pondělí 17. prosince 2018

Vánoční Lookfantastic box

Máme tady prosincové vydání Lookfantastic boxu. Chtěla jsem mít právě vánoční edici a musím říct, že to balení je skvost. Obsah je také skvělý, ale to je celoročně. Opět a zase mě box nezklamal.



Píšu to pokaždé, ale tento box byl stvořen pro mě. Letos jsem měla celkem pět vydání, to je 30 produktů. A co si vzpomínám, vyřadila jsem jen dva - tvářenku v nepadnoucím odstínu a tekutou rtěnku, která hrozně vysušovala. Vše ostatní mi sedlo a s nadšením jsem vyzkoušela. Nejinak tomu bylo i u vánočního vydání, které tradičně obsahovalo 6 kousků. 


Tento sprej od This Works je poměrně provařený a seženete ho i v naší Sephoře. Je to levandulový sprej, který máte nastříkat před spaním na polštář. Voní skutečně úžasně věrně po levanduli. Vyzkouším ho ráda, jen ho asi budu používat spíše jako osvěžovač vzduchu. Stříkat ho do peřin se přece jen asi trošku zdráhám. 


Tahákem balení byla plná verze očního séra od Dr. Botanicals. Samotná lahvička vás vyjde na 20 liber, což je víc, než jste zaplatili za celý box. Už ho pár dní testuji, ale zatím na něj nemám žádný názor. Používá se dobře, je to neparfemovaný olej. Nedělá to nic na první pohled špatného. Potřebuji tomu dát čas a uvidím. 



Od Illamasqua byl v boxu primer. Byla jsem k němu nedůvěřivá, ale z prvního zkoušení mě nadchl. Konzistenčně je hrozně vtipný, je to takové želé. Ale na pleti se poté krásně rozetře a je na první pohled vyhlazenější a hezčí. Skvěle se na to nanáší makeup a ten viditelně vydrží lépe po celý den. Báze jsou obecně věc, se kterou začínám experimentovat. Takové ty klasické silikonové kašičky mi nikdy nesedly, protože po tom mi makeup paradoxně sjížděl ještě rychleji. Ale například tohle mě hodně baví. 


Od značky Grow Gorgeous je v boxu peeling na vlasy a vlasovou pokožku. Tyto věci jsou obecně fajn, ale mám s nimi takovou zkušenost, že i dost stahují barvu, takže je používám výjimečně a právě před barvením. Ještě podobný produkt mám doma z jarní edice boxu. Tohle si ale určitě také nechám, byť zatím schovávám do zásob. 


Dekorativku tento měsíc zastupuje tužka na obočí ze spolupráce Karla Lagerfelda a Model Co. Barevně mi sedí a jelikož mám aktuálně hodně období všemožných věcí na obočí, jde mi to vyloženě na ránu a jsem ráda, že se v boxu tužka objevila. 


Houbička na makeup také přišla vyloženě vhod. Není to tak dávno, psala jsem na Instagram recenzi k Beauty Blenderu a uzavírala jsem to tím, že musím konečně vyzkoušet i nějakou levnější verzi. Tak tady ji mám!

Je to tak, opět využiji všech šest produktů z boxu. Tento box prostě stojí za to, tak věřím, že jsem k jeho koupi nalákala i vás. :-) Nejraději bych si šla objednat další předplatné, ale chci si dát zase chvíli pauzu. Měsíc je krátká doba a sama musím uznat, že tady mám spoustu věcí z předešlých vydání ještě nevyužitých. Takže já jdu spotřebovávat, ale věřím, že někdy na jaře se k Lookfantastic boxu zase vrátím. 



Líbí se vám obsah prosincového Lookfantastic boxu? A kdo objednává lednovou edici?

5 komentářů:

  1. Já si teď objednávala Marie Claire beauty box, konečně ho zlevnili a za 900 Kč člověk dostane 2 boxy, což mi přišlo jako fajn nabídka.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že velmi vážně uvažuji, že si jednou zase dopřeji radost a objednám, obsah je skvělý:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Obsah je velmi pěkný, taky bych vše využila. Ty levandulové spreje na polštář má teď více značek, ale asi bych ho taky nestříkala do peřin.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Teď lituji, že jsem si ho nepořídila. Obsah je dost dobrý :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, ten sprej pro lepší spaní mě zaujal ze všech produktů nejvíce :-) už jsem o nějakém podobném slyšela, ale zatím jsem ho osobně nezkoušela, ani si ho nepořídila. Ale fakt mě hooodně láká :-) a ještě k tomu voní po levanduli, no to je slast pro mě a mé čichové buňky.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat