusit o obojí.
Řasenka má obsahovat diamantový prach, který rozzáří váš pohled. Přijde mi, že je to teď nějaká móda, dávat diamanty do řasenek. Nicméně, že by byl pohled rozzářenější, to si nemyslím. Jediné co můžu říct, že barva je opravdu černo-černá, to nemá úplně každá řasenka. Ale jestli za tohle můžou ty diamanty, to tedy nevím.


S kartáčkem se velice dobře pracuje, zvládnou to i začátečníci. Speciálně je výborná na spodní řasy (využívám část s delšími štětinkami), kdy je jedním tahem výrazně prodlouží, ale zároveň si nenadělám šmouhy po očima, jak se mi často stává s jinými řasenkami.
Když byla řasenka úplně nová, měla dost tendence řasy slepovat (bylo jí na kartáčku hrozně moc). Ale bylo to otázky prvních asi tří použití, pak se to srovnalo. I tak je třeba dávat trochu pozor, víc jak tři vrstvy bych nedoporučovala. 
Řasenka řasy opravdu hezky prodlouží. Co se objemu týče, přijde mi to jako průměr. Respektive já mám své vlastní řasy husté dost, takže mi to stačí bohatě. Ale nejsem si jistá, jak by byly spokojené majitelky spíše řídkých řas. Podle mě prostě řasenka, která by vykouzlila zároveň super délku i super objem, neexistuje. Vždy převládá především jeden efekt a tady je to právě ta délka.
Co se výdrže týče, po celém dni nějakou tu šmouhu pod okem najdu. Ale ještě se mi nepodařilo najít řasenku, která by to nedělala. V tomto případě to opravdu není nic hrozného, takže to neberu jako výraznější negativum. Trošku už byl problém ve vlhkém počasí, kdy celý den pršelo. I když jsem chodila s deštníkem, stejně jsem večer pod okem měla snad půlku řasenky. To už mi trošku vadilo.



Celkové shrnutí: Líbí se mi opravdu černo-černá barva, lehká manipulace s kartáčkem. Řasy jsou opravdu pěkně prodloužené, průměrně zahuštěné. Co bych trošku vytkla, tak že řasy příliš nenadzvedne. Výdrž je celkem dobrá, ale vlhké počasí moc nezvládá. Takže ta řasenka je skutečně dobrá, na značku jako je Gabriella Salvete opravdu překvapení. Řasenka má u mě bohužel jeden problém. A to ten, že jsem před ní používala Dermacol Imperial. A kdybych vám upřimně měla nějakou řasenku doporučit, tak je to prostě Dermacol, s kterou se sice o něco hůře manipuluje, ale efekt vykouzlí daleko hezčí. To je také důvod, proč si Diamante od Gabriella Salvete podruhé nekoupím. V žádném případě není špatná, ale já už mám prostě jiné favority. Každopádně, pokud patříte mezi tu hrstku, na které se řasenka v jedné ze soutěží nedostala a rádi zkoušíte nové věci, tak si ji klidně kupte, protože ostudu s ní opravdu neuděláte.

Co vy a Diamante? Zkoušeli jste, jak vám vyhovuje?

7 komentářů:

  1. Mám s ní podobný problém, dělá mi šmouhy...ale jinak spokojenost. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím jsem na ní víceméně četla pozitivní recenze:) Možná jí někdy zkusím:) A ty řasy ti dělá opravdu moc hezké!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle! Vážně moc!♥ Když vidím jaké dělá řasy, je mi do breku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nezkoušela jsem a nejspíš ani zkoušet nebudu, v nejbližší době se chystám právě na Dermacol Imperial. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě skvělá volba. Já až spotřebuji všechny zásoby, které se mi doma vytvořily, tak se k Dermacol také vrátím.

      Vymazat
  5. Psala jsem o ní v pátek, mně se moc zamlouvá a ani se nerozmazává :).

    OdpovědětVymazat