neděle 30. prosince 2012

Nejlepší kosmetika 2012

Tento typ článku už jste také mohli vidět na mnoha webech. I já jsem se rozhodla protřídit letošní kosmetické objevy a trochu je zrekapitulovat. Dnes se podíváme na ty produkty, které mě skutečně nadchly a ráda je budu používat i v roce následujícím. Vybírala jsem takovou kosmetiku, kterou jsem objevila letos. Své letité stálice jsem pro tentokrát vynechala. 
Vždy o nich zmíním jen pár slov a pro případné zájemce přidám odkaz na plnou recenzi.


BB krém Maybelline

Rok 2012 patřil bezesporu BB krémům,minimálně těm z drogerie. Já jsem se o ně vášnivě zajímala, všechny zkoušela alespoň na testerech v obchodech a na plné čáře to u mě vyhrál Maybelline. Především proto, že jako jeden z mála existuje ve skutečně světlém odstínu, který mi sedne. Většina BB vypadla už jenom proto, že byla moc tmavá. Maybelline mojí pleti naprosto vyhovuje, sjednotí ji, lehce zamaskuje rozšířené póry, dodá jí zdravější nádech a vydrží celý den. Svoji první tubičku už jsem téměř spotřebovala a v zásobě mám druhé balení. A dost možná není poslední. (RECENZE)

Řasenka Dermacol

Tento rok jsem vyzkoušela hned několik nových řasenek a podařilo se mi najít nového oblíbence. Stala se jím řasenka Imperial od Dermacol. Vykouzlí superdlouhé krásné řasy, které neslepí a drží celý den. Jedinou nevýhodou je trochu větší kartáček, ale výsledek stojí za to. Svůj první kousek jsem již spotřebovala a aktuálně se snažím snižovat řasenkové zásoby, které se mi doma vytvořily. Ale k tomuto kousku se moc ráda v budoucnu vrátím. (RECENZE)

Báze pod oční stíny Artdeco

Malý pomocník, který dokáže velké zázraky. Dosud jsem měla s výdrží stínů velké problémy. Tato báze vše vyřešila. Všechny mé stíny jsou nyní na očích mnohem výraznější a hlavně drží. Z běžných 2 - 3 hodin to je najednou 5 - 8 hodin, což už je citelný rozdíl. Zatím se mi také nepotvrdilo, že by měla vysychat. Už ji budu mít pomalu rok a zatím funguje jako nová. Její opětovné koupi se v budoucnu nebráním, i když bych chtěla vyzkoušet ještě i jiné báze. (RECENZE)

Fixy na rty Rimmel a NYC

Na obrázku vidíte fix od Rimmel, ale patří sem i můj druhý kousek od NYC. Fixy jsou více méně totožné a je to jeden z mých největších letošních objevů. Miluji je hlavně díky jejich výdrži. Fix lehce překoná jídlo i pití a vydrží nejméně 6 hodin. Navíc mám ráda, že s jednou fixou vytvořím hned několik odstínů, podle toho, jak moc výrazně chci být namalovaná. Problémem může být jejich vysychání. Rimmel mám půl roku a i když stále obstojně maluje, není to už tak slavné, jako když byl fix nový. NYC je na tom o něco hůře, po třech měsících už maluje velmi špatně a dlouho nevydrží. Taková rtěnka nebo lesk vám vydrží na mnohonásobně vyšší počet použití. I tak ale na fixy nezanevřu a ráda si koupím nové. (RECENZE)

Stíny Loreal

Oční stíny Infaillible od Loreal oběhly celou blogovou sféru. I já jsem si je přímo zamilovala. Doma mám tři kousky, ale ze všeho nejraději používám hnědo-zlatý odstín, který vidíte na obrázku. Jsou to jediné stíny, které mi obstojně drží i bez báze. Je to minimálně 6 hodin, ale mnohdy i déle. Jsou krásně pigmentované a třpytivé už v jedné tenké vrstvě, dobře se s nimi pracuje a v drogerii podle mě lepší stíny sehnat nejdou. Dalším barvám se do budoucna rozhodně nebráním. (RECENZE)

Maska Yves Rocher

Letos se mi podařilo najít tu pravou masku, které se asi jen tak nevzdám. Pure System od Yves Rocher je sice primárně určena na mastnou a problematickou pleť, ale skvěle si sedla i s tou mojí smíšenou. Její největší předností je, že pleť viditelně zmatní a stáhne póry. Účinek je patrný ještě i druhý den. Aplikace je velmi jednoduchá, stačí tři minutky, pleť nijak nepne ani není vysušená. Nedám bez ní ani ránu a budu ji kupovat stále znovu a znovu. (RECENZE)

