pondělí 31. prosince 2012

Nejhorší kosmetika 2102

Včerejší článek o nejlepší letošní kosmetice měl, soudě podle počtu jeho zobrazení, úspěch. A tak budeme dnes pokračovat. Jako úplně poslední článek tohoto roku připadl  na to nejhorší, co  jsem v kosmetickém světě objevila. Když člověk zkouší stále nové a nové věci, tak se hold občas stane, že se narazí na katastrofu. A tady je jejich sbírka.

Makeup Trading

Jednoznačně největší šlápnutí vedle jsem udělala u sady Makeup Trading. Nic tak tragického jsem v životě nezažila. Stíny nemalují, rtěnka zalézá do vrásek a divně chutná, lak je hrozně řídký a tužka tvrdá. Vše už dávno leží na dně koše a o téhle značce už nechci nikdy nic slyšet. (RECENZE)

Deodorant Purity Vision

Tato věc už ode mě dostala titul blbost roku a nyní jí ještě přidávám statut nejhorší kosmetický produkt roku. Kus šutru, co si hraje na deodorant, to je na mě vážně moc. Aplikace nepříjemná, díky tomu, že musíte krystal namočit. Efekt nulový. Vezměte jakýkoliv kámen, namočte ho a přejeďte si s ním v podpaží. Podle mě je to nefunkční blbost! (RECENZE)

Balzám na rty Astrid

Heřmánkový balzám na rty od Astrid je ten nejhorší balzám, jaký jsem kdy měla. Na rtech chutná jako mýdlo, je hořký. Špatně se nanáší, nic nevydrží, nehydratuje. Stál sice ani ne třicet korun, ale ani to ho nevytrhne. Tomuto balzámu se vyhýbejte obloukem. (RECENZE)

Stíny Yves Rocher

Ani má nejoblíbenější značka se čas od času nevyhne katastrofě. Tohle duo očních stínů je úplně nanic. Růžová je velmi špatně pigmentovaná a nejde skoro vůbec vidět. Temně fialová má zase v sobě černé třpytky, které odpadávají pod oko a připomínají spíše rozdrolenou řasenku. Je jich vážně škoda, protože jinak nepráší a na oku vydrží relativně dlouho. Mám je ještě stále doma,ale nepoužívám je. (RECENZE)

Šampón a balzám Avon

Vlasová kosmetika z Avonu mi nikdy neseděla a tahle dvojka mi to jen potvrdila. Přírodní produkty toho podle složení z přírody moc neviděly. A co je horší, tak hrozně mastí vlasy. Když si je umyjI ráno, večer můžu začít znovu. Balzám tento efekt ještě umocní. Jediné, co se se šampónem dá dělat, tak mýt štětce. (RECENZE)

Garnier Roll on

Od tohoto výrobku jsem si slibovala, že zatočí s otoky a kruhy pod očima. Efekt byl spíše opačný. Tahle věc hrozně lepila a po dlouhodobém používaní jsem měla kůži kolem očí celou polepenou, nezdravě vypadající a zvýrazňovalo to vrásky, které tam vlastně ani nemám. O tom, že by to zmírnilo kruhy pod očima, jsem si mohla jen zdát. Taktéž mi leží někde doma v koutě a asi brzy poputuje do koš. (RECENZE)

Tělové máslo Eveline

Eveline sice obecně tělová mazadla umí, ale tohle konkrétní se příliš nevyvedlo. Tato věc voní tak výrazně po skořici, že to prostě nejde vydržet. Po dvou použití jsem to musela definitivně vzdát a doteď jsem pro něj nenašla nového majitele, protože se té parfemace každý lekne. (RECENZE)

Tím bychom tento seznam hříšníků ukončili. Co mě těší, tak je jich mnohem méně, než těch skvělých kousků, které jsem letos objevila. A proto mě to ani tolik nemrzí. Protože kdo nehledá, ten ani nenajde. A nebýt omylů, nedostala bych se nikdy ke skvělým výrobkům.

Přeji vám vše nejlepší do nového roku!

16 komentářů:

  1. K tomu Garnier Roll on, mám také ten zelený a docela mi vyhovuje, na kruhy teda netrpím, ale používám ho, když brzo vstávám, namažu si ho pod oči a hned jsem svěží. Nelepí a to už ho mám pár let. Ale mám i ten modrý na pupínky a ten je přesně, jak ty říkáš, lepí jako průhledné lepidlo, nefunguje a když pak chci pupínek ještě zakrýt korektorem, tak se to na to spíš nalepí, pupínek 100 x zvýrazní a pak se to nakonec celé začne slupovat. Podle mě se to nějak zkazilo, nebo nevím, kde je chyba, ale tyhle přípravky k tomu asi mají sklony

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vím, že mi psalo více lidí, že jim ten zelený vyhovuje, ale s mýma očima si to nějak nesedlo

      Vymazat
  2. Tú prvú kozmetiku som si chcela kúpiť, až kým som nevidela túto tvoju recenziu. Díky za ušetrené prachy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není za co, ono ty vypadá velice lákavě, zvlášť za tu cenu, ale nestojí to za to.

      Vymazat
  3. S Astrid a Avonem souhlasím (vlasové přípravky prostě neumí). A u "Blbost roku" jsem se dost nasmála :D:D

    Lil

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, ten lůj je příšernej. Krystal mám taky doma, ale ještě jsem ho nezkoušela. S ostatními věcmi zkušenost díky bohu nemám :-D

    OdpovědětVymazat
  5. jsem asi nějaká divná, ale ten balzám na rty od Astridu mi vyhovuje... nechutná mi nijak, pěkně mi rty promastí a hydratuje, mám je po něm jemné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a máš přesně tuhle heřmánkovou verzi? já vím, že obecně balzámy Astrid nejsou tak špatné, ale s tímhle jsem měla jen tu nejhorší zkušenost.

      Vymazat
    2. Mám přesně tenhle :-)

      Vymazat
  6. Ten krystal je vážně hrůza. Doma máme i šampon z avonu a mamce vyhovuje, jenomže má suché vlasy tak je to o něčem jiném :).

    OdpovědětVymazat
  7. Tak s tým Avonom súhlasím, ich vlasovej starostlivosti sa vyhýbam :/

    OdpovědětVymazat
  8. Ten balzám na rty mám taky a mě tedy nevadí jak "chutná" :). S tím ostatním už souhlasím... :)

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Zkus ty stíny od YR použít namokro, já je taky tak používám a docela to pomáhá (mám taky tohle duo, akorát v jiné barvě) :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám ten jelení lůj od astrid a mám ho moc ráda.Sice nevoní nějak pěkně,ale když mám hodně popraskané rty a dám si ho,tak je mám další den normální.Vážně hodně mi pomáhá a na rtech mi vydrží hodně dlouho!
    Každému vyhovuje něco jiného...

    OdpovědětVymazat
  11. Skořici miluju, musím ten krém prubnout :))))

    OdpovědětVymazat