pátek 28. prosince 2018

Nejlepší kosmetika 2018

Je to opět tady, za celý rok mi projde rukama obrovské množství kosmetiky. Některá mě naštve, některá potěší a spoustu kolem mě jen tak propluje. Tento rok byl však skutečně plodný a najít jen top 10 kousků vůbec nebylo jednoduché. Zvládla bych jich více, ale výběr těch nejlepších z nejlepších musí být striktní, a tak v tomto článku najdete jen skutečné kosmetické hvězdy. 



Nebylo to v plánu, ale nakonec se hezky rozdělila péče a dekorativka, což jsem ráda. Stejně tak jsou tam zastoupeny levné i dražší značky. Nejvíce pozornosti si zasloužily Clinique a Make up for ever. Obě mají shodně po dvou kouscích. Jsou to značky, které musím i v příštím roce více prozkoumat. Určitě těch pokladů mají ještě víc. 


Objev největší je Blackhead solutions od Clinique. Samostatnou recenzi ještě pro vás schovávám na úvod ledna, protože tohle si pozornost zaslouží. Kdo mě sledujete déle, tak znáte moji slabost pro čisticí pásky na nos od Nivea. Tak právě tato tubička je ona věc, která je sesadila z dlouholetého trůnu. Více vám toho popíšu v recenzi, ale pokud vás trápí černé tečky, tohle bez diskuze potřebujete. Pleť vám to vyčistí lépe než kosmetička. 


Ani u dalšího kousku jsem se ještě nedostala k samostatné recenzi, ale také určitě v lednu bude. Vlasové masky Garnier rezonovaly v blogosféře po celý rok. Především ta banánová, ale tu zrovna neměli, když jsem si ji byla kupovat, tak jsem sáhla po verzi s makadamiovým olejem. A ta maska je naprosto boží. Krásně se do vlasů nasaje a ty jsou neskutečně hebké a lesklé. Pokrok jde vidět i při dlouhodobějším používání. Tohle se Garnier zkrátka povedlo a pokud doma ještě žádnou nemáte, musíte to napravit. 


Prostřídáme to nějakou dekorativkou a mezi tyto hvězdy musím zařadit i konturovací trio od Rimmel. Není to nejlepší tvářenka ani bronzer na světě, to ani náhodou. Ale jako kombo to funguje perfektně. Barvy k sobě dobře ladí, jednoduše se nanáší, je to malé, skladné a pro mě skvělý parťák na cesty. Paletka toho se mnou nacestovala opravdu mnoho. Pokud potřebujete na konturování něco levného nebo právě na cesty, tímhle nesáhnete vedle. (RECENZE)


Mezi další výrazné oblíbence patřil peeling od Dove, ten se vážně povedl. Zrníčka jsou jemná a k pokožce šetrná, ale je jich tam hodně, a tak pokožku hezky obrousí. K tomu to má ultra příjemnou krémovou texturu a božsky to voní - všechny tři varianty. Je to jeden z nejlepších peelingů, které jsem kdy zkusila a rozhodně se k němu budu vracet. (RECENZE)


Už to vypadalo, že na šampon z drogerie nikdy nesáhnu, ale pak Loreal přišel s novou řadou Botanicals na citlivou pokožku hlavy. Oblíbila jsem si především šampon. Svoji vlasovou péči mám primárně jinde, ale potřebuji čas od času něco na prostřídání, a pro to je Loreal skvělou volbou. Pokud vás trápí svědivá pokožka hlavy, v drogerii budete těžko hledat lepší alternativu. (RECENZE)


Báze pod oční stíny jsou pro mě věčné téma a vyhovuje mi skutečně málokterá. Novinka od Make up for ever však patří k těm nejlepším bázím, které jsem kdy zkusila. A taky je úplně ze všech nejdražší. :-) Ale stojí skutečně za to a budu si ji pořizovat znovu. Tohle vám udrží všechno. (RECENZE)