Krém na nohy Balea

Ten pravý krém na nohy už se mi také podařilo najít a jako bonus stojí jen 39 Kč. Krém od Balea je velice příjemný, má lehkou nevtíravou vůni, bleskově se vstřebává a nožky skvěle hydratuje. Mám ještě na dně v prvním balení, a to hlavně proto, že v zimě jsem dost líná mazat si nohy, a tak ubývá velmi pomalu. Ale v létě jeho spotřeba stoupne a já si určitě pořídím další balení. (RECENZE)

Tělové máslo Ziaja

Tělových krémů a másel mi za rok prošlo rukama nepočítaně (a radši nemyslet na to,kolik jich mám v zásobě), ale utkvěl mi v hlavě právě tento - pomerančové máslo od Ziaja. Nádherně lehounce pomerančově voní, dobře se roztírá, bleskově vstřebává a výrazně hydratuje. Ráda bych si ho někdy koupila znovu, ale vzhledem k mým zásobám to bude nejdříve tak za rok. (RECENZE)

Šampón a kondicionér Biosilk

S péčí o vlasy se mi tento rok skutečně dařilo a já jsem našla hned několik pokladů, které mi dopomohly k hezčím a zdravějším vlasům. Mezi ty patří i duo šampón a kondicionér od Biosilk. Vlasy jsou po jejich použití hebčí, líp se rozčesávají, jsou lesklejší a viditelně zdravější. Jsou to nejlepší vlasové přípravky, se kterými jsem se za poslední roky setkala. (RECENZE)

Maska Dove

Dalším vlasovým zázrakem byla maska Dove, která mi hodně pomohla od zničených a zacuchaných vlasů. Po jejím pravidelném používání se vlasy lépe rozčesávaly, byly jemnější a lépe se upravovaly a působily zdravějším dojmem. Už ji delší dobu sice nemám, ale časem se k ní chci vrátit. (RECENZE)

Olejíček na vlasy Chi

Poslední vlasový zázrak se jmenuje CHI. To, že mě tolik okouzlí olej na vlasy bych ani já sama netipovala. Co je pro mě důležité, tak vlasy vůbec nemastí. Jeho účinek je patrný od prvního použití. Vlasy jsou super lesklé, působí silnějším a zdravějším dojmem a lépe se upravují. Minusem je ne příliš lákavá vůně, ale naštěstí rychle vyprchává. Malé balení už je téměř prázdné a já bych si jej ráda pořídila ve větším provedení. (RECENZE)

Oční krém Alverde

Zatímco denní a noční krémy jsou pro mě stále noční můrou a ne a ne najít ten pravý, u očního krému už se mi to povedlo. Krém od Alverde oční okolí hydratuje, nedráždí oči, neštípe, nelepí. Prostě je super a vyhovuje mi. Aktuálně jsem na dně tubičky (při denním používání mi vydržela 9 měsíců). Původně jsem si ho rovnou chtěla koupit znovu, ale rozhodla jsem se pro menší pauzu a vyzkoušet ještě jiný. Ale k Alverde bych se ráda chtěla vrátit. Podle mě je to takový ideální první oční krém, ještě před tím, než budou zapotřebí ty speciální protivráskové. A na to mám, aspoň doufám, ještě pár let čas. (RECENZE)

Tento rok byl skutečně kosmeticky velmi bohatý a já jsem ráda, že jsem objevila hned několik kousků, které mi stoprocentně vyhovují. Ne vše bylo ale růžové, a tak se můžete těšit ještě na pokračování tohoto přehledu. V druhé části vám ukážu naopak ty nejhorší přípravky, se kterými jsem měla letos tu čest. 

Jaký kosmetický poklad jste letos objevili vy?

5 komentářů:

  1. Moc pěkný přehled. S bází od Artdeca musím souhlasit. Je dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní přehled, další kdo chváli bázi od Ardeca, takže se její koupi prostě neubráním a předběhne tu od UD, kterou vyzkouším až po této, moc děkuju za tipy :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Artdeco určitě doporučuji. ona je oproti těm vyhlášeným od UD a dalších poměrně levná,stojí kolem 200Kč a přitom je perfektní.

      Vymazat
  3. Nic z toho nemám ani neznám,ale vypadá to dobře...

    OdpovědětVymazat