Tento rok jsem obecně propadla rozjasňovačům a svoji sbírku pěkně rozšířila. Hledáte-li však ten jeden nejlepší, je to tenhle krasavec od Make up for ever. Ta barva je neskutečná, stejně jako textura, která vydrží vše. (RECENZE)


U třpytek ještě zůstaneme, protože další věc, kterou jsem nosila letos opravdu často, byly třpytivé oční linky. Stále to považuji za kouzelně jednoduchý trik, jak rozzářit líčení. Novinka od Too Faced se povedla a prodávají ji v několika barevných provedeních. Já si pořád myslím na ty zlaté, ale tahle úžasná rose gold barva je také pecka. Kromě toho, že dobře drží, tak se i skvěle odličují. Tohle potřebujete! (RECENZE)


Tento rok jsem také posunula zase o krok dál svoji odličovací rutinu. Příští rok určitě sepíšu nějaký update. Učaroval mě odličovací balzám od Clinique. Zamilovala jsem si ho od prvního vyzkoušení a již brzy šel poznat na pleti rozdíl. Tím, jak ji dokonale odlíčíte, se vám odvděčí minimem pupínků a dalších neplech. Cítím v kostech, že podobné balzámy pro mě budou velkým tématem v příštím roce. (RECENZE)


Prosincovým objevem pro mě byl Super Stay Eraser od Maybelline. Vás to v nedávné recenzi také zaujalo, a tak je potřeba to ještě připomenout. Odličovač rtů působí na první pohled jako blbost, ale přeneste si jej z koupelny do kabelky a určitě ho oceníte. Jak jsem se o tom bavila s vámi v komentářích, každá z nás si vybaví hned několik situací, kdy si během dne potřebovala nutně sundat rtěnku a ono to moc nešlo. Tohle vás vždy zachrání! (RECENZE)

Tohle bylo mých 10 nejlepších produktů, které jsem letos objevila. Mám z nich radost, protože mnohé z nich mi doslova změnily moji zavedenou kosmetickou rutinu. Nezbývá než se těšit, co pěkného nám přinese rok 2019. Do té doby se ale určitě můžete těšit i na neoblíbence, pár propadáků mi rukama také prošlo. Posvítíme si na ně v pondělí. 

Co jste letos objevili vy?

8 komentářů:

  1. Great post my blogger friend.
    Have a nice day .
    Dilek...

    OdpovědětVymazat
  2. Podla mna sice Superstay eraser nedokaze nic co by rovnako dobre nezvladlo aj Labelo za 50 Kc alebo podobny balzam z drogerky :)... Kazdopadne respekt, sudruhom z Maybelline sa podaril celkom pekny marketingovy tah!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to napadlo a hned jsem to zkoušela, ale pod obyčejným balzámem se ta rtěnka nerozpustí tak snadno a dokonale. V tom Maybelline bude více nějakých složek, které to stáhnou lépe. Oproti tomu balzám zase bude o rty více pečovat. Ale je to určitě nadstavbový produkt, bez kterého se spoustu lidí obejde.

      Vymazat
  3. Banánová maska Garnier je bezesporu objev roku, ještě musím vyzkoušet ty ostatní druhy. Jinak jsem z Tvého top výběru měla tělový peeling Dove, jen ve variantě kiwi a nadchl mně taky.
    Hodně mně zaujal ten zázrak na černé tečky Clinique, rozhodně si počkám na recenzi:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Banánovou masku mám doma a ještě nevyzkoušela, musím napravit. Já objevila konečně lépe držící rtěnku či spoustu pleťovky, která sedla mé suché a citlivé pleti.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. Peeling od Dove mám ve wishlistu :) A masku od Garnier naprosto miluji :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Miluji třpytivé věci, takže mě se nejvíce z tvých letošních produktů líbí rozjasňovač a oční linky :-)

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